Caută
Close this search box.

”NU VĂ OPRIȚI!” – Conferința de închidere a proiectului ADRA ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov”

IMG_1075 Joi, 03 Decembrie 2015, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România și partenerii săi: S.C. R4 Consultanță și Formare Profesională SRL, Asociația Respiro, Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională au organizat la ”Rin Grand Hotel București”, Conferința de închidere a proiectului ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov”.

IMG_3708Proiectul ”Step-by-step in business” se desfășoară în perioada 06.02.2015 – 05.12.2015 și este finanțat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 – Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor, Domeniul major de intervenție 3.1. – Promovarea culturii antreprenoriale, având un buget de 2 000 000 EURO.

IMG_1023La Conferință au fost prezentate rezultate atinse în cadrul proiectului, fiecare partener prezentând activitățile în care a fost implicat în perioada ultimelor 10 luni, prin evidențierea indicatorilor asumați, propuși și ceea ce a fost realizat. În cadrul evenimentului au luat cuvântul reprezentanții organizațiilor partenere, membrii echipelor de proiect, antreprenori, aceștia adresând mulțumiri celor implicați în atingerea obiectivelor și indicatorilor propuși în cadrul proiectului.

IMG_1054”La ceas de bucurie, la moment de bilanț, mesajul pentru voi, din partea ADRA România, pentru toți cei prezenți este formulat în câteva cuvinte: NU VĂ OPRIȚI! Reușita acestui proiect ne motivează să îndrăznim, să luptăm și să perseverăm pentru succes!” a declarant Domnul Ștefan Tomoiagă, Președinte ADRA România. Adresându-se antreprenorilor, acesta a spus: ”Cu această ocazie, țin să amintesc celor care au primit o mână întinsă, o ușă deschisă din partea ADRA România, să nu o închidă. Să continue să creadă în visul lor, să persevereze, să se bucure de ceea ce pot să realizeze în parteneriat cu alții, prin eforturile lor, dar mai presus de orice, prin aceea apropiere de o moralitate serioasă care ne poate ține drepți atunci când există tentația să ne aplecăm”.

IMG_3712Proiectul ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și București-Ilfov” și-a propus ca obiectivul general promovarea culturii antreprenoriale în rândul a 400 de persoane peste 18 ani care doresc să inițieze o activitate independentă, în special persoane între 18-25 de ani, înmatriculate în sistemul de învățământ superior, prin consiliere, orientare, formare profesională, asistență pre și post înființare a 40 de firme în regiunile Sud-Vest Oltenia și București-Ilfov – obiectiv general atins în cadrul proiectului.

IMG_1135Doamna Gabriela Hobeanu, unul dintre antreprenori, beneficiar și câștigător în cadrul proiectului ADRA România, prezentă la eveniment a adus mulțumiri într-o zi specială pentru dumneaei – ziua nașterii! ”Prieteni dragi, un loc special este tot ce îmi doream de ziua mea! Vă mulțumesc că ați fost lângă mine, vă mulțumesc că existați și vă iubesc pe toți! M-ați făcut fericită și astăzi, ca în fiecare zi! Mulțumesc tuturor din suflet!”

IMG_3859”Unul dintre indicatorii propuși în acest proiect a fost crearea a 80 de locuri de muncă prin înființarea a minim două locuri de muncă în cadrul fiecăreia din cele 40 de noi firme înființate. Ne bucurăm de faptul că la nivelul proiectului și indicatorul acesta a fost nu numai îndeplinit ci și depășit prin crearea a 89 de locuri de muncă” a declarat Doamna Monica Brînceanu, Expert Coordonator ADRA România

IMG_3730Proiectul ”Step-by-step in business” realizat de Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România în parteneriat cu S.C. R4 – Consultanță și Formare Profesională S.R.L., Asociația RESPIRO și Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională CREFOP se încadrează în Strategia Europeană Privind Ocuparea Forței de Muncă în Rândul Tinerilor, respectiv ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor, prin promovarea și sprijinirea ocupării pe cont propriu, dezvoltarea întreprinderilor sociale și înființarea de noi întreprinderi.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate