Caută
Close this search box.

Proiectul ADRA România „Grădini roditoare”, pe primul loc la încheierea primei etape a competiției PETROM

Țara lui AndreiJoi, 15 mai 2014, la ora 12:00 s-a încheiat prima etapă din cadrul competiției „Idei din Țara lui Andrei” organizată de către PETROM.

Suma totală pentru toate cele 389 de proiecte înscrise anul acesta este de 200 000 euro. Procedura prin care se va face selecția proiectelor câștigătoare a prevăzut ca 40% din șanse să fie date de votul oferit online pe site-ul: taraluiandrei.ro.

Mulțumim mult tuturor pentru cele 2573 de voturi acordate proiectului „Grădini roditoare”, voturi care au făcut posibil rămânerea acestuia pe locul I. Ne-am bucurat mult să știm că acest proiect ADRA a fost apreciat și votat de români din toate colțurile țării, dar chiar și de multi români din diaspora, aceia care aveau numere de telefon românesc,

a declarat, la sfârșitul acestei prime etape, domnișoara Valentina Cozorici, Coordonatoare Programe ADRA România.

Ca o mare echipă, cei care au votat, fie că a fost vorba de elevi ai multor școli și licee din țară (București, Craiova, Cluj, Brăila, Iași…), fie că a fost vorba de multe persoane ce activează în diferite alte ONG-uri, partenere ADRA România, de mulți membrii și simpatizanți ai Bisericii Adventiste, practic de toți cei care au încredere în modul transparent și eficient al ADRA de cheltuire a fiecărui bănuț în favoarea tuturor beneficiarilor, am demonstrat împreună că dorim să contribuim la dezvoltarea celor care sunt în nevoie,

a mai declarat Valentina.

Din păcate au fost și persoane, susținătoare ale unor proiecte concurente, care au acuzat că avem intenții de natură religioasă. Din acest motiv precizăm din nou faptul că ADRA se implică în proiecte de care beneficiază întreaga populaţie şi oferă sprijin în mod necondiţionat, indiferent de orientarea religioasă a beneficiarului. Subliniem, de asemenea, că activitatea ADRA este clar separată de activităţile religioase şi nu oferă niciodată sprijin financiar sau de orice altă natură pentru a influenţa opţiunea religioasă a beneficiarilor.

Consecvența noastră în această direcție, ne-a adus de altfel simpatia și sprijinul multor instituții și companii de-a lungul timpului,

a precizat Sorin Goleanu, director executiv ADRA România. 

În perioada următoare juriul competiției „Idei din Țara lui Andrei” va avea ultimul cuvânt. Până pe 28 mai 2014 se vor centraliza listele finaliștilor pe toate cele 3 domenii și se va anunța apoi rezultatul final.

Mai multe detalii despre proiectul „Grădini roditoare” dar și despre întreaga activitate a ADRA România puteți descoperi și în paginile ultimului Raport ADRA pentru anul 2013, de mai jos.

  Raport 2013 / 7,8 MiB - 10.957 descărcări

Schimbă o viață și vei schimba lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate