Caută
Close this search box.

Sprijin pentru nou-născuți

Între anii 2017-2022, în cadrul proiectului ADRA “Sprijin pentru nou-născuți”, 1.414 nou-născuți și mămici vulnerabile au primit trusouri pentru bebeluși, produse de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte și alimente.

Beneficiarii ADRA, nou-născuții și mămicile lor, care sunt cazuri sociale și corespund direcțiilor de implementare ale proiectelor ADRA, sunt selectați cu ajutorul Spitalului Municipal Câmpina și cu ajutorul Unităților Administrativ Teritoriale de pe raza județului Prahova. Finanțatorii sunt persoane fizice și juridice din țară și din afara țării, care, împreună cu voluntarii ADRA, pregătesc, confecționează și oferă darurile de două ori pe săptămână cu sprijinul celor trei biserici adventiste de ziua a șaptea din orașul Câmpina.

Obiectivul proiectului ADRA “Sprijin pentru nou-născuți”, care se încadrează în domeniul de expertiză ”Educație și Sănătate de Bază”, este ajutarea lăuzelor la început de drum prin oferirea gratuită a unui trusou conținând lucruri necesare noului născut (căciuliță și botoșei croșetați, păturică, scutec de finet, căciuliță de bumbac, body, costumaș) și a produselor de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte și alimente. 

Proiectul a luat ființă având susținerea mai multor voluntari ADRA inimoși din județul Prahova, care se întâlnesc periodic pentru a tricota sau croșeta împreună lucrurile ce urmează a fi donate, investind atât timp, cât și mijloace materiale și financiare. Proiectul a debutat cu un număr de 13 voluntarii, ajungând până în prezent la 40 de voluntari implicați trup și suflet din dragoste pentru semenii lor.

ADRA România promovează un viitor mai bun!

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul ”Sprijin pentru nou-născuți” și să se implice, o pot face prin:

Informații suplimentare despre acest proiect, puteți regăsi și în următoarele articole:

ADRA România

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate