Caută
Close this search box.

Spune o „Povestire de seara” alaturi de ADRA Romania

Luna decembrie este folosită de multe persoane ca un bun prilej de a oferi celor mici cadouri sau atenții. Pentru acest an, una dintre oportunități este oferirea noului set de DVD-uri „Povestirea de seară” cu Unchiul Lucian. Realizatorii acestui DVD, Spring TV HD și „Unchiul Lucian” au oferit ADRA România posibilitatea ca noul DVD „Povestirea de seara” cu Unchiul Lucian să fie inclus în lista de DVD-uri care pot aduce fonduri pentru anumite proiecte importante.

Setul, al cărui preț este de 22 lei, conține 2 DVD-uri cu 14 povestiri si poate fi un excelent cadou pentru toti cei care si-au propus să ofere un dar copiilor, nepoților sau prietenilor in această perioadă.

Este important de știut că toate fondurile obținute din vânzarea acestui DVD vor fi direcționate integral către proiectul „Vreau la Școală” care în acest an a ajuns la un număr de 250 de copii. Prin acest proiect ADRA România susține copiii defavorizați, cu risc de abandon școlar și oferă șansa dobândirii unei educații superioare și speranța unei vieți împlinite iar motivația acestui demers constă în faptul că, pentru derularea acestui proiect, lunar este nevoie de 150 RON pentru fiecare dintre acesti 250 de copii (din toate regiunile țării), ceea ce reprezintă în permanență o provocare

a declarat Sorin Goleanu, directorul executiv al ADRA România.

Cu fondurile ce vor fi obținute pentru proiectul „Vreau la Școală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate