Caută
Close this search box.

Raport ADRA Oltenia 2013 – 2017

Miercuri, 26 Aprilie 2017, în Aula Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Craiova „Centru” a avut loc Adunarea Generală Electivă a Conferinței Oltenia cu un număr de 239 delegați din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea. În cadrul întâlnirii, s-a validat raportul ADRA din zona Oltenia din perioada anilor 2013 – 2017.

În urma analizei, ADRA și-a îndeplinit obiectivele propuse pentru mandatul celor patru ani, implementând cu succes, pe parcursul mandatului, 25 proiecte. Aria de implementare a proiectelor a avut în vedere ”Declarația de Acțiune” a organizației: ”ADRA România urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei aflați în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor, prin iniţiative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcţii principale, respectiv dezvoltare economică, educație de bază și sănătate primară, lupta împotriva violenței în familie, asistarea victimelor dezastrelor naturale și asistarea categoriilor sociale defavorizate.”

”ADRA este segmentul Bisericii Adventiste care a înțeles foarte bine ce înseamnă cuvintele Domnului milă voiesc, iar nu jertfe sau Adevărat vă spun că oridecâteori ați făcut aceste lucruri unuia dintre acești foarte neînsemnați frați ai Mei, Mie Mi le-ați făcut” a declarat Viorel Răducan, Responsabil ADRA Oltenia 2013 – 2017.

În perioada anilor 2013 – 2017, în Conferința Oltenia, activitatea socială a înregistrat asistarea a peste 4600 persoane prin intermediul a 25 proiecte existente în portofoliul ADRA România. Implementarea cu succes a acestor proiecte a fost posibilă cu sprijinul a 3045 voluntari activi și a 678 parteneri de lucru care au fost alături de noi. Prețuim mult felul în care Dumnezeu a condus lucrurile, dar în același timp suntem recunoscători și celor 176 de sponsori pentru ajutorul material și financiar atât de util și necesar.

”ADRA se apleacă cu precădere spre nevoile oamenilor de primă necesitate după modelul lui Hristos. Pe teritoriul Olteniei, ADRA are și va avea mereu multe de făcut. În mandatul care se încheie s-au făcut eforturi care au adus schimbări pozitive în multe vieți și familii prin parteneriatele și proiectele desfășurate. Mulțumiri tuturor celor care s-au implicat oferind din bunurile și timpul lor celor aflați în nevoie. Cred că eforturile le-au fost deja răsplătite de Cel ce ne slujește necontenit tuturor” a declarat Daniel Andrei, Coordonator proiecte ADRA Oltenia 2016 – 2017.

De peste 26 de ani, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populaţie. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Schimbă o viață și vei schimba lumea!”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane.

Viorel Răducan, Responsabil ADRA Oltenia 2013-2017
Daniel Andrei, Coordonator proiecte ADRA Oltenia 2016-2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate