Caută
Close this search box.

ADRA România respectă iubirea la Roman

IMG_5685În zilele de 16 și 17 Februarie 2015, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA Romania împreună cu Asociația Solwodi România – un bun partener al ADRA România de-a lungul timpului” – au susținut workshopuri adolescenților din 2 liceele din Municipiul Roman, respectiv ”Colegiul Tehnic Miron Costin” și ”Liceul cu Program Sportiv”. La aceste întâlniri, au participat peste 400 de liceeni, din clasele IX-XII, tema prezentărilor fiind ”Respectă iubirea – relații sănătoase versus relații abuzive. Decalogul relațiilor sănătoase”.

IMG_5904Prezentatorul workshopurilor, Doamna Psiholog Alina Bordaș – Mohorea ne-a declarat:

”A fost o bucurie atât pentru ei, cât și pentru noi. Am încercat prin aceste întâlniri să le insuflăm încredere în ei și dreptul de a vorbi despre ceea ce au nevoie într-o relație și cum să dezvolte o interacțiune pozitivă cu un partener. Având în vedere că nu există cursuri despre cum să ai o relație sănătoasă, cum să te protejezi, la orice vârstă, de un partener abuziv, am dorit să-i provocăm pe acești tineri să-și dorească mai mult și de a fi vocali în susținerea valorilor ce guvernează o relație funcțională”. Mulțumim profesorilor care au susținut ideea unor astfel de întâlniri și Asociației Solwodi, inițiatoarea și partenerul ADRA Romania în acest demers”.

IMG_5775ADRA România se va implica și mai departe în astfel de activități, primind un feedback foarte bun din partea tinerilor. Implicarea lor în activitățile desfășurate și inimile deschise la schimbare nu fac altceva decât să încurajeze să continuăm lupta împotriva violenței în familie și să respectăm iubirea oriunde suntem chemați.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate