Caută
Close this search box.

Cei mai buni elevi, beneficiari ai proiectului „Vreau la Scoala” au fost rasplatiti de ADRA cu o tabara la munte

In perioada 9-11 septembrie 2012, a avut loc la Vatra Dornei o minitabara organizata de ADRA Romania pentru copiii cu rezultate scolare bune din cadrul proiectului “Vreau la scoala”. 15 fetite premiante, cu varste cuprinse intre 9 si 16 ani, s-au bucurat timp de trei zile de un cadru natural superb si de multe jocuri si activitati specifice varstei lor.

Pentru majoritatea copiilor, a fost prima lor excursie, deoarece ei provin din familii numeroase si foarte sarace. Fondurile necesare acestei tabere au fost stranse cu ocazia concertului umanitar “Vis de copil” de la Bacau, iar cei care au sensibilizat inimile oamenilor pentru a dona, au fost copiii din corul de copii CANTASIMO din Bacau si CELEST HARMONY din Matca, jud. Galati, sub conducerea doamnei prof. Simida Gherghe. Copiii au cantat pentru implinirea unui vis al altor copii!

Reactiile in urma participarii la aceasta tabara au fost emotionante:

In aceasta tabara m-am simtit extraordinar. Mi-am facut prietene cu care ma inteleg foarte bine. Cel mai frumos moment a fost focul de tabara unde am cantat foarte mult. Mi-a placut plimbarea cu telescaunul si cu tiroliana si sper ca si la anul sa mai am ocazia sa merg in tabara. Ma rog la Dumnezeu sa le daruiasca multa sanatate si fericire celor de la ADRA Romania pentru ca au adus zambetul pe chipul nostru, copii care nu am avut sansa vreodata sa petrecem clipe asa de minunate.

Ecaterina Patru (eleva in clasa a VII, Itesti)

As vrea sa va multumesc dumneavoastra cat si colaboratorilor dumneavoastra pentru aceasta tabara minunata. Nu va pot descrie in cuvinte cat de mult mi-a placut si ce a insemnat pentru mine aceasta prima tabara la care am participat. Au fost niste clipe de poveste petrecute alaturi de voi. Mi-a placut foarte mult cand m-am dat cu tiroliana si de asemena a fost pentru prima data in viata cand m-am plimbat cu telescaunul, etc. Mi-am facut multe prietene cu care inca tin legatura prin telefon. Vreau sa il felicit si pe domnul Janel Barsan (bucatarul) care a preparat o mancare extraordinar de buna. Activitatile si jocurile au fost foarte frumoase si amuzante in acelasi timp. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au facut posibila aceasta tabara.

Ciangau Renata, eleva in clasa a VIII, Scorteni, jud. Bacau

Dumnezeu sa daruiasca sanatate tuturor oamenilor care au facut un dar asa de frumos copiilor nostri. Noi, ca parinti, nu am fi reusit niciodata, datorita necazurilor si greutatilor noastre. Dar va multumim dvs celor de la ADRA Romania si oamenilor care au dat bani pentru copiii nostri.

Balan Carmen (mama unei fetite)

ADRA Romania multumeste tuturor celor care au fost sensibilizati si au facut posibila o astfel de tabara pentru acesti copilasi care nu vor uita niciodata aceste momente frumoasa petrecute impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate