Caută
Close this search box.

Cursuri de formare profesională pentru femei. Inscrieri urgente!

Cursuri de formare profesională
Cursuri de formare profesională

În perioada următoare, ADRA România în parteneriat cu firma R4-Consultanță și Formare Profesională si Asociația Femeilor din România organizează, în cadrul unui proiect susținut din fonduri europene, cursuri de formare profesională pentru femei care au domiciliul în București-Ilfov, regiunile Centru, Nord-Est, Sud-Vest Oltenia.

Instruirea se va desfășura în București și vizează pregătirea în următoarele domenii:

1. Baby-sitter – 360 de ore – 9 săptămâni

2. Îngrijitoare bătrâni la domiciliu – 360 de ore – 9 săptămâni

Programul cursurilor este de 8 ore pe zi, de luni până vineri, însumând 120 ore de pregătire teoretică și 240 ore de pregătire practică.

Beneficii pentru absolvenții care vor participa și la examenul final:

  • Certificat de calificare recunoscut de Autoritatea Națională a Calificărilor ( ANC ) – Ministerul Muncii – Ministerul Educației, cu recunoaștere în Uniunea Europeană
  • Participare gratuită la cursuri – atât pentru orele de teorie, cât și pentru orele de practică
  • Posibilitatea de a interacționa și de a socializa cu femei din categorii sociale diferite.
  • Premiu de 1000 de RON pentru participantele care absolvă cursul și obțin diploma ( premiul se înmânează în momentul în care se vor ridica diplomele )

IMPORTANT!

  • Primele serii de curs vor începe pe 27 mai 2013.
  • Data limită de înscriere: 24 mai 2013.
  • La cursuri se pot înscrie doar femei, indiferent de categoria socială din care fac parte, atât angajate cât și persoane fără ocupație.

Condițiile obligatorii de înscriere la curs:

  • Cetățean român
  • Nivel de școlarizare: absolvent de gimnaziu
  • Domiciliu stabil în București sau în unul dintre următoarele județe: Ilfov, Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui, Mureș, Alba, Sibiu, Harghita, Covasna, Brașov, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj

Numărul maxim de femei înscrise este de 100 de persoane.
Înscrierile la cursuri se fac la sediul R4 Consultanță și Formare Profesională din str. Colței nr. 44 etaj 3, după următorul program: luni-joi 08.00-10.00 si 16.00-18.00, vineri 08.00-10.00.

Pentru orice nelămurire, vă rugăm să ne contactati la numerele de telefon 021 539 00 53 ( R4 Consultanță și Formare Profesională ) 021 25 25 117 ( ADRA Romania ) sau să ne scrieți pe una din adresele de e-mail: info@r4consultanta.ro sau office@adra.ro.

Despre R4 Consultanță și Formare Profesională

Compania R4-Consultanță și Formare Profesională are ca domenii principale de activitate formarea profesională și consultanța în accesarea de fonduri europene pentru formare profesională. Societatea a fost creată în 2010 de către societățile portugheze Regibio și 4Emes.

Pe baza informațiilor și a cunoștințelor tehnice dobândite de-a lungul timpului, cele două întreprinderi portugheze au dorit să creeze acest nou proiect în domeniul formării profesionale, al cărui principal obiectiv este pregătirea persoanelor pe diferite arii de calificare, perfecționare sau specializare.

Despre Asociația Femeilor din România

Asociația Femeilor din România s-a înființat în anul 1990 cu scopul de a grupa femeile din România, indiferent de orice criteriu de discriminare, pentru a promova și îndeplini responsabilitățile ce le revin ca participante la activitatea economică, socio-politică, culturală, pentru a contribui la rezolvarea problemelor specifice care influențează societatea și pentru a conștientiza toate femeile în legatură cu drepturile specifice de care pot beneficia. Cu o experiență de 23 de ani, organizația solicitantă militează pentru un statut corespunzător al femeilor din România, folosind în acest sens metode pentru a le determina să dobândească și să-și dezvolte abilități proprii în vederea asumării unor schimbări pozitive atât pentru propria viață, cât și pentru comunitate.

Despre ADRA România

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, una dintre cele mai răspândite organizaţii neguvernamentale din lume, fiind activă în 125 de ţări. Din 1997 Consiliul Economic şi Social al Naţiunilor Unite (ECOSOC) i-a conferit statutul de membru consultativ.

Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie – Casa ADRA – are cea mai mare capacitate din această parte a țării, victimele beneficiind de cazare și consiliere de specialitate gratuită.

ADRA România este membră a Federației Organizațiilor Nonguvernamentale pentru Dezvoltare (FOND) și a Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Protecţia Copilului (FONPC). De asemenea, este furnizor de servicii sociale acreditat, pentru Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Victimele Dezastrelor Naturale şi Centrul de Informare şi Consiliere pentru persoanele aflate în dificultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate