Caută
Close this search box.

Echipa ADRA România

BIROU CENTRAL

 

41. Georgescu Robert aRobert Georgescu

Director Executiv
E-mail: director@adra.ro

”Ținta vieții Întemeietorului creștinismului a fost să-i facă pe alții fericiți. Nu există obiectiv mai măreț decât acesta. Prin excelență, ADRA este echipa în care, în modul cel mai practic, poți experimenta stilul acesta de viață.”

 

Walter Creciuneac

Director Administrativ / Secretar Asistent Director
E-mail: walter.creciuneac@adra.ro

”ADRA este mâna întinsă din partea lui Dumnezeu pentru cei care au nevoie ca prin noi, mijloacele vizibile, să descopere acceptarea, bunătatea și susținerea pentru schimbare. Suntem aici, ca o familie, pentru ca viața să-și regăsească sensul dragostei pentru Dumnezeu și pentru oameni.”

 

Valentina Sturzu – Cozorici

Director de Program
E-mail: valentina.cozorici@adra.ro

”ADRA este locul în care gândim strategii, valorificăm oportunități, ne depășim limitele și identificăm instrumente – toate acestea în vederea diminuării unor probleme sociale cu care se confruntă cei de lângă noi. ADRA urmărește mai mult decât rezultate, ADRA urmărește impactul care succedă acțiunile ei.”

 

Monica Brînceanu

Director Resurse Umane
E-mail: monica.brinceanu@adra.ro

Indiferent de modul de ajutorare, acțiunile ADRA România au drept scop aducerea unei schimbări care să facă o diferență reală în viața celor sprijiniți. Alături de voluntarii și partenerii ADRA formăm o echipă, creștem împreună, sprijin și lucrăm pentru a aduce speranță și alinare prin îmbunătățirea vieții celor din jur.

 

Denisa Calinciuc

Referent de Specialitate Financiar – Contabilitate
E-mail: denisa.calinciuc@adra.ro

„Pentru mine, ADRA este locul in care observ cel mai bine dragostea lui Dumnezeu pentru oameni! Este cu adevărat o bucurie si un privilegiu sa fac parte din echipa ADRA, o echipa dedicata slujirii semenilor, plina de entuziasm si gata de a valorifica orice oportunitate de a oferi sprijin, alinare, restaurare, si speranta celor in nevoie!”

 

Delia Fărămiță

Specialist Relații Publice
E-mail: delia.faramita@adra.ro

”Pentru mine ADRA nu este doar un loc de muncă, ci o vocație și un stil de viață ce reprezintă modul prin care oamenii întind o mână binecuvântată de Dumnezeu celor în nevoie. ADRA este definită de cuvintele implicare, emoție, empatie și rațiune. Însumând toate acestea, ADRA este un mijloc prin care Dumnezeu se face cunoscut oamenilor, așa cum este El: blând, milos, drept și plin de dragoste.

 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este ADRA-Stanica-Bogdan-e1582560804146.jpgBogdan Stănică

Manager Proiect
E-mail: bogdan.stanica@adra.ro

”ADRA este începutul, speranța și raza de lumină pentru un număr din ce în ce mai mare de oameni. Este lupta și motivația pentru efortul depus împotriva neajunsurilor de orice fel, este determinare, strategie, pasiune, devotament și multă muncă. ADRA este continuarea unui zâmbet pe buze și gustul unui ajutor uneori nesperat. Este forța de a continua când nimic nu mai oferea o speranță și certitudinea unui rezultat palpabil.”

 

Gabriela Istrate

Manager Proiect
E-mail: gabriela.istrate@adra.ro

”ADRA mi-a dat posibilitatea să fiu aproape de problemele oamenilor și am înțeles că fiecare viață contează, că trebuie să manifestăm un real interes pentru cei din jurul nostru. Doar împreună putem fi mai puternici! Doar împreună putem schimba vieți!”

 

Daniel Neacșu

Manager Proiect. Coordonator Voluntari. Coordonator Proiecte Muntenia și Dobrogea
E-mail: daniel.neacsu@adra.ro

”În timp ce lumea este interesată de ceea ce pot realiza și acumula oamenii, ADRA este interesată de ceea ce pot deveni aceștia. ADRA este locul unde viziunea și acțiunea se împletesc. De aceea, acolo unde cei înfrânți văd bariere, ADRA zărește trambuline.”

 

Alexandru Banu

Manager Proiect. Coordonator Proiecte Transilvania Sud
E-mail: alexandru.banu@adra.ro

”ADRA înseamnă implicarea practică în împlinirea nevoilor semenilor, pentru ca aceștia să se poată bucura de un cămin primitor, de o masă caldă și de o vorbă bună. Pe lângă implinirea nevoilor materiale, oamenii au nevoie să simtă iubirea lui Dumnezeu manifestată prin fiecare dintre noi. Pentru mine, ADRA înseamnă implicare, slujire si împreună simțire.”

 

Willy Cotruță

Coordonator Proiecte Moldova și Bucovina
E-mail: willycotruta@adventist.ro

”Principala motivație de a mă implica în ADRA este faptul că sunt sănătos, am copii sănătoși, dar sunt lângă mine oameni care nu se pot bucura de această binecuvântare pe care noi o avem. Mă bucur că există oamenii care conștientizează importanța acestei forme de ajutorare a semenilor aflați în situații dificile. În ADRA învăț lecții de omenie, de creștinism și de ceea ce înseamnă să lupți din toată inima în această viață atunci când ai un vis, când ai un țel. ADRA reprezintă Acțiuni Dezinteresate și Răspunsuri Altruiste. Suntem alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru.”

 

Daniel Bota

Coordonator Proiecte Banat și Crișana
E-mail: danielbota@adventist.ro

”ADRA este mai mult decât o organizație filantropică, este o familie de oameni mărinimoși care se implică cu determinare și dedicare pentru cei cărora viața le-a oferit mai puțin. ADRA este o mână de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate. Schimbă lumea alături de noi!”

 

Daniel Andrei

Coordonator Proiecte Oltenia
E-mail: office@adra.ro

”Sensibilitatea pentru strigătul de ajutor al celor de oriunde şi oricând devine grijă și preocupare din care se nasc planuri care devin acțiuni mișcătoare ce aduc alinare si vindecare ce nasc chipuri luminoase pe care înfloresc zâmbete. Aceasta înseamnă ADRA, util pentru cel de lângă tine și de aceea pe deplin satisfăcut.”

 

Daniel Gomboș

Coordonator Proiecte Transilvania Nord și Maramureș
E-mail: danielgombos@adventist.ro

”ADRA mă face să înțeleg mai bine termenul „iubire” pentru că aici iubirea se exprimă în modul cel mai practic, implicat și organizat, astfel că, de aproape trei decenii, ADRA România reface, dezvoltă și ajută. ADRA este modul contemporan de a exprima dragostea față de cei în nevoie.”

 

Cristina Roșu

Manager Proiect
E-mail: cristina.rosu@adra.ro

”Pentru mine ADRA înseamnă viață. O viață împlinită prin împlinirea nevoilor celorlalți. Mai înseamnă dragoste necondiționată și slujire după modelul divin astfel încât viața oamenilor să fie transformată în bine din toate punctele de vedere. Și mai înseamnă fericire. Fericirea de a putea oferi un umăr pentru cel care plânge, de a găsi soluții pentru oamenii care nu mai au, de a lucra într-o echipă deosebită… fericirea de a trăi putând face o diferență în jurul meu.”

 

Mihai Brașov

Asistent Manager Voluntar. Coordonator Proiect ”Speranță pentru Imigranți”
E-mail: mihai.brașov@adra.ro

”Îmi place să fac parte din această organizație activă și eficientă în majoritatea țărilor din lume. Prin ADRA putem fi „Mâinile lui Dumnezeu” care împart daruri nevoiașilor, „Zâmbetul lui Dumnezeu” care aduce speranță și alinare. ADRA are un loc special în inima mea, atât prin acțiunile realizate, cât și prin persoanele care se implică dând la o parte prejudecăți și punând de-o parte din timpul lor pentru semeni. Încă este nevoie de ajutorul nostru pentru a construi un viitor mai bun.”

 

Vasilica Mettler

Asistent Manager Voluntar. Coordonator Proiecte Transilvania Sud
E-mail: vasilica.mettler.a@gmail.com

”ADRA înseamnă pentru mine o echipă de oameni sufletiști care, mișcați de suferința umană, acționează în spirit creștinesc pentru nevoile celor marginalizați de ignoranță și intoleranță. Dacă cei mici pot merge la școală, dacă cei goi sunt îmbrăcați, dacă cei flămânzi se pot sătura, dacă cei obosiți au un loc pe care il pot numi „acasă”, dacă cei prigoniți pot găsi iubire și sunt acceptați într-o altă cultură, atunci toate acestea se pot realiza numai prin atingerea Divină a celor care sunt implicați în lucrarea ADRA.”

 

Tanța Bebereche

Contabil
E-mail: tanta.bebereche@adra.ro

”Pentru mine, ADRA nu reprezintă un birou sau un loc de muncă, ci un stil de viață, o familie de copii ai lui Dumnezeu – oameni extraordinari care într-adevăr sunt dedicați chemării pe care o simt, un loc în care să fiu de folos altora, un loc prin care Dumnezeu își duce planurile la îndeplinire. Cred că acesta este planul lui Dumnezeu pentru mine.”

 

George Grigore

Inspector Resurse Umane
E-mail: george.grigore@adra.ro

„La ADRA am găsit un colectiv de colegi faini, tineri, cu principii creștine și mult zel în a face BINELE. Împreună putem să fim raza de dragoste a Cerului pentru toți oamenii.”

 

Cristian Copoiu

Asistent Manager
E-mail: cristian.copoiu@adra.ro

„Pentru mine ADRA reprezintă răspunsul la rugăciuni stăruitoare. I-am cerut lui Dumnezeu să lucrez pentru El și m-a călăuzit la ADRA. Mi-am dorit să ajut oamenii prin ceea ce fac și Tatăl ceresc mi-a împlinit și această dorință. Domnul fie lăudat!”

 

Liviu Rădulea

Administrator
E-mail: liviu.radulea@adra.ro

”Eu văd în ADRA România un organism viu prin care Dumnezeu a ales să vină în ajutorul celor în nevoie. Cine sunt eu în ADRA? O mică rotiță într-un așa minunat angrenaj. ADRA este locul unde ideile prind viață și fericirea este mare atunci când aduci un zâmbet pe chipul crispat al celor pe care ii slujim.” 

 

Norela Costea

Asistent Manager
E-mail: norela.costea@adra.ro

ADRA înseamnă să fiu aproape de oameni, să fac parte din evenimente care marchează indivizi, familii, națiuni sau continente, să fiu parte dintr-o echipă care inițiază proiecte ce contează în contextul social actual, să fiu acolo unde este nevoie de mine. La ADRA, eu pot face toate aceste lucruri. Sprijină, clădește, schimbă și tu vieți alături de ADRA!

 

Alina Bordaș – Mohorea

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: alina.mohorea@adra.ro

””Schimbă o viață și vei schimba lumea” este ceea ce m-a motivat să fiu parte din ADRA România. Aici simt că îndeplinesc o misiune și în care visul de a contribui la schimbarea vieții celorlalți își găsește împlinirea. Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru beneficiarii întâlniți, pentru partenerii organizaționali și, nu în ultimul rând, pentru colegi căci împreună am reușit să răspundem provocării de a identifica soluții acolo unde părea imposibil.”

 

Mariana Roș

Psiholog în Specialitatea Psihologie Clinică
E-mail: mariana.ros@adra.ro

”ADRA este locul în care am început să experimentez planul Lui Dumnezeu punctual pentru tot restul vietii mele. Experiența mea laică de specialist în domeniul psihologiei este pusă în folosul oamenilor altfel decât până acum. În echipa ADRA, cu ajutorul lui Dumnezeu, colaborăm eficient și semnăm prețuindu-ne unul pe celălalt deoarece avem ingredientul principal: dragostea în slujire.”

 

George Mitroi

Asistent Social
E-mail: george.mitroi@adra.ro

”ADRA este locul în care mereu te întâlnești cu provocări, locul unde trebuie să găsești soluții atunci când oamenii apelează cu speranță și încredere, locul unde poți vorbi despre oameni și valori. La ADRA reușești să redai oamenilor puterea de a visa, în schimb primești mulțumirea și bucuria visului împlinit.”

 

Ruben Brinceanu

Asistent manager
E-mail: ruben.brinceanu@adra.ro

”Cu un spirit plin de iubire, in echipa ADRA, putem îndeplini cele mai umile îndatoriri ale vieţii, „ca pentru Domnul”. Singura cale pentru a creşte în har aceea de a face în mod dezinteresat lucrarea pe care ne-a încredinţat-o Domnul Hristos, de a ne angaja cu întreaga noastră capacitate în ajutorarea şi binecuvântarea acelora care au nevoie de sprijinul pe care îl putem oferi noi.
Dacă iubirea lui Dumnezeu este în inimă, ea se va manifesta în viaţa de fiecare zi.
Puterea este rezultatul exerciţiului; activitatea este condiţia fundamentală a vieţii.”

 

Andrei Serebrian

Traducător
E-mail: andrei.serebrian@adra.ro

Slujire și consacrare sunt cuvintele care reprezintă ADRA România. Cel căruia aparține tot universul ne este cel mai bun exemplu. Slujirea și consacrarea erau scopul vieții Lui pe pământ. Echipa ADRA este la fel: o familie în care toți fac o mare lucrare în a ajuta pe cei în nevoie.”

 

Luminița Ioniță

Agent Curățenie Clădiri și Mijloace de Transport
E-mail: office@adra.ro

”La ADRA îmi completez golul pe care doream să-l umplu de mic copil: să pot să-i ajut pe semenii mei în nevoie, într-un număr cât mai mare. De mult timp mi-am dorit lucrul acesta. ADRA este locul în care pot să folosesc șansa aceasta la maxim.”

 

RESPONSABILI REGIONALI

 

Gabriel Ișvan

Responsabil ADRA Muntenia și Dobrogea
Sediu: București
E-mail: gabrielisvan@adventist.ro

”Prin inițiativele și proiectele echipei ADRA, oamenii primesc un spirit de înnoire și energie nouă pentru viață. Poți înțelege mult mai bine schimbările din inima acestor oameni fiind implicat mai de aproape în proiectele ADRA.”

 

Willy Cotruță

Responsabil ADRA Moldova și Bucovina
Sediu: Bacău, BC
E-mail: willycotruta@adventist.ro

”Principala motivație de a mă implica în ADRA este faptul că sunt sănătos, am copii sănătoși, dar sunt lângă mine oameni care nu se pot bucura de această binecuvântare pe care noi o avem. Mă bucur că există oamenii care conștientizează importanța acestei forme de ajutorare a semenilor aflați în situații dificile. În ADRA învăț lecții de omenie, de creștinism și de ceea ce înseamnă să lupți din toată inima în această viață atunci când ai un vis, când ai un țel. ADRA reprezintă Acțiuni Dezinteresate și Răspunsuri Altruiste. Suntem alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru.”

 

George Sbîrnea

Responsabil ADRA Oltenia
Sediu: Craiova, DJ
E-mail: georgesbirnea@adventist.ro

”ADRA aduce raze de soare, speranță și liniște în sufletele multor copii, tineri sau vârstnici care se confruntă cu situații ce par imposibil de rezolvat. Consider că proiectele și intervențiile ADRA reprezintă răspunsul lui Dumnezeu la dorințele exprimate și neexprimate ale celor în nevoie.”

 

Elisei Nădășan

Responsabil ADRA Transilvania Sud
Sediu: Târgu Mureș, MS
E-mail: enadasan@gmail.com

”ADRA înseamnă empatie, înseamnă oameni preocupați cu ceea ce pot oferi semenilor. ADRA înseamnă să atingi inimile oamenilor cu iubirea lui Isus, să transmiți speranță și să readuci zâmbetul pe fețele lor.”

 

Ștefan Tomoiagă

Responsabil ADRA Transilvania Nord și Maramureș
Sediu: Cluj – Napoca, CJ
E-mail: stefantomoiaga@adventist.ro

”Nu este niciodată prea târziu să o iei de la capăt, dar întotdeauna este prea devreme ca să te oprești din drum. Sunt oameni care înțeleg că se îmbogățesc doar atunci când dăruiesc. Căutați oamenii aceștia și îi veți găsi implicați în proiectele ADRA!”

 

Daniel Bota

Responsabil ADRA Banat și Crișana
Sediu: Arad, AR
E-mail: danielbota@adventist.ro

”ADRA este mai mult decât o organizație filantropică, este o familie de oameni mărinimoși care se implică cu determinare și dedicare pentru cei cărora viața le-a oferit mai puțin. ADRA este o mână de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate. Schimbă lumea alături de noi!”

https://www.youtube.com/watch?v=_Qldlhm-JqA&t=2s&ab_channel=ADRARomania

 

 

 

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate