Caută
Close this search box.

ADRA România nominalizată și finalistă la Gala ”Oameni pentru Oameni 2015”

12240412_914003801980586_8306865090890034113_oMiercuri, 18 Noiembrie 2015, la Hotelul Intercontinental din București, a avut loc a XII-a ediție a Galei ”Oameni pentru Oameni” cu tema ”Binele prinde rădăcină”, eveniment național organizat anual de către Camera de Comerț Americană în România (AmCham România) și Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) în parteneriat cu Raiffeisen Bank și susținută de Fondul ONG din România.

Conferințele naționale și Gala ”Oameni pentru Oameni” care s-au desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României au ca obiectiv promovarea implicării sociale a mediului privat prin recunoașterea valorilor corporatiste și umane ale inițiativelor derulate de companii, organizații neguvernamentale sau persoane individuale în cadrul concursului național și a evenimentelor anuale de premiere.

DSC_8543În cadrul Galei, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România a fost prezentă și reprezentată la trei categorii, respectiv: Domnul Robert Georgescu nominalizat și finalist la categoria ”Directorul executiv care susține fundraisingul”, Doamna Gabriela Istrate nominalizată pentru categoria ”Cel mai bun fundraiser profesionist” și Domnul Tache Pohrib nominalizat pentru categoria ”Cel mai implicat angajat al unei companii”.

DSC_8538”Vă mulțumesc pentru această nominalizare. Sunt surprins! Cred că această nominalizare este pentru întreaga echipă ADRA România. Fără sprijinul lor, fără sprijinul donatorilor, partenerilor și voluntarilor nu am fi ajuns aici. Le mulțumesc! Nu ar fi cinstit să nu amintesc ajutorul neîntrerupt primit de sus. Sunt creștin și cred că Dumnezeu are tot meritul. Cred că inițiativa aceasta – Gala „Oameni pentru Oameni” – spune atât de mult despre căutările dumneavoastră. Pentru inițiativa aceasta și pentru asigurarea că nu vă veți opri aici și că veți merge mai departe, prețuirea mea și răsplata de sus. Felicitări organizatorilor și tot înainte!” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România – nominalizat și finalist la categoria ”Directorul executiv care susține fundraisingul”.

11057470_914002961980670_2470874076755752810_oGala ”Oameni pentru Oameni” este un eveniment de recunoaștere a inițiativelor filantropice și are o tradiție de 12 ani, timp în care a premiat oameni de bine care au schimbat România și și-au asumat implicarea socială. Prin cele aproape 170 de inițiative nominalizate, ce au însumat 18,17 milioane de euro, nominalizații Galei din acest an au reușit să contribuie la solidaritatea socială schimbând viețile a mii de oameni.

DSC_8549”Suntem deosebit de onorați pentru că eforturile de a-i ajuta pe semenii noștri sunt observate și suntem încurajați să continuăm cu un nou elan. În urma evaluărilor amănunțite de către juriul format din președinți și directori de companii, jurnaliști, filantropi și lideri ai societății civile, ADRA România a fost selectată pentru a participa în finala Galei. Câteva dintre cele mai eficiente proiecte pentru societate pe care ADRA România le-a demarat și anul acesta sunt: lupta împotriva abandonului școlar, lupta împotriva violenței domestice, asistarea victimelor dezastrelor naturale, antreprenoriat și dezvoltare economică și asistarea diferitelor categorii sociale defavorizate” a declarat Daniel Nedelcu, Manager proiecte ADRA România.

La aniversarea a 25 de ani de lucru neîntrerupt în folosul comunității, prin zeci de proiecte și sute de mii de beneficiari, ADRA România primește cu bucurie această recunoaștere, determinată să se implice mult mai mult într-un timp cât mai scurt.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate