Caută
Close this search box.

ADRA România ajută o mamă a doi copii să-și împlinească un vis

Ajutor pentru o mamă
Ajutor pentru o mamă

Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA) România a inaugurat marți 21 mai 2013 ora 14:30 o nouă locuință pentru o familie săracă din localitatea Vlădeni, județul Botoșani.

Condurache Mariana, în vârstă de 29 ani, este mama a doi copilași, Dragos de 7 ani și Noemi de 5 ani, pe care-i crește singură, deoarece tatăl lor nu se intereseaza de soarta acestora.

Impresionați de cazul acestei familii, mulți voluntari români s-au implicat în proiectul ADRA Romania “În sfârșit acasă” prin care și această familie a fost ajutată cu toate lucrările de finisaje interioare și exterioare pentru ca să se poată muta într-o casă nouă, iar copii să se bucure de condiții decente de viață.

Nu îmi vine să cred ceea ce văd. Nu mai speram să terminăm căsuța pe care o începusem a o construi cu puterile noastre. Ni s-a implinit azi un vis. Mulțumim tuturor! Mulțumim ADRA!

au fost cuvintele rostite printre lacrimi de bucurie de către Mariana, beneficiara acestui proiect.

Prezent la inaugurare, Sorin Goleanu, directorul ADRA România a afirmat că “Cea mai mare bucurie a noastră este să-i vedem fericiți pe cei care beneficiază de acest proiect. Sperăm ca cei doi copilași ai doamnei Condurache să poată să aibă o dezvoltare armonioasă în noile condiții oferite de această căsuță și, deasemenea, să-și dorească să fie și ei un sprijin pentru alți săraci din jurul lor”

Fără efortul voluntarilor noștri sosiți de departe din Spania, Zaragoza sau de aproape ( Moldovița, Udești, Bacău, etc ) cu siguranță că nu s-ar fi putut realiza ceea ce se vede acum aici. Tuturor le mulțumim din suflet pentru implicare!

Istrate Gabriela, asistent social ADRA România

În anul 2012 ADRA Romania a construit în cadrul acestui proiect șase locuințe sociale pentru familii defavorizate și a ajutat în cadrul proiectului “Reclădind speranțe” la refacerea a cinci case distruse de incendii. În anul 2013 au fost deschise deja cinci astfel de șantiere.

“Schimbă o viață și vei schimba lumea!”

Despre activitatea ADRA Romania din ultimele trei luni
veți putea citi în   Buletin informativ nr. 2 / 2013 / 15,3 MiB - 5.775 descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate