Caută
Close this search box.

ADRA incurajeaza educatia

In perioada 19 – 21 octombrie echipa Adra onorandu-si misiunea de a le fii aproape celor in nevoie s-a deplasat în localitațile Pascani, Oproaia, Alexeni,Manastiri,din județele Iasi,Bacau,Vaslui unde au facut cunoștință cu noii beneficiari intrati de curand in proiectul Vreau la scoala. „Conditiile deosebite de saracie in care traiau micuții scolari ne-au impresionat profund si ne-au convins de necesitatea dezvoltarii acestui proiect si in alte zone”,ne –a marturisit Sorin Goleanu director Adra Romania.

Prin proiectul „Vreau la scoala” Adra susține copiii cu rezultate bune la invațatura sa-si continue ascensiunea scolara,fiind astfel stimulati sa-si proiecteze viitorul fara a fi impiedicati de limitele saraciei in care traiesc.

Noii beneficiari au fost localizați prin intermediul parteneriatelor cu primăriile locale și prin colaborarea strânsa a voluntarilor locali ADRA cu directorii școlilor din zonă. Deși în unele cazuri este nevoie ca elevii sa parcurgă 3-4 km pe jos pentru a ajunge la școala,și nu au întotdeauna posibilitatea sa poarte încălțăminte adecvata ,bucuria si dorința de a merge la școala este mai mare decât toate greutățile pe care le au de întâmpinat.

Pentru a susține aceasta dorința ,colaboratorii locali ADRA îi vizitează pe acești micuți curajoși lună de lună și le furnizează câte ceva din cele necesare traiului reușind astfel să le redea zâmbetul copilăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate