Caută
Close this search box.

6889 – un număr cu surprize

Oameni foarte harnici şi plini de iubire, Mihaela (29 ani) şi Florin (30 de ani) Coadă din localitatea Bereşti Bistriţa se pregăteau în urmă cu un an şi jumătate să devină părinţi de gemeni, pentru că aşa aflaseră în urma ecografiilor. Surpriza din sala de naşteri le-a adus bucurie dar şi destulă îngrijorare. Doi băieţi şi o fetiţă, care cântăreau fiecare 800 de grame, au venit pe lume, sănătoşi, anunţând încă o dată triumful vieţii. Acum cele trei mogâldeţe stau în trei pătuţuri alăturate, plâng, râd, dorm sau explorează mediul de viaţă, asistaţi îndeaproape de părinţii lor grijulii.

Tripleţii, minuni care vin pe lume o dată la 6889 de naşteri ne-au atras atenţia şi prin povestea de viaţă a părinţilor lor. Ambii au fost abandonaţi de cei care le-au dat viaţă. Pe Mihaela a crescut-o bunica, pentru că mama a plecat fără să-i ia cineva urma vreodată. Părinţii  lui Florin s-au despărţit când el era foarte mic, aşa că după ani de zile, cei doi orfani s-au întâlnit şi au format o familie adevărată. Pe lângă cei trei copii care le ocupă acum cea mai mare parte a timpului, Florin şi Mihaela au în grijă şi gospodăria mătuşii, în care locuiesc temporar.

O curte măricică şi măturată, rezerve însemnate de lemne, casa îngrijită – totul arată o hărnicie şi o înţelepciune a vieţii ale căror rădăcini sunt greu de identificat. Nu doar că fiecare dintre ei are o ocupaţie (ea este croitoreasă, el este paznic la o societate din zonă), dar aproape au finalizat construcţia propriei case la care au muncit cu mâinile lor.

Fără îndoială că trei copii mici reprezintă o mare responsabilitate pe care tinerii părinţi sunt gata să şi-o asume, uniţi de firele nevăzute ale unei experienţe comune de viaţă. Fără a şti ce este o familie întreagă, familia Coadă oferă cu inimă un mediu prielnic pentru creşterea şi dezvoltarea acestor copii. Tripleţii vor cunoaşte semnificaţia cuvintelor « mamă », « tată » şi «familie » şi vor avea o altfel de viaţă decât au avut părinţii lor.

Autor: Denisa Stamate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate