Caută
Close this search box.

Gloria Dei – Concert vocal-simfonic de muzică sacră la Palatul Parlamentului

concert Gloria Dei invitatie BDragi prieteni, ADRA România,

În acorduri de toamnă generoasă care se dăruiește până la capăt și care ne cheamă la roade coapte de suflet, cu deosebită prețuire vă invităm să sărbătorim împreună bunătatea cerului alături de Corul și Orchestra Națională Adventistă „Gloria Dei”, care va exprima prin concertul coral simfonic de muzică sacră căutări a tot ce este mai curat, mai nobil și mai sfânt.

Sub bagheta dirijorului Tiberiu Oprea, în programul concertului vocal – simfonic de muzică sacră ”Gloria Dei” vor fi interpretate spre înaltă încântare lucrări clasice și religioase compuse de Haendel, Puccini, Enescu, Ch. Rink, J. Martin, J. Rutter, M. Brahe, G. Musicescu, G. Uță, L. Marin și alții.

Concertul ”Gloria Dei” va avea loc sâmbătă, 31 octombrie ora 17:00, la Palatul Parlamentului, sala C. A. Rosetti – parter, eveniment organizat de către Camera Deputaților, Asociația Conștiință și Libertate și Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în parteneriat cu Speranța TV, Radio Vocea Speranței, Institutul Teologic Adventist, ADRA România, Editura Viață și Sănătate, ASUP și Revista Semnele Timpului.

ADRA România împreună cu sponsorii și colaboratorii săi au susținut și vor susține proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație oferind sprijin în mod necondiționat, indiferent de religia, rasa, etnia sau genul beneficiarilor.

ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în 139 de ţări şi conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la telefon 021 25 25 117 sau scriindu-ne la office@adra.ro.

Prezența dumneavoastră va însemna o apreciere demnă a valorilor care contează cu adevărat.

Vă așteptăm cu roade de bucurie și prietenie sinceră!

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate