Caută
Close this search box.

„Copii ajută copii” a făcut fericiţi 700 de copii defavorizaţi

În perioada 15- 24 decembrie, 700 de copii defavorizaţi din România au primit daruri de la alţi copii dornici să le facă o bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Acest lucru a fost posibil datorită proiectului Copii ajută copii, iniţiat de ADRA România cu sprijinul a 16 biserici adventiste din ţară.

Astfel la Timişoara, Arad, Vişeul de Jos, Cluj, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Slatina, Craiova, Bacău, Matca şi Bucureşti, copiii au strâns bani în puşculiţa oferită de ADRA după care, ajutaţi de părinţii lor, au cumpărat rechizite, jucării, articole de îmbrăcăminte şi dulciuri pe care le-au oferit copiilor aflaţi în dificultate din şcoli sau instituţii de ocrotire socială.

Acolo unde a fost posibil, copiii donatori au fost martori la bucuria semenilor lor. Mai mult chiar, au susţinut programe speciale de colinde, poezie sau teatru de păpuşi, au participat la activităţi intreractive, punând bazele unei colaborări pe termen lung. Toţi cei implicaţi au promis că vor repeta această experienţă şi în anul 2009.

ADRA România doreşte să extindă proiectul Copii ajută copii, atât în bisericile adventiste din ţară cât şi în alte instituţii din afara ei. Invităm doritorii să ni se alăture în acest demers astfel încât tot mai mulţi copii defavorizaţi să aibă parte de un sfârşit de an luminos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate