Caută
Close this search box.

Concertul caritabil din Ineu, Arad aduce 4246 ron și 50 euro pentru copiii de la Casa de tip familial „Orhideea”

Akord Junior
Concert Caritabil Ineu, jud. Arad

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, începând cu ora 17:00, sala Casei de Cultură din Ineu. județul Arad a fost plină cu cei care au dorit să participe la concertul caritabil organizat de către Agenția Advetinstă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor ( ADRA ) din regiunea Banat și Biserica Adventistă din această zonă.

Corul de copii Akord Junior, condus de Alina Negoșanu și acompaniat de pianistul Rareș Păltineanu, s-a prezentat extraordinar, încântând publicul cu o muzică de calitate.

La acest eveniment organizatorii au fost onorați de prezența domnului primar Călin Abrudan, a doamnei președinte al Judecătoriei Ineu, Mariana Luciu și a domnului Cristi Șchiop, directorul Raiffeisen Bank din localitatea Ineu.

În discursul de la început domnul primar a declarat:

Am venit cu mare plăcere la acest nou eveniment organizat de dumneavoastră. Apreciez mult această inițiativă de a sprijini pe cei în nevoie și faptul că sala este plină de oameni dispuși să ajute.

La rândul dumneaei, doamna Mariana Luciu, președinte al Judecătoriei Ineu, a declarat:

Invitația pe care mi-ați făcut-o pentru acest eveniment mă onorează. Apreciez mult faptul că ați organizat un astfel de concert și mai ales scopul pentru care a fost gândit.

La sfârșitul concertului domnia sa a mai spus:

A fost deosebit… mi-a plăcut foarte mult!

Un gest foarte apreciat a fost și momentul în care copiii din corul Akord Junior, în mod direct, au oferit pachete cadou copiilor de la Centrul Orhideea.

Pentru mine evenimentul acesta a fost o reușită deoarece a reprezentat o împlinire pe mai multe planuri. M-am bucurat să văd atât de multe persoane implicate, atât cei care m-au ajutat în organizare cât și cei care au venit să participe și să dăruiască alături de noi. Sunt mulțumitor că, și de această dată, ne-am dat mâinile pentru a sprijini indiferent de religie sau statut social. ADRA suntem noi indiferent de confesiune, pentru că ADRA este despre și pentru oameni. Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați fost prezenți aici și ați contribuit financiar la sprijinirea acestor copii frumoși!

a declarat la finalul concertului domnul Daniel Bota, Respnsabil ADRA în regiunea Banat

Suma care s-a strâns în urma acestui concert caritabil pentru copiii de la Casa de tip familial „Orhideea” din localitatea Beliu, județul Arad a fost de 4246 lei și 50 euro.

Și prin organizarea acestui concert ADRA România a dorit să dea glas motto-ului

Schimbă o viață și vei schimba lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate