Caută
Close this search box.

Rechizite gratuite pentru 150 de copii din judetul Arad

În cadrul proiectului „Pași spre învățătură” inițiat de ADRA România, 150 de copii arădeni, selectați cu sprijinul Inspectoratului Școlar Judeţean Arad, au primit ghiozdane echipate cu rechizite şcolare personalizate pentru două grupe de vârstă (clasele I-IV şi V-VIII) la Centrul pentru Sănătate Educaţie şi Familie din Arad.

Kitul şcolar a fost oferit copiilor de la Orfelinatul Orhideea – Beliu dar și unor copii arădeni proveniţi din familii numeroase, cu rezultate bune la învăţătură de la Şcoala Generală nr. 8 și Liceul Baptist din Arad.

Dorim ca acest gest să constituie un sprijin pentru continuarea educaţiei acestor copii în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă. De foarte multe ori, părinții sunt tentați să renunțe la școlarizarea copiilor din cauza costurilor asociate însă noi dorim să rezolvăm în limita posibilităților această problemă

a declarat Ionel Soponariu, responsabilul ADRA pentru regiunea Banat.

Această idee a fost continuată de directorul național al ADRA România, domnul Sorin Goleanu, prezent la eveniment:

Pentru noi este o bucurie să putem oferi acest ghiozdănel plin cu rechizite dar vom fi și mai bucuroși atunci când vom afla că fiecare dintre voi va învăța mai bine de acum înainte, că fiecare dintre voi va lua mereu note bune la școală și va face astfel pași frumoși spre dezvoltarea personală

Proiectul „Pași spre învățătură” a fost susținut la nivel local de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din această regiune, de Asociaţia Youth and Family precum și prin fondurile strânse la Concertul Umanitar din această primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate