Caută
Close this search box.

Vrei sa fii salvator voluntar? Vino alaturi de noi!

Recent, ADRA România a organizat două întâlniri ale studenţilor şi tinerilor cu reprezentantul Asociaţiei Salvatorilor Voluntari pentru Situaţiile de Urgenţă (ASVSU). Vineri seara, în sala AMiCUS, şi sâmbătă după amiază, în sala cinematografului Corso ( în cadrul grupei Excelsis), domnul Grosoşiu, preşedinte al ASVSU, i-a introdus pe participanţii la întâlniri în culisele echipelor de voluntari şi în planul de acţiune al acestora.

La iniţiativa ADRA de formare a unei Echipe de răspuns la dezastre s-a adăugat iniţiativa pastorului tinerilor adventiști din Bucureşti, Cristian Modan, de a alcătui grupuri de activităţi la care să poată participa toţi tinerii din Capitală, lansându-se în acelaşi timp provocarea de începere a acestor grupe.

După ce au fost expuse toate grupele de acţiune, domnul Grosoşiu le-a explicat tinerilor cât de important este să fi pregătit să intervii în situaţii de urgenţă cu mâinile goale, pentru a putea salva vieţi. Expunerea a fost doar informativă urmând ca doritorii, care nu au fost puţini, să se înscrie la grupul ce urmează a fi pregătit pentru a primi diplomă de salvator voluntar.

„Schimbă o viaţă şi vei schimba lumea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate