Caută
Close this search box.

O familie din Vanatori, Iasi sunt „In sfarsit acasa”

Pentru familia Jitaru Costel si Mariana, formată din șapte persoane dintre care cinci copii intre 3 și 11 ani, ziua de 30 noiembrie va rămâne în amintire ca ziua în care au putut să spună „în sfârșit acasă”. Cu sprijinul Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) România, a Primăriei Vânători, județul Iași, dar si a multor voluntari ADRA din Biserica Adventista de Ziua a Șaptea din Viena, precum si din zona Pașcani, Fălticeni, Piatra Neamț și Bacău aceștia au intrat în posesia unei locuințe noi.

Am emoții! Însă, deși nu prea pot spune multe acum, vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au făcut acest dar”

a spus Mariana Jitaru după primirea cheilor de „acasă”

Impresionat de gest, domnul Constantin Lupu, primarul comunei Vânători a promis ajutorul Primăriei pentru orice alte proiecte care vizează astfel de cazuri:

vă felicit pentru acest gest extraordinar pe care l-ați făcut pentru familia Jitaru. Oridecateori veți mai dori să faceți proeicte de acest gen vă promit ca primăria va fi alături de dumneavoastră.

Directorul ADRA România, domnul Sorin Goleanu și-a exprimat bucuria de a putea ajuta această familie să înceapă un drum nou și de asemenea speranța că

familia Jitaru, beneficiara acestui proiect ‘În sfârșit acasă’, având de astăzi o casă nouă, vor lupta în continuare pentru a-și crește copiii frumos, ajutându-i să învețe din ce în ce mai bine.

Proiectul „În sfârșit acasă!” include în acest an construirea a cinci locuințe situate în Moldova și Oltenia. Obiectivul principal al proiectului este acela de a îmbunătăți calitatea vieții familiilor responsabile și fără posibilități financiare, înscrise deja în alte proiecte ADRA și care au dovedit o implicare personală în depășirea situației sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate