Caută
Close this search box.

Copiii nostri cresc fericiti in patul lor cald, imbratisati de parinti, dar nu in toate familiile se intampla asa

Duminică, 27 mai 2012, la ora 18, Sala Ateneu din Bacău a găzduit Concertul Umanitar “Vis de Copil” organizat de catre Agentia Adventista pentru Dezvoltare,Refacere si Ajutor (ADRA Romania)

Concertul a fost prilejuit de ziua de 1 iunie si a dorit sa sensibilizeze opinia publica vis-a-vis de copiii inscrisi in proiectul ADRA Romania, „Vreau la scoala”, copii, care desi provin din familii defavorizate, totusi au rezultate scolare deosebite si manifesta un interes real pentru educatie. Scopul acestui concert a fost de a promova acest proiect ADRA, dar si de a strange fonduri pentru organizarea unei tabere de munte la Vatra Dornei, pentru copiii inscrisi in proiect, dar care au rezultate scolare bune.

Participanții la concert au avut posibilitatea sa asculte muzica interpretata de corurile de copii “Cantassimo”din Bacău şi „Celest Harmony” din Matca, jud. Galaţi, dirijate de către profesor Simida Gherghe, muzica instrumentala interpretata de Mihai Gherghelaş la vioară, Andrei Lucaci la pian şi Andrei Ioniţă la violoncel si muzica solo interpretata de micuta Cezara Gherghe. Deasemenea cei prezenti au avut ocazia sa cunosca povestile de viata si visurile catorva dintre beneficiarii proiectului ADRA „Vreau la scoala”, copil care au impresionat publicul si au trezit in inima ascultatorilor cele mai alese sentimente.

Prezent la eveniment Directorul ADRA Romania, dupa ce a oferit mai multe detalii despre acest proiect, ca raspuns la intrebarile prezentatorilor Istrate Gabriela si Laurentiu Ghergeghe, a adaugat in final, adresandu-se publicului „Apreciem prezenta dumneavoastra la acest concert caritabil si dorinta pe care o aveti de a sustine acest proiect ADRA!”

Impresionata de atmosfera creeata, domana Nicoleta Zarnescu, profesor de istorie – anterior sefa de cancelarie a domnului Constantin Scripat – fost prefect al jud Bacau – a declarat:

Copiii nostri cresc fericiti in patul lor cald, imbratisati de parinti, dar nu in toate familiile se intampla asa. Lacrimile din ochii copiilor sau ochii care nu mai pot plange, sunt o realitate. Sunt istorii triste pe care ar trebui sa le auzim, macar din cand in cand. Copiii sunt cea mai valoroasa resursa a lumii dar si cea mai mare speranta pentru viitor. Ajutand astazi un copil, cladim cu sufletele noastre o lume mai frumoasa, mai buna si mai binecuvantata.

Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi si suntem convinsi ca impreuna putem aduce mereu zambete pe chipurile acestor copii.

Sorin Goleanu / Director Executiv ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate