Caută
Close this search box.

Gala Societatii Civile: Premiul III pentru campania ADRA impotriva violentei in familie

Campania împotriva violenței în familie desfășurată la sfârșitul anului 2010 în parteneriat cu campionul mondial la box, Leonard Doroftei, sub sloganul ”Îți place să dai? Alege-ți un partener pe măsură” a fost clasată pe locul III al secțiunii « Apărarea drepturilor individuale/colective» al celei de-a IX-a ediții a Galei Societății Civile, desfășurată joi, 9 iunie, pe scena Operei Naționale din București.

Gala Societatii Civile este un proiect prin intermediul careia sunt premiate cele mai bune proiecte desfasurate de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa, sindicate sau persoane fizice anul acesta fiind inscrise in competitie 193 de proiecte care au atras fonduri in valoare de aproximativ 17 milioane de euro.

Este o mare bucurie pentru noi! Am avut mari emoții, având în vedere profilul participanților și criteriile de evaluare însă experiența a fost una deosebit de interesantă. Consider că prezența ADRA România pe acest podium al proiectelor românești de anvergură se datorează în primul rând echipei și voluntarilor care ne-au sprijinit și de asemenea, îmi doresc acest premiu să fie doar un prim pas în direcția aceasta

a declarat domnul Sorin Goleanu, directorul executiv ADRA România.

Proiectele au fost evaluate în funcție de patru criterii obligatorii: relevantă, eficacitate, coerentă și impact iar membrii juriului secțiunii Apararea drepturilor individuale/ colective a fost format din domnii Radu Cosarca – Director Relatii Externe – Enel Romania, Alexandru Lazescu – Presedinte – Director General SRTv, Mircea Toma – activist pentru drepturile omului și Marian Voicu – Jurnalist, realizator si prezentator al Televiziunii Române.

Premiul I al acestei secțiuni a fost câștigat de Asociația Infertilitatea prin campania „SOS Infertilitatea este o boală” iar marele premiu al serii a fost câștigat de Asociația Salvează Vieți prin proiectul „Nu mă ignora” un apel către societate de a nu trece cu vederea problema mortalității ridicate a copiilor bolnavi de cancer din România.

Ramona Chiriță / ADRA România / AARC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate