Caută
Close this search box.

Ofera votul tău pentru ”voluntarul anului 2016 ADRA”, Mihai Brasov la Gala Nationala a Voluntarilor!

Sigla ADRA Romania - vertical STANDARD 100 mareÎn competiția inițiată de către Federația Organizațiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România – VOLUM, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România a intrat în faza finală (votul publicului), în secțiunea voluntarul anului 2016, în domeniul social, prin nominalizarea lui Mihai Brașov pentru implicarea și susținerea proiectului ”Speranță pentru imigranți”.

În urma finalizării etapelor de nominalizare, preselecție și jurizare, din cele 188 de aplicații au fost desemnați 108 finaliști, dintre care 52 de finaliști la secțiunea ”Voluntarul anului”.

ADRA România te provoacă! Oferă votul tău pentru Mihai Brasov, voluntarul anului 2016 ADRA, până pe 7 decembrie 2016!

mihai-brasov

Mihai s-a implicat, în mod special, în cadrul proiectului ADRA „Speranță pentru imigranți”, fiind mișcat de situația critică prin care trec persoanele refugiate, cunoscând în particular situația acestora, în urma participării, în cadrului unui proiect, în insula Lesbos, Grecia. Ulterior, în cadrul proiectului ADRA, a vizitat mai multe tabere de refugiați din Grecia, având ca obiectiv menținerea și îmbunătățirea stării de sănătate a refugiaților din taberele din Grecia prin oferirea de asistență și îngrijire medicală de urgență, de către o echipă de voluntari specializată și asigurarea de asistență și consiliere psihologică de către voluntari pregătiți în vederea depășirii situațiilor traumatizante sau de a depăși sindromul post-traumatic.

Printre atribuțiile lui Mihai în cadrul proiectului se numără: organizarea și coordonarea echipelor medicale și de consiliere, pentru vizitele programate în taberele de refugiați, realizarea de clipuri video pentru transmiterea informațiilor și a poveștilor de viață întâlnite, participarea la întâlniri pe tema refugiaților, planificarea de vizite în taberele de refugiați cu scopul realizării consilierii psihologice și de îngrijire medicală pentru cei aflați acolo.

„Impresionat fiind de tragedia acestor persoane care fug din calea războiului, Mihai Brașov și-a canalizat energia în a împărtăși tuturor durerea și suferința unui întreg popor (populația Yazidis) și a realiza călătorii de asistare a acestora, din punct de vedere psihologic, medical și social, prin echipele constituite și coordonate. Entuziasmul, energia și devotarea pentru a prezenta povești de viață dramatice, trăite de refugiații din taberele ADRA din Grecia, au motivat la implicare zeci de mii de persoane. Prin contribuția lui, putem spune că perspectiva organizației s-a îmbogățit cu expertiza necesară în asistarea refugiațiilor și a persoanelor strămutate din zona de origine” a declarat Monica Brînceanu, Inspector Resurse Umane.

Cu ocazia Galei Naționale a Voluntarilor 2016, eveniment ce se va desfășura pe data de 14 decembrie 2016, pentru fiecare categorie (Voluntarul anului, Proiectul de Voluntariat al anului, Coordonatorul de Voluntari al anului și Centrul de Voluntariat al anului) se va acorda Premiul Publicului pentru cel mai votat voluntar/proiect/coordonator/centru.

Prin accesarea link-ului, până pe data de 7 decembrie 2016, prin apăsarea butonului ”Votează-l drept câștigător!”, îți exprimi votul de susținere pentru ca Mihai să fie câștigător al secțiunii Voluntarul anului:
http://www.galavoluntarilor.ro/finalist/mihai-brasov-1000

Pentru a transmite informația către alte persoane, pe pagina Facebook ADRA România găsești informațiile necesare
https://www.facebook.com/adra.romania/

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate