Caută
Close this search box.

„Primul ajutor psihologic în trauma dezastrului” – tema următorului curs de PRIM AJUTOR

Duminică, 10 martie 2013, ora 13.00, ADRA Romania în parteneriat cu Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgentă și Federația Română de Radioamatorism vă invită la următoarea întâlnire din cadrul cursului de PRIM AJUTOR, o întâlnire specială care va avea tema „Primul ajutor psihologic în trauma dezastrului”.

Acest curs oferit gratuit va fi susținut de specialiști în domeniu: cadre universitare de la Facultatea de Psihologie și Institutul de Trauma Psihologica sub coordonarea doamnei Lector Univ. Dr. Diana Lucia Vasile.

Locul unde se va susține acest curs va fi, de această dată, în sala mare a Casei de Cultură a Studenților din București ( fosta Preoteasa ) Adresa: Calea Plevnei nr 61, stația de Metrou Eroilor (în spatele Operei Române).

Sunt așteptați toți salvatorii voluntari înscriși la cei 3 ani de studii la „Cursurile de Prim Ajutor” dar și doritorii noi, interesați de această temă.

Cu această ocazie se vor forma și primele „detașamente de prim ajutor psihologic” pentru răspuns la dezastre sau accidente colective grave.

Pentru mai multe informații scrieți-ne pe adresa office@adra.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate