Echipa ADRA România

BIROU CENTRAL

 

41. Georgescu Robert aRobert Georgescu

Director Executiv
E-mail: director@adra.ro

”Ținta vieții Întemeietorului creștinismului a fost să-i facă pe alții fericiți. Nu există obiectiv mai măreț decât acesta. Prin excelență, ADRA este echipa în care, în modul cel mai practic, poți experimenta stilul acesta de viață.”

 

Walter Creciuneac

Secretar Asistent Director. Casier
E-mail: walter.creciuneac@adra.ro

”ADRA este mâna întinsă din partea lui Dumnezeu pentru cei care au nevoie ca prin noi, mijloacele vizibile, să descopere acceptarea, bunătatea și susținerea pentru schimbare. Suntem aici, ca o familie, pentru ca viața să-și regăsească sensul dragostei pentru Dumnezeu și pentru oameni.”

 

Tanța Bebereche

Contabil Șef
E-mail: tanta.bebereche@adra.ro

”Pentru mine, ADRA nu reprezintă un birou sau un loc de muncă, ci un stil de viață, o familie de copii ai lui Dumnezeu – oameni extraordinari care într-adevăr sunt dedicați chemării pe care o simt, un loc în care să fiu de folos altora, un loc prin care Dumnezeu își duce planurile la îndeplinire. Cred că acesta este planul lui Dumnezeu pentru mine.”

 

Valentina Sturzu – Cozorici

Manager Proiect
E-mail: valentina.cozorici@adra.ro

”ADRA este locul în care gândim strategii, valorificăm oportunități, ne depășim limitele și identificăm instrumente – toate acestea în vederea diminuării unor probleme sociale cu care se confruntă cei de lângă noi. ADRA urmărește mai mult decât rezultate, ADRA urmărește impactul care succedă acțiunile ei.”

 

Monica Brînceanu

Manager Proiect
E-mail: monica.brinceanu@adra.ro

Indiferent de modul de ajutorare, acțiunile ADRA România au drept scop aducerea unei schimbări care să facă o diferență reală în viața celor sprijiniți. Alături de voluntarii și partenerii ADRA formăm o echipă, creștem împreună, sprijin și lucrăm pentru a aduce speranță și alinare prin îmbunătățirea vieții celor din jur.

 

Dan Constantinescu

Manager Proiect
E-mail: dan.constantinescu@adra.ro

”Dacă, la prima vedere, ADRA pare a fi doar o mână de oameni entuziaști și idealiști, prin activitățile desfășurate ea reprezintă în fapt o mână întinsă către nevoile celor din jur, un model de «religie curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu».”

 

Adrian Ballai

Manager Proiect. Coordonator Centru
E-mail: adrian.ballai@adra.ro

”ADRA este laboratorul unde dragostea și binecuvântările lui Dumnezeu se transformă într-un curcubeu de miresme ale slujirii, prieteniei, într-ajutorării. Speranța și credința prind contur în sufletul semenilor, transformă inimi, salvează vieți, formează caractere. La ADRA, împreună sădim semințele bucuriei și recunoștinței în sufletele și casele oamenilor.”

 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este ADRA-Stanica-Bogdan-e1582560804146.jpgBogdan Stănică

Manager Proiect
E-mail: bogdan.stanica@adra.ro

”ADRA este începutul, speranța și raza de lumină pentru un număr din ce în ce mai mare de oameni. Este lupta și motivația pentru efortul depus împotriva neajunsurilor de orice fel, este determinare, strategie, pasiune, devotament și multă muncă. ADRA este continuarea unui zâmbet pe buze și gustul unui ajutor uneori nesperat. Este forța de a continua când nimic nu mai oferea o speranță și certitudinea unui rezultat palpabil.”

 

Cătălin Mantu

Manager Proiect
E-mail: catalin.mantu@adra.ro

Proiectele ADRA România deschid inimi pentru inimi și toți cei implicați activ oferă și primesc deopotrivă ajutor… și nu numai… dau și primesc vindecare, speranță și dragoste. Este o onoare să poți pune umărul alături de o echipă motivată de grijă pentru aproapele tău și să influențezi în bine societatea seculară și viitorul ei.”

 

Delia Fărâmiță

Asistent Manager Situații de Urgență. Responsabil Marketing și Comunicare. Consilier Juridic
E-mail: delia.faramita@adra.ro

”Pentru mine ADRA nu este doar un loc de muncă, ci o vocație și un stil de viață ce reprezintă modul prin care oamenii întind o mână binecuvântată de Dumnezeu celor în nevoie. ADRA este definită de cuvintele implicare, emoție, empatie și rațiune. Însumând toate acestea, ADRA este un mijloc prin care Dumnezeu se face cunoscut oamenilor, așa cum este El: blând, milos, drept și plin de dragoste.

 

Gabriela Istrate

Manager Proiect
E-mail: gabriela.istrate@adra.ro

”ADRA mi-a dat posibilitatea să fiu aproape de problemele oamenilor și am înțeles că fiecare viață contează, că trebuie să manifestăm un real interes pentru cei din jurul nostru. Doar împreună putem fi mai puternici! Doar împreună putem schimba vieți!”

 

Lilian Tverdohleb

Asistent Manager
E-mail: lilian.tverdohleb@adra.ro

”ADRA este un răspuns vizibil și palpabil la realitatea vremurilor pe care le trăim. O realitate în care, din păcate, există suferință, război, catastrofe, sărăcie și indiferență. Într-un astfel de context, oamenii au nevoie de răspunsuri, iar ADRA România este un răspuns care schimbă realitatea.”

 

Iuliana Ivănuș

Referent de Specialitate Financiar Contabil
E-mail: iuliana.ivanus@adra.ro

ADRA este mijlocul prin care noi, copiii lui Dumnezeu, ne unim pentru a-i ajuta pe cei care sunt în nevoie. Atunci când eforturile noastre se unesc, impactul și ajutorul va fi unul consistent. ”Schimbă o viață și vei schimba lumea” la ADRA este mai mult decât un moto, este un stil de viață.

 

Nicoleta Răducan

Contabil
E-mail: nicoleta.raducan.A@gmail.com

”Este mai ferice să dai decât să primești…”: așa se întâmplă la ADRA cu Amabilitate, Devotament, Respect, Ajutor. Astfel, în cateva cuvinte am „tradus” ADRA pentru mine.”

 

Mirela Pop

Inspector Resurse Umane
E-mail: mirela.pop@adra.ro

ADRA aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin aprofundarea nevoilor, dezvoltării soluțiilor, transformării cantității în calitate promovând importanța unor relații pașnice în comunitate. Dezvoltarea implică atât o acțiune, cât și urmărirea, monitorizarea acesteia. Uneori, Refacerea este modul în care ADRA este alături de cel lovit de imprevizibil, oferind alinare și îmbunătățind calitatea vieții. De asemenea, Ajutorul presupune susținerea efortului și îndrumarea celui în nevoie fiind precedat de dorința acestuia de a face o schimbare. Astfel, ADRA este cunoscută pentru că oferă o deschidere spre o lume în nevoi. ADRA România este o frumoasa carte de vizita.

 

Norela Costea

Asistent Manager. Responsabil Achiziții
E-mail: norela.costea@adra.ro

ADRA înseamnă să fiu aproape de oameni, să fac parte din evenimente care marchează indivizi, familii, națiuni sau continente, să fiu parte dintr-o echipă care inițiază proiecte ce contează în contextul social actual, să fiu acolo unde este nevoie de mine. La ADRA, eu pot face toate aceste lucruri. Sprijină, clădește, schimbă și tu vieți alături de ADRA!

 

Mihai Brașov

Asistent Manager Voluntar. Coordonator Proiect ”Speranță pentru Imigranți”
E-mail: mihai.brașov@adra.ro

”Îmi place să fac parte din această organizație activă și eficientă în majoritatea țărilor din lume. Prin ADRA putem fi „Mâinile lui Dumnezeu” care împart daruri nevoiașilor, „Zâmbetul lui Dumnezeu” care aduce speranță și alinare. ADRA are un loc special în inima mea, atât prin acțiunile realizate, cât și prin persoanele care se implică dând la o parte prejudecăți și punând de-o parte din timpul lor pentru semeni. Încă este nevoie de ajutorul nostru pentru a construi un viitor mai bun.”

 

Daniel Neacșu

Manager Proiect. Coordonator Voluntari. Coordonator Proiecte Muntenia și Dobrogea
E-mail: daniel.neacsu@adra.ro

”În timp ce lumea este interesată de ceea ce pot realiza și acumula oamenii, ADRA este interesată de ceea ce pot deveni aceștia. ADRA este locul unde viziunea și acțiunea se împletesc. De aceea, acolo unde cei înfrânți văd bariere, ADRA zărește trambuline.”

 

Willy Cotruță

Coordonator Proiecte Moldova și Bucovina
E-mail: willycotruta@adventist.ro

”Principala motivație de a mă implica în ADRA este faptul că sunt sănătos, am copii sănătoși, dar sunt lângă mine oameni care nu se pot bucura de această binecuvântare pe care noi o avem. Mă bucur că există oamenii care conștientizează importanța acestei forme de ajutorare a semenilor aflați în situații dificile. În ADRA învăț lecții de omenie, de creștinism și de ceea ce înseamnă să lupți din toată inima în această viață atunci când ai un vis, când ai un țel. ADRA reprezintă Acțiuni Dezinteresate și Răspunsuri Altruiste. Suntem alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru.”

 

Alexandru Banu

Manager Proiect. Coordonator Proiecte Transilvania Sud
E-mail: alexandru.banu@adra.ro

ADRA înseamnă implicarea practică în împlinirea nevoilor semenilor, pentru ca aceștia să se poată bucura de un cămin primitor, de o masă caldă și de o vorbă bună. Pe lângă implinirea nevoilor materiale, oamenii au nevoie să simtă iubirea lui Dumnezeu manifestată prin fiecare dintre noi. Pentru mine, ADRA înseamnă implicare, slujire si împreună simțire.

 

Vasilica Mettler

Asistent Manager Voluntar. Coordonator Proiecte Transilvania Sud
E-mail: vasilica.mettler.a@gmail.com

”ADRA înseamnă pentru mine o echipă de oameni sufletiști care, mișcați de suferința umană, acționează în spirit creștinesc pentru nevoile celor marginalizați de ignoranță și intoleranță. Dacă cei mici pot merge la școală, dacă cei goi sunt îmbrăcați, dacă cei flămânzi se pot sătura, dacă cei obosiți au un loc pe care il pot numi „acasă”, dacă cei prigoniți pot găsi iubire și sunt acceptați într-o altă cultură, atunci toate acestea se pot realiza numai prin atingerea Divină a celor care sunt implicați în lucrarea ADRA.”

 

Daniel Bota

Coordonator Proiecte Banat și Crișana
E-mail: danielbota@adventist.ro

”ADRA este mai mult decât o organizație filantropică, este o familie de oameni mărinimoși care se implică cu determinare și dedicare pentru cei cărora viața le-a oferit mai puțin. ADRA este o mână de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate. Schimbă lumea alături de noi!”

 

Daniel Andrei

Coordonator Proiecte Oltenia
E-mail: office@adra.ro

”Sensibilitatea pentru strigătul de ajutor al celor de oriunde şi oricând devine grijă și preocupare din care se nasc planuri care devin acțiuni mișcătoare ce aduc alinare si vindecare ce nasc chipuri luminoase pe care înfloresc zâmbete. Aceasta înseamnă ADRA, util pentru cel de lângă tine și de aceea pe deplin satisfăcut.”

 

Daniel Gomboș

Coordonator Proiecte Transilvania Nord și Maramureș
E-mail: danielgombos@adventist.ro

”ADRA mă face să înțeleg mai bine termenul „iubire” pentru că aici iubirea se exprimă în modul cel mai practic, implicat și organizat, astfel că, de aproape trei decenii, ADRA România reface, dezvoltă și ajută. ADRA este modul contemporan de a exprima dragostea față de cei în nevoie.”

 

Alina Bordaș – Mohorea

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: alina.mohorea@adra.ro

””Schimbă o viață și vei schimba lumea” este ceea ce m-a motivat să fiu parte din ADRA România. Aici simt că îndeplinesc o misiune și în care visul de a contribui la schimbarea vieții celorlalți își găsește împlinirea. Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru beneficiarii întâlniți, pentru partenerii organizaționali și, nu în ultimul rând, pentru colegi căci împreună am reușit să răspundem provocării de a identifica soluții acolo unde părea imposibil.”

 

Mariana Roș

Psiholog în Specialitatea Psihologie Clinică
E-mail: mariana.ros@adra.ro

”ADRA este locul în care am început să experimentez planul Lui Dumnezeu punctual pentru tot restul vietii mele. Experiența mea laică de specialist în domeniul psihologiei este pusă în folosul oamenilor altfel decât până acum. În echipa ADRA, cu ajutorul lui Dumnezeu, colaborăm eficient și semnăm prețuindu-ne unul pe celălalt deoarece avem ingredientul principal: dragostea în slujire.”

 

Ramona Popa

Psiholog
E-mail: ramona.popa@adra.ro

”ADRA este ajutorul acordat, împărtășit și primit. Alături de o echipă tânără și dinamică rezultatele însemnă zâmbete, frunți puțin mai descrețite, un psihic orientat spre progres și o stare de mulțumire sufletească drept recompensă a muncii noastre. Apropierea de oameni este și va fi un bun prilej de cunoaștere, empatie și ajutor pentru semenii noștri greu încercați pe cărările vieții.”

 

Claudia Andrei

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: claudia.andrei@adra.ro

”ADRA înseamnă compasiune, viziune și dedicare. Este o echipă implicată în multe proiecte, confruntată cu provocări inerente, motivată în a dezvolta, a ajuta și a oferi speranță. Și, poate mai mult decât orice, ADRA înseamnă conștiința că pentru a ne apropia adecvat de nevoile și necazurile semenilor avem nevoie să fim conduși de Dumnezeu.”

 

George Mitroi

Asistent Social
E-mail: george.mitroi@adra.ro

”ADRA este locul în care mereu te întâlnești cu provocări, locul unde trebuie să găsești soluții atunci când oamenii apelează cu speranță și încredere, locul unde poți vorbi despre oameni și valori. La ADRA reușești să redai oamenilor puterea de a visa, în schimb primești mulțumirea și bucuria visului împlinit.”

 

Livadariu Anișoara

Asistent Social
E-mail: livadariu.anisoara@adra.ro

”Știu ca activitatea mea în cadrul ADRA nu este mai mult decât o picătură în ocean. Și mai știu că dacă acea picătură nu ar fi acolo, oceanului i-ar lipsi ceva. Aleg să fiu acea picătură de iubire, speranță și dăruire în oceanul acestei lumi greu încercate de suferință, alături de colegii mei valoroși!”

 

Viorica Bosnea

Asistent Social
E-mail: viorica.bosnea@adra.ro

ADRA pentru mine înseamnă a gândi și a acționa pentru oameni în orice conjunctură. Este un loc unde poți spune că ești acasă atunci când nu ai casă, pentru că întotdeauna va fi dispusă să-ți ofere un adăpost, indiferent de naționalitate, religie sau sex. Să slujești oamenilor împreună cu oameni înseamnă ADRA. Într-o astfel de slujire se atinge atât sublimul, cât și responsabilitatea: toate se fac cu Dumnezeu fără de care nimic din ceea ce este bun nu se poate duce la bun sfârșit.”

 

Paula Drăgan

Asistent Social
E-mail: paula.dragan@adra.ro

ADRA România reprezintă locul în care oamenii sunt valorizați și ajutați în mod concret. Mă bucur că am onoarea alături de echipa ADRA să ajut oamenii să se redescopere, să-și găsească identitatea, valorile, resursele etc.. Este minunat că pot ajuta oamenii oferind undițe și nu doar pește!”

 

Fănică Coșman

Manager Proiect
E-mail: stefancosman@yahoo.com

”Dacă vrei sa ajungi repede, mergi singur, dacă vrei sa ajungi departe mergi împreună cu un prieten – proverb african. ADRA România este acel prieten, este o echipa mare, puternică, binevoitoare. ADRA înseamnă oameni împreună. Împreună cu ADRA și împreună cu Dumnezeu putem face lucruri mărețe.”

 

Cristina Roșu

Manager Proiect. Coordonator Centru
E-mail: cristina.rosu@adra.ro

”Pentru mine ADRA înseamnă viață. O viață împlinită prin împlinirea nevoilor celorlalți. Mai înseamnă dragoste necondiționată și slujire după modelul divin astfel încât viața oamenilor să fie transformată în bine din toate punctele de vedere. Și mai înseamnă fericire. Fericirea de a putea oferi un umăr pentru cel care plânge, de a găsi soluții pentru oamenii care nu mai au, de a lucra într-o echipă deosebită… fericirea de a trăi putând face o diferență în jurul meu.”

 

Liviu Rădulea

Coordonator Voluntari
E-mail: liviu.radulea@adra.ro

”Eu văd în ADRA România un organism viu prin care Dumnezeu a ales să vină în ajutorul celor în nevoie. Cine sunt eu în ADRA? O mică rotiță într-un așa minunat angrenaj. ADRA este locul unde ideile prind viață și fericirea este mare atunci când aduci un zâmbet pe chipul crispat al celor pe care ii slujim.” 

 

Roxana Cheroi

Coordonator Voluntari
E-mail: roxana.cheroi@adra.ro

”Bunătatea și respectul ne definesc, ca oameni, iar dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin înnobilează ființa umană! ADRA România este o echipă cu entuziasm și energie inepuizabilă, un răspuns din partea lui Dumnezeu la rugăciunile oamenilor, un răspuns care are puterea să influențeze și să schimbe, în bine, viețile celor aflați în nevoi!”

 

Camelia Groza

Lucrător Social
E-mail: camelia.groza@adra.ro

”Pornind de la motto-ul „Fii cât mai bun pentru că doar asta îți rămâne”, ADRA România este pentru mine o mare familie a cărei religie comună este bunătatea și iubirea de oameni. Personal, mă simt privilegiată ca, ajutându-i pe alții, să mă ajut de fapt pe mine. Să fii un semn al iubirii Celui Infinit, să poți face un gest pentru o viață din inimă pentru inimi încercate aceasta este pentru mine o viață trăită cu sens. În concluzie, „nu cunosc alt semn al superiorității decât bunătatea.” (Ludwig van Beethoven)”

 

Nițu Naomi

Lucrător Social
E-mail: naomi.nitu@adra.ro

”ADRA este locul unde speranța își are sălașul pe pământ, iar dragostea și compasiunea nu sunt oferite doar pentru că reprezintă unul dintre instrumentele necesare în procesul de binefacere. Acestea sunt izvorâte din profunda dorință de a fi un umăr pe care să se sprijine nu doar semenii noștri, ci mai degrabă, toți oamenii – frații și surorile noastre!”

 

Tamara Cușnir

Traducător
E-mail: tamara.cusnir@adra.ro

”ADRA înseamnă un ecosistem social de sprijin larg pentru persoanele în nevoie. Aici, la ADRA România, mă simt un ambasador al speranței alături de o echipă plină de perseverență și credință implicată în proiecte de impact.”

 

Tatiana Vătămănescku

Traducător
E-mail: tatiana.vatamanesku@adra.ro

”ADRA România pentru mine este o provocare cu realizări și un sentiment de împlinire inegalabil. Am întâlnit o echipă isteață, îndrăzneață, frumoasă, muncitoare și cu entuziasm. Aici oamenii luptă pentru ceea ce cred. ”Nici un act de bunătate, indiferent cât este de mic, nu este vreodată în zadar” – Esop.”

 

Andrei Serebrian

Traducător
E-mail: andrei.serebrian@adra.ro

Slujire și consacrare sunt cuvintele care reprezintă ADRA România. Cel căruia aparține tot universul ne este cel mai bun exemplu. Slujirea și consacrarea erau scopul vieții Lui pe pământ. Echipa ADRA este la fel: o familie în care toți fac o mare lucrare în a ajuta pe cei în nevoie.”

 

Alexandru Clodeanu

Administrator
E-mail: alexandru.clodeanu@adra.ro

”Se pot scrie multe rânduri despre ADRA și modul în care Dumnezeu lucrează prin această organizație, însă aș putea exprima totul în doar 3 cuvinte: dăruire, compasiune, dragoste. Simt o mare bucurie pentru că fac parte din această familie.”

 

Octavian Mihai

Administrator. Șofer
E-mail: octavian.mihai@adra.ro

ADRA România nu este doar o clădire sau un job, ci este locul unde oamenii în nevoie sunt sprijiniți și ajutați din toată inima. ADRA îmi deschide noi orizonturi și-mi oferă capacitatea de a reacționa pozitiv la nevoile semenilor noștri. Prin proiectele ADRA viețile oamenilor se schimbă radical, ajutându-i să treacă cu bine prin perioadele grele din viața lor.”

 

Luminița Ioniță

Agent Curățenie Clădiri și Mijloace de Transport
E-mail: office@adra.ro

”La ADRA îmi completez golul pe care doream să-l umplu de mic copil: să pot să-i ajut pe semenii mei în nevoie, într-un număr cât mai mare. De mult timp mi-am dorit lucrul acesta. ADRA este locul în care pot să folosesc șansa aceasta la maxim.”

 

RESPONSABILI REGIONALI

 

Gabriel Ișvan

Responsabil ADRA Muntenia și Dobrogea
Sediu: București
E-mail: gabrielisvan@adventist.ro

”Prin inițiativele și proiectele echipei ADRA, oamenii primesc un spirit de înnoire și energie nouă pentru viață. Poți înțelege mult mai bine schimbările din inima acestor oameni fiind implicat mai de aproape în proiectele ADRA.”

 

Willy Cotruță

Responsabil ADRA Moldova și Bucovina
Sediu: Bacău, BC
E-mail: willycotruta@adventist.ro

”Principala motivație de a mă implica în ADRA este faptul că sunt sănătos, am copii sănătoși, dar sunt lângă mine oameni care nu se pot bucura de această binecuvântare pe care noi o avem. Mă bucur că există oamenii care conștientizează importanța acestei forme de ajutorare a semenilor aflați în situații dificile. În ADRA învăț lecții de omenie, de creștinism și de ceea ce înseamnă să lupți din toată inima în această viață atunci când ai un vis, când ai un țel. ADRA reprezintă Acțiuni Dezinteresate și Răspunsuri Altruiste. Suntem alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru.”

 

George Sbîrnea

Responsabil ADRA Oltenia
Sediu: Craiova, DJ
E-mail: georgesbirnea@adventist.ro

”ADRA aduce raze de soare, speranță și liniște în sufletele multor copii, tineri sau vârstnici care se confruntă cu situații ce par imposibil de rezolvat. Consider că proiectele și intervențiile ADRA reprezintă răspunsul lui Dumnezeu la dorințele exprimate și neexprimate ale celor în nevoie.”

 

Elisei Nădășan

Responsabil ADRA Transilvania Sud
Sediu: Târgu Mureș, MS
E-mail: office@adra.ro

”ADRA înseamnă empatie, înseamnă oameni preocupați cu ceea ce pot oferi semenilor. ADRA înseamnă să atingi inimile oamenilor cu iubirea lui Isus, să transmiți speranță și să readuci zâmbetul pe fețele lor.”

 

Ioan Feier

Responsabil ADRA Transilvania Nord și Maramureș
Sediu: Cluj – Napoca, CJ
E-mail: ioanfeier@adventist.ro

”ADRA, în fiecare pâine oferită celor sărmani, în fiecare pachet oferit copiilor care doresc să meargă la școală sau în fiecare cărămidă pusă la construirea unei case, lasă tot atâtea semne de apreciere pentru cei pe care îi iubește și îi dorește salvați.”

 

Daniel Bota

Responsabil ADRA Banat și Crișana
Sediu: Arad, AR
E-mail: danielbota@adventist.ro

”ADRA este mai mult decât o organizație filantropică, este o familie de oameni mărinimoși care se implică cu determinare și dedicare pentru cei cărora viața le-a oferit mai puțin. ADRA este o mână de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate. Schimbă lumea alături de noi!”

 

Privacy Policy Settings

Translate