Caută
Close this search box.

ADRA Romania recladeste sperante distruse

Este dificil de exprimat în cuvinte ceea ce simte cineva atunci când toată agoniseala de o viață dispare într-o clipă, mistuită de flăcările nemiloase ale unui incendiu. Iar dacă familia respectivă este săracă și are și câțva copilași, durerea este cu atât mai mare privind din perspectiva viitorului care se întrevede lipsit total de speranță.

Pentru șase astfel de familii, ADRA Romania a deschis proiectul “Reclădind speranțe” prin care ne dorim să le fim alaturi, ajutând fie la repararea locuințelor distruse partial fie la reconstruirea altor case, pentru cele distruse in totalitate, lucrul acesta facand ca speranța să se reaprindă în inimile lor.

Un astfel de caz disperat este cel al domnului Danila Nelu, din comuna Varfurile, judetul ARAD, care, impreuna cu sotia si cei trei copilasi ai lor, au ramas muti de durere, atunci cand focul le-a distrus intreaga casa dar si toata mobila si lucrurile care erau in ea.

Imediat dupa dezastru ADRA Romania si-a facut planurile si a oferit o mană de ajutor deschizând șantiere pentru șase astfel de familii greu încercate din județele Arad, Prahova, Ialomița, Suceava, Bacău și Galați.

Ceea ce au in comun toate aceste sase familii greu incercate nu este doar durerea si uneori disperarea lasata de acest tragic eveniment, ci si faptul ca aceste situatii au fost considerate de vecini, prieteni dar si de membrii ai Bisericilor Adventiste din zona, ocazii de a-si arata impreuna simtire, implicandu-se atat financiar cat si cu forta de munca.

„Nu credeam ca voi mai avea vreodata o casa. iar astazi nu-mi vine sa cred ceea ce vad, ca deja noua casa incepe sa prinda contur…”

declara zilele trecute doamna Triță Lala,

mama a patru copii cu varste intre 6 si 10 ani, din comuna Buciumeni, judetul Galati. careia focul i-a distrus toata gospodaria.

„Proiectul ‘Recladind sperante’ poate fi si ocazia fiecăruia de a se implica voluntar pe unul din aceste santiere sau de a sprijini financiar aceste constructii pentru a putea fi finalizate, donand pentru acest proiect oricand in conturile ADRA Romania”

Sorin Goleanu / Director Executiv / ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate