Caută
Close this search box.

ADRA România își reînnoiește licența de funcționare pentru ”Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie – Casa ADRA”

casa_adra_logoLa finalul lunii Decembrie 2015, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România, și-a reînnoit licența de funcționare pentru serviciul social ”Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie”. Decizia de acordare a licenței de funcționare a fost realizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în urma evaluării documentației depuse. Centrul este acreditat, pentru perioada 30.12.2015 – 30.12.2016, cu respectarea Legii nr. 197/2012 privind asigurarea calității în domeniul serviciilor sociale, cu modificările ulterioare.

Logo final Min Muncii

Robert Georgescu, Director ADRA România, a declarat: ”Ne bucurăm pentru obținerea licenței de funcționare pentru Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie. Casa ADRA este locul în care persoanele asistate, victimele ale violenței în familie, femei și copii, își încep un nou drum și își recapătă demnitatea umană. Ne bucurăm că, în continuare, putem să oferim acest tip de asistență, sprijinind această categorie socială, prin serviciile specifice oferite în cadrul centrului.”

1453140155big__ali9229”Licențierea este finalul unui proces care se încheie cu recunoașterea, din partea autorităților competente, a faptului că centrul nostru respectă standardele de calitate impuse de legislația în vigoare. Obiectivul organizației noastre fiind de a atinge excelența în oferirea de servicii sociale” a declarat Valentina Sturzu – Cozorici, Manager Proiect ADRA România.

În anul 2009, ADRA România a înființat ”Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în Familie – Casa ADRA”. De la înființare, până în prezent, în cadrul adăpostului, ADRA România a oferit la peste 500 de femei și copii, care au reclamat violența domestică organelor competente, cazare, hrană și asistenţă medicală de urgenţă, pe lângă asistența specializată oferită altor 500 de persoane care nu au primit găzduire.

ADRA România urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei aflați în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor, prin iniţiative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcţii principale, una dintre ele fiind lupta împotriva violenței în familie. Prin serviciile oferite în cadrul Centrului, ADRA România dorește ca beneficiarii acesteia să poată avea parte de un nou start, iar viața familiilor lor să poată fi îmbunătățită.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate