Caută
Close this search box.

Raport ADRA Banat și Crișana 2013 – 2017

Duminică, 07 Mai 2017, în Aula Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Arad ”Salem” a avut loc Adunarea Generală Electivă a Conferinței Banat cu un număr de 144 de delegați din județele Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. În cadrul întâlnirii, s-a validat raportul ADRA din zona Banat și Crișana din perioada anilor 2013 – 2017.

În urma analizei, ADRA și-a îndeplinit obiectivele propuse pentru mandatul celor patru ani, implementând cu succes, pe parcursul mandatului celor patru ani, 22 proiecte. Aria de implementare a proiectelor a avut în vedere ”Declarația de Acțiune” a organizației: ”ADRA România urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei aflați în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor, prin iniţiative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcţii principale, respectiv dezvoltare economică, educație de bază și sănătate primară, lupta împotriva violenței în familie, asistarea victimelor dezastrelor naturale și asistarea categoriilor sociale defavorizate.”

”ADRA este mai mult decât o organizație filantropică, este o familie de oameni mărinimoși care se implică cu determinare și dedicare pentru cei cărora viața le-a oferit mai puțin. ADRA este o mână de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate” a declarat Daniel Bota, Responsabil ADRA Banat și Crișana 2013 – 2017.

În perioada anilor 2013 – 2017, în Conferința Banat, activitatea socială a înregistrat asistarea a peste 2425 persoane prin intermediul a 22 proiecte existente în portofoliul ADRA România. Implementarea cu succes a acestor proiecte a fost posibilă cu sprijinul a 1632 voluntari activi și a 177 parteneri care au fost alături de noi. Suntem conștienți de faptul că ajutorul material și financiar în implementarea proiectelor desfășurate nu este de neglijat, astfel că, în perioada acestui mandat, ne-am bucurat de susținerea celor 161 sponsori cu inimă mare. Prețuirea noastră și răsplata de sus!

Înființată în anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populaţie și oferă sprijin în mod necondiţionat indiferent de religia, rasa, etnia sau genul beneficiarilor. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Schimbă o viață și vei schimba lumea!”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane.

ADRA România urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor, prin iniţiative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcţii principale: dezvoltare economică, educaţie și sănătate de bază, lupta împotriva violenței în familie, asistarea victimelor dezastrelor naturale şi asistarea categoriilor sociale defavorizate.

Daniel Bota, Responsabil ADRA Banat și Crișana 2013 – 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate