Speranță pentru Ucraina!
Înscrie-te aici
Dreptate. Compasiune. Dragoste.
ADRA lucrează în favoarea persoanelor care se confruntă cu sărăcia sau care se află în situaţii vulnerabile.
Donează
ADRA România
ADRA acționează ca un catalizator pentru schimbare, inspirând, angajând și împuternicind oamenii să depună eforturi împreună pentru a depăși sărăcia și nedreptatea și pentru a gestiona riscurile și impactul dezastrelor.
Despre noi
Previous
Next

Noutăți

„O școală digitală la țară” – un proiect implementat cu succes de către ADRA România: „Mulțumesc ADRA și finanțatorului fiindcă ne-au ales pe noi pentru a ne sprijini, contribuind la îmbunătățirea condițiilor de studiu ale elevilor din școala noastră. Sunteți o echipă fantastică!”

Miercuri, 14 septembrie 2022, a avut loc în comuna Hangu, județul Neamț un eveniment special prilejuit de finalizarea proiectului ADRA ”O școală digitală la țară”.

Citește întregul articol »

Ajutăm

categorii defavorizate

Asistăm

victimele calamităților

Promovăm

un viitor mai bun

Susținem

educația copiilor

Dezvoltare economică

Una din modalităţile de asanare a sărăciei abordate de ADRA este aceea de a ajuta categoriile defavorizate să valorizeze potenţialul economic de care dispun (capacitate de muncă, pământ arabil, păşune, unelte, etc).

Educație și Sănătate de bază

Recunoscând faptul că educaţia este parte integrantă a oricărui efort de dezvoltare şi că accesul la educaţie înseamnă stoparea ciclului sărăciei, ADRA desfăşoară proiecte prin care susţine procesul educaţional, promovând totodată şi spiritul egalităţii de şanse.

Asistarea victimelor violenței domestice

Prin cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în Familie – Casa ADRA se realizează prin asistarea victimelor violenței în familiei și reintegrarea socială a victimelor violenței în familie prin adăpost.

Asistarea victimelor dezastrelor naturale

Asistarea victimelor dezastrelor naturale este activitatea de pionerat a organizaţiei ADRA Internaţional și ADRA România.

Asistarea categoriilor sociale defavorizate

ADRA acţionează pentru reducerea sărăciei din zonele defavorizate, prin intermediul programelor sale pentru recuperarea demnităţii umane.

Susține
activitatea noastră

În îndeplinirea misiunii ei, ADRA România poate fi asistată atât cu donaţii materiale cât şi cu donaţii financiare.

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi știri
Sunt onorată și bucuroasă să știu că în localitatea noastră ADRA Romania, pe langă alte proiecte, desfășoară și proiectul „Vreau la școală”, proiect care ajută la dezvoltarea elevilor proveniți din familii sărace
Munteanu Alina
primar în comuna Grivița, județul Vaslui

Privacy Policy Settings

Translate