Caută
Close this search box.

Ziua ADRA – Este mai ferice să dai decât să primești!

Click AICI pentru descărcare clip

„Este mai ferice să dai decât să primești” este sloganul pe care copiii de toate vârstele l-au învățat ajutând peste 5000 de copii mai puțin favorizați, în cadrul proiectului „Copii ajută copii”. Peste 90 de victime ale violenței în familie (femei și copii) și-au regăsit speranța, dorința de a trăi și au avut parte de un nou început, prin intermediul „Centrului de primire în regim de urgență a victimelor violenței în familie – Casa ADRA”.

Sigla ADRA Romania - vertical STANDARD 100 albADRA România a întins o mână de ajutor în prevenirea abandonului școlar prin susținerea a peste 250 de copii prin proiectul „Vreau la școală!”, arătând astfel spre importanța educației. Proiectul „Reclădind speranțe” a contribuit la construirea a 8 locuințe distruse de foc sau alte calamități, aducând laolaltă grupuri însemnate de voluntari însuflețite de dorința de a schimba vieți și de ce nu, chiar lumea.

Prin oferirea de sprijin specializat și construirea de sere, mai mult de 110 beneficiari și-au îmbunătățit nivelul de trai în cadrul proiectului “Grădini roditoare”.

Sub moto-ul „De la mână la mână”, ADRA România, împreună cu importante companii naționale și fundații, a ales să investească în sprijinirea a peste 500 de persoane aflate în nevoie. Pentru că ne dorim să îmbunătățim condițiile de viață ale semenilor noștri defavorizați, prin proiectul „În sfârșit, acasă!”‘ ADRA România, alături de numeroși voluntari, parteneri și finanțatori, a adus bucurie mai multor familii prin construirea a 3 case.

„Prin demersurile ei în cadrul celor 16 proiecte, ADRA România sprijină, ocrotește, ajută persoanele aflate în situații vulnerabile, ajutându-le să se integreze social, să își schimbe viața și să-și recapete demnitatea umană” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România.

Cifrele prezentate în raportul de mai sus însumează o parte din rezultatul anului 2014. Cu ajutorul a mii de voluntari, sponsori și parteneri, echipa ADRA România a reușit să educe, să finanțeze și să ducă mai departe proiecte îndrăznețe pentru mai mult de 6000 de beneficiari. Mulțumirile sunt ale lor pentru devotare și pentru implicarea neobosită și necondiționată.

Succesul motivează și îndeamnă la continuitate, dar recunoștința și gratitudinea sunt ale lui Dumnezeu.

”Ne dorim să adăugăm experiență și perspective noi de dezvoltare proiectelor noastre, dar deși drumul pare anevoios, avem încredere că prin susținerea și donațiile dumneavoastră, vom reuși să facem o diferență în societatea din jurul nostru. Puțin… e mai mult decât nimic!” a declarat Diana Parjohn, Manager Proiect ADRA România.

Ziua de 9 mai este o zi specială. Este o zi în care cineva așteaptă donația ta.

Dacă ai fost binecuvântat cu o viață îmbelșugată, cu o familie în care domnește respectul, adu-ți aminte AZI că sunt oameni care au nevoie de tine pentru a vedea o rază de speranța. Astăzi e rândul tău, e șansa ta: Schimbă o viața și vei schimba lumea!

Cu deosebită considerație,

Echipa ADRA ROMÂNIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate