Caută
Close this search box.

La Margineni a venit din nou apa. Dar si ADRA…

Șirul inundațiilor din România a continuat la Mărgineni, județul Bacău. Ruperea unui dig din apropiere a facilitat revărsarea apelor cu mal peste 240 de familii, care locuiau în această localitate.

Echipa ADRA împreună cu voluntarii din zonă au încercat și de această dată să aducă alinare oamenilor loviți de nenorocire. O vorbă bună, un pachețel cu mâncare și unul cu produse de curățenie, au fost lăsate la 100 de case din zonă, aducând un pic de speranță în sufletele oamenilor.

Chiar dacă la prima vedere ajutorul oferit pare mic, oamenii ne-au întâmpinat cu multă recunoștință, mulțumindu-ne că suntem lângă ei

ne-a mărturisit Gabriela Istrate, asistent social ADRA.

Deși triști pentru pierderea multor bunuri, speriați de furia cu care apa i-a luat prin surprindere, punându-le chiar viața în pericol, persoanele sinistrate din acest loc nu au întârziat sa o ia de la capăt chiar de a doua zi după ce au avut loc inundațiile. O forfotă generală a cuprins întreaga localitate, fiecare familie încercând să curețe ce le mai rămăsese.

După ce au distribuit pachetele cu hrană și articole de igienă, echipele de voluntari ADRA au început la fața locului, lucrarea de reparare a caselor afectate. O echipă din Giurgiu condusă de Pastorul Ghejan Titu a prestat lucrări de reparații la două case din localitate între care o casa a unei văduve fără resurse financiare. Alte familii fără posibilități așteaptă intervenția următoarelor echipe de voluntari, confirmând astfel axioma conform căreia suferința unește oamenii.

ADRA România va fi în continuare alături de sinistrați, prin proiectul de reconstrucție pe care îl pregătește, deschizând astfel posibilitatea de participare la proiectul de schimbare a lumii.

Schimbă o viață și vei schimba lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate