Comitetul Director

Ștefan Tomoiagă

Președinte BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Nu este niciodată prea târziu să o iei de la capăt, dar întotdeauna este prea devreme ca să te oprești din drum. Sunt oameni care înțeleg că se îmbogățesc doar atunci când dăruiesc. Căutați oamenii aceștia și îi veți găsi implicați în proiectele ADRA!”

 

Aurel Neațu

Prim – Vicepreședinte BOARD
E-mail: office@adra.ro

ADRA este o lucrare foarte bună: ești aproape de oameni și ești aproape de inima lor. Această lucrare bună nu trebuie decât continuată. Nu pot decât să-i felicit pe toți cei ce se alătură inițiativelor ADRA și care doresc să crească frumos spre binele semenilor.”

 

41. Georgescu Robert aRobert Georgescu

Vicepreședinte BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Ținta vieții Întemeietorului creștinismului a fost să-i facă pe alții fericiți. Nu există obiectiv mai măreț decât acesta. Prin excelență, ADRA este echipa în care, în modul cel mai practic, poți experimenta stilul acesta de viață.”

 

Calugaru Eduard-2Eduard Călugăru

Secretar BOARD
E-mail: office@adra.ro

Cea mai bună dovadă a speranței nu este doar mâna îndreptată spre cer, ci și mâna așezată pe umărul celuilalt. ADRA iți oferă ocazia de a fi o binecuvântare pentru alții. Aici este locul în care se formează caractere.”

 

Georgel Pîrlitu

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Există oameni pe care cerul îi folosește pentru a-și transmite binecuvântările sale. Încă de la început și, din ce în ce mai mult, ADRA a fost și este ”mâna” prin care Dumnezeu oferă binecuvântări oamenilor. Există oameni care niciodată nu ar fi înțeles bunătatea cerului fără implicarea ADRA.”

 

Tiberiu Nica

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA reprezintă o oportunitate de a schimba viața celorlalți, prin ajutorul oferit, dar în același timp schimbă și viața celui care ajută, prin faptul că se implică activ în drama oamenilor. A fi alături de cei care au nevoie, atunci când au nevoie, este un dar pe care Dumnezeu ni-l oferă tuturor și de care trebuie fiecare să profităm. Implicare și slujire sunt două principii de bază care caracterizează activitatea ADRA.”

 

Viorel Răducan

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este segmentul Bisericii Adventiste care a înțeles foarte bine ce înseamnă cuvintele Domnului „milă voiesc, iar nu jertfe” sau „Adevărat vă spun că ori de câte ori ați făcut aceste lucruri unuia dintre acești foarte neînsemnați frați ai Mei, Mie Mi le-ați făcut.””

 

Gabriel Ban

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Religia adevărată este religia practică. ADRA reușește să împlinească acest deziderat, spre beneficiul atâtor categorii defavorizate. Lumea devine astfel un loc mai uman, mai prietenos, mai plin de speranță, iar perspectiva unui nou început cu Dumnezeu mai credibilă!”

 

Iosif Pașca

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Nu poți decât să te bucuri pentru toate proiectele pe care le vezi desfășurându-se aici, la ADRA România. Când beneficiarii se bucură, ADRA este plină de bucurie, iar când ei se întristează, inima noastră este aproape de ei. Lucrând în folosul oamenilor, echipa ADRA este binecuvântată.”

 

mihai maurMihai Maur

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este un instrument special al binecuvântării, un instrument al milei, al bunătății și al iubirii. Din toată inima cred că echipa ADRA este mâna întinsă a lui Dumnezeu peste lume și, atâta timp cât va rămâne așa, continuă să fie binecuvântată.”

 

Dorin Albu

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Dincolo de a fi o instituție, ADRA reprezintă pentru cei implicați aici, un mod de viață. Indiferent dacă sunt tineri sau cu experientă, cu reușite notabile sau anonimi, fiecare voluntar simte că face parte dintr-o familie; o familie a celor ce vor să-L urmeze pe Isus în slujirea semenilor.”

 

Adrian Dragomir

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este o instituție binecuvântată. Aici, pe lângă faptul că se muncește foarte mult, se dorește să se ducă la final proiectele asumate și începute mai de mult și să se înceapă altele noi în așa fel încât din ce în ce mai mulți oameni să fie fericiți. Singura cale de a găsi fericirea este să îi ajuți pe cei din jurul tău.”

 

Gabriela Istrate

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA mi-a dat posibilitatea să fiu aproape de problemele oamenilor și am înțeles că fiecare viață contează, că trebuie să manifestăm un real interes pentru cei din jurul nostru. Doar împreună putem fi mai puternici! Doar împreună putem schimba vieți!”

 

Privacy Policy Settings