Echipa ADRA România

BIROU CENTRAL

 

41. Georgescu Robert aRobert Georgescu

Director Executiv
E-mail: director@adra.ro

”Ținta vieții Întemeietorului creștinismului a fost să-i facă pe alții fericiți. Nu există obiectiv mai măreț decât acesta. Prin excelență, ADRA este echipa în care, în modul cel mai practic, poți experimenta stilul acesta de viață.”

 

Walter Creciuneac

Director Administrativ / Secretar Asistent Director
E-mail: walter.creciuneac@adra.ro

”ADRA este mâna întinsă din partea lui Dumnezeu pentru cei care au nevoie ca prin noi, mijloacele vizibile, să descopere acceptarea, bunătatea și susținerea pentru schimbare. Suntem aici, ca o familie, pentru ca viața să-și regăsească sensul dragostei pentru Dumnezeu și pentru oameni.”

 

Valentina Sturzu – Cozorici

Director de Program
E-mail: valentina.cozorici@adra.ro

”ADRA este locul în care gândim strategii, valorificăm oportunități, ne depășim limitele și identificăm instrumente – toate acestea în vederea diminuării unor probleme sociale cu care se confruntă cei de lângă noi. ADRA urmărește mai mult decât rezultate, ADRA urmărește impactul care succedă acțiunile ei.”

 

Monica Brînceanu

Director Resurse Umane
E-mail: monica.brinceanu@adra.ro

Indiferent de modul de ajutorare, acțiunile ADRA România au drept scop aducerea unei schimbări care să facă o diferență reală în viața celor sprijiniți. Alături de voluntarii și partenerii ADRA formăm o echipă, creștem împreună, sprijin și lucrăm pentru a aduce speranță și alinare prin îmbunătățirea vieții celor din jur.

 

Denisa Alexandru

Referent de Specialitate Financiar – Contabilitate
E-mail: denisa.alexandru@adra.ro

„Pentru mine, ADRA este locul in care observ cel mai bine dragostea lui Dumnezeu pentru oameni! Este cu adevărat o bucurie si un privilegiu sa fac parte din echipa ADRA, o echipa dedicata slujirii semenilor, plina de entuziasm si gata de a valorifica orice oportunitate de a oferi sprijin, alinare, restaurare, si speranta celor in nevoie!”

 

Delia Fărâmiță

Specialist Relații Publice
E-mail: delia.faramita@adra.ro

”Pentru mine ADRA nu este doar un loc de muncă, ci o vocație și un stil de viață ce reprezintă modul prin care oamenii întind o mână binecuvântată de Dumnezeu celor în nevoie. ADRA este definită de cuvintele implicare, emoție, empatie și rațiune. Însumând toate acestea, ADRA este un mijloc prin care Dumnezeu se face cunoscut oamenilor, așa cum este El: blând, milos, drept și plin de dragoste.

 

Dan Constantinescu

Manager Proiect
E-mail: dan.constantinescu@adra.ro

”Dacă, la prima vedere, ADRA pare a fi doar o mână de oameni entuziaști și idealiști, prin activitățile desfășurate ea reprezintă în fapt o mână întinsă către nevoile celor din jur, un model de «religie curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu».”

 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este ADRA-Stanica-Bogdan-e1582560804146.jpgBogdan Stănică

Manager Proiect
E-mail: bogdan.stanica@adra.ro

”ADRA este începutul, speranța și raza de lumină pentru un număr din ce în ce mai mare de oameni. Este lupta și motivația pentru efortul depus împotriva neajunsurilor de orice fel, este determinare, strategie, pasiune, devotament și multă muncă. ADRA este continuarea unui zâmbet pe buze și gustul unui ajutor uneori nesperat. Este forța de a continua când nimic nu mai oferea o speranță și certitudinea unui rezultat palpabil.”

 

Adrian Ballai

Manager Proiect
E-mail: adrian.ballai@adra.ro

”ADRA este laboratorul unde dragostea și binecuvântările lui Dumnezeu se transformă într-un curcubeu de miresme ale slujirii, prieteniei, într-ajutorării. Speranța și credința prind contur în sufletul semenilor, transformă inimi, salvează vieți, formează caractere. La ADRA, împreună sădim semințele bucuriei și recunoștinței în sufletele și casele oamenilor.”

 

Cătălin Mantu

Manager Proiect
E-mail: catalin.mantu@adra.ro

Proiectele ADRA România deschid inimi pentru inimi și toți cei implicați activ oferă și primesc deopotrivă ajutor… și nu numai… dau și primesc vindecare, speranță și dragoste. Este o onoare să poți pune umărul alături de o echipă motivată de grijă pentru aproapele tău și să influențezi în bine societatea seculară și viitorul ei.”

 

Adrian Șuțoiu

Manager Proiect
E-mail: adrian.sutoiu@adra.ro

La ADRA am găsit o echipă. O echipă formată din Dumnezeu și oamenii de la ADRA. 

Începem fiecare zi cu un cuvânt din partea lui Dumnezeu, continuăm cu o rugăciune și după aceea fiecare dintre noi încearcă să ajute cum poate mai bine. În fiecare zi sunt mândru că fac parte din această echipă.”

 

Ramona Popovici

Manager Proiect
E-mail: ramona.popovici@adra.ro

„ADRA este locul în care fiecare zi este o experiență de învățare. Este o provocare permanentă de concretizare a Binelui, o încercare uneori imperfectă de a răspunde nevoilor, de a fi umani, care cu siguranță nu rămâne fără ecou.”

 

Gabriela Istrate

Manager Proiect
E-mail: gabriela.istrate@adra.ro

”ADRA mi-a dat posibilitatea să fiu aproape de problemele oamenilor și am înțeles că fiecare viață contează, că trebuie să manifestăm un real interes pentru cei din jurul nostru. Doar împreună putem fi mai puternici! Doar împreună putem schimba vieți!”

 

Daniel Neacșu

Manager Proiect. Coordonator Voluntari. Coordonator Proiecte Muntenia și Dobrogea
E-mail: daniel.neacsu@adra.ro

”În timp ce lumea este interesată de ceea ce pot realiza și acumula oamenii, ADRA este interesată de ceea ce pot deveni aceștia. ADRA este locul unde viziunea și acțiunea se împletesc. De aceea, acolo unde cei înfrânți văd bariere, ADRA zărește trambuline.”

 

Alexandru Banu

Manager Proiect. Coordonator Proiecte Transilvania Sud
E-mail: alexandru.banu@adra.ro

”ADRA înseamnă implicarea practică în împlinirea nevoilor semenilor, pentru ca aceștia să se poată bucura de un cămin primitor, de o masă caldă și de o vorbă bună. Pe lângă implinirea nevoilor materiale, oamenii au nevoie să simtă iubirea lui Dumnezeu manifestată prin fiecare dintre noi. Pentru mine, ADRA înseamnă implicare, slujire si împreună simțire.”

 

Willy Cotruță

Coordonator Proiecte Moldova și Bucovina
E-mail: willycotruta@adventist.ro

”Principala motivație de a mă implica în ADRA este faptul că sunt sănătos, am copii sănătoși, dar sunt lângă mine oameni care nu se pot bucura de această binecuvântare pe care noi o avem. Mă bucur că există oamenii care conștientizează importanța acestei forme de ajutorare a semenilor aflați în situații dificile. În ADRA învăț lecții de omenie, de creștinism și de ceea ce înseamnă să lupți din toată inima în această viață atunci când ai un vis, când ai un țel. ADRA reprezintă Acțiuni Dezinteresate și Răspunsuri Altruiste. Suntem alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru.”

 

Daniel Bota

Coordonator Proiecte Banat și Crișana
E-mail: danielbota@adventist.ro

”ADRA este mai mult decât o organizație filantropică, este o familie de oameni mărinimoși care se implică cu determinare și dedicare pentru cei cărora viața le-a oferit mai puțin. ADRA este o mână de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate. Schimbă lumea alături de noi!”

 

Daniel Andrei

Coordonator Proiecte Oltenia
E-mail: office@adra.ro

”Sensibilitatea pentru strigătul de ajutor al celor de oriunde şi oricând devine grijă și preocupare din care se nasc planuri care devin acțiuni mișcătoare ce aduc alinare si vindecare ce nasc chipuri luminoase pe care înfloresc zâmbete. Aceasta înseamnă ADRA, util pentru cel de lângă tine și de aceea pe deplin satisfăcut.”

 

Daniel Gomboș

Coordonator Proiecte Transilvania Nord și Maramureș
E-mail: danielgombos@adventist.ro

”ADRA mă face să înțeleg mai bine termenul „iubire” pentru că aici iubirea se exprimă în modul cel mai practic, implicat și organizat, astfel că, de aproape trei decenii, ADRA România reface, dezvoltă și ajută. ADRA este modul contemporan de a exprima dragostea față de cei în nevoie.”

 

Cristina Roșu

Manager Proiect. Coordonator Centru
E-mail: cristina.rosu@adra.ro

”Pentru mine ADRA înseamnă viață. O viață împlinită prin împlinirea nevoilor celorlalți. Mai înseamnă dragoste necondiționată și slujire după modelul divin astfel încât viața oamenilor să fie transformată în bine din toate punctele de vedere. Și mai înseamnă fericire. Fericirea de a putea oferi un umăr pentru cel care plânge, de a găsi soluții pentru oamenii care nu mai au, de a lucra într-o echipă deosebită… fericirea de a trăi putând face o diferență în jurul meu.”

 

Ștefan Cernușcă

Coordonator Centru
E-mail: stefan.cernusca@adra.ro

”ADRA – pentru mine înseamnă a urma exemplul lui Isus, a fi alături de persoanele aflate în nevoie, a fi lângă ei și a schimba viața lor spre bine.”

 

 

Mihai Brașov

Asistent Manager Voluntar. Coordonator Proiect ”Speranță pentru Imigranți”
E-mail: mihai.brașov@adra.ro

”Îmi place să fac parte din această organizație activă și eficientă în majoritatea țărilor din lume. Prin ADRA putem fi „Mâinile lui Dumnezeu” care împart daruri nevoiașilor, „Zâmbetul lui Dumnezeu” care aduce speranță și alinare. ADRA are un loc special în inima mea, atât prin acțiunile realizate, cât și prin persoanele care se implică dând la o parte prejudecăți și punând de-o parte din timpul lor pentru semeni. Încă este nevoie de ajutorul nostru pentru a construi un viitor mai bun.”

 

Vasilica Mettler

Asistent Manager Voluntar. Coordonator Proiecte Transilvania Sud
E-mail: vasilica.mettler.a@gmail.com

”ADRA înseamnă pentru mine o echipă de oameni sufletiști care, mișcați de suferința umană, acționează în spirit creștinesc pentru nevoile celor marginalizați de ignoranță și intoleranță. Dacă cei mici pot merge la școală, dacă cei goi sunt îmbrăcați, dacă cei flămânzi se pot sătura, dacă cei obosiți au un loc pe care il pot numi „acasă”, dacă cei prigoniți pot găsi iubire și sunt acceptați într-o altă cultură, atunci toate acestea se pot realiza numai prin atingerea Divină a celor care sunt implicați în lucrarea ADRA.”

 

Tanța Bebereche

Contabil
E-mail: tanta.bebereche@adra.ro

”Pentru mine, ADRA nu reprezintă un birou sau un loc de muncă, ci un stil de viață, o familie de copii ai lui Dumnezeu – oameni extraordinari care într-adevăr sunt dedicați chemării pe care o simt, un loc în care să fiu de folos altora, un loc prin care Dumnezeu își duce planurile la îndeplinire. Cred că acesta este planul lui Dumnezeu pentru mine.”

 

George Grigore

Contabil
E-mail: george.grigore@adra.ro

„La ADRA am găsit un colectiv de colegi faini, tineri, cu principii creștine și mult zel în a face BINELE. Împreună putem să fim raza de dragoste a Cerului pentru toți oamenii.”

 

Cristian Copoiu

Contabil
E-mail: cristian.copoiu@adra.ro

„Pentru mine ADRA reprezintă răspunsul la rugăciuni stăruitoare. I-am cerut lui Dumnezeu să lucrez pentru El și m-a călăuzit la ADRA. Mi-am dorit să ajut oamenii prin ceea ce fac și Tatăl ceresc mi-a împlinit și această dorință. Domnul fie lăudat!”

 

Liviu Rădulea

Casier
E-mail: liviu.radulea@adra.ro

”Eu văd în ADRA România un organism viu prin care Dumnezeu a ales să vină în ajutorul celor în nevoie. Cine sunt eu în ADRA? O mică rotiță într-un așa minunat angrenaj. ADRA este locul unde ideile prind viață și fericirea este mare atunci când aduci un zâmbet pe chipul crispat al celor pe care ii slujim.” 

 

Norela Costea

Asistent Manager
E-mail: norela.costea@adra.ro

ADRA înseamnă să fiu aproape de oameni, să fac parte din evenimente care marchează indivizi, familii, națiuni sau continente, să fiu parte dintr-o echipă care inițiază proiecte ce contează în contextul social actual, să fiu acolo unde este nevoie de mine. La ADRA, eu pot face toate aceste lucruri. Sprijină, clădește, schimbă și tu vieți alături de ADRA!

 

Luminița Șuțoiu

Consilier Juridic
E-mail: luminita.sutoiu@adra.ro

”Obiceiul de a dărui nu face altceva decât să intensifice dorința de a dărui. Aceasta este ADRA. O echipă de oameni frumoși care se simt cel mai bine când dăruiesc.”

 

Mirela Pop

Inspector Resurse Umane
E-mail: mirela.pop@adra.ro

”ADRA aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin aprofundarea nevoilor, dezvoltării soluțiilor, transformării cantității în calitate promovând importanța unor relații pașnice în comunitate. Dezvoltarea implică atât o acțiune, cât și urmărirea, monitorizarea acesteia. Uneori, Refacerea este modul în care ADRA este alături de cel lovit de imprevizibil, oferind alinare și îmbunătățind calitatea vieții. De asemenea, Ajutorul presupune susținerea efortului și îndrumarea celui în nevoie fiind precedat de dorința acestuia de a face o schimbare. Astfel, ADRA este cunoscută pentru că oferă o deschidere spre o lume în nevoi. ADRA România este o frumoasă carte de vizită pentru Dumnezeu.”

 

Daniel Tudorie

Specialist îmbunătățiri procese
E-mail: daniel.tudorie@adra.ro

”Pentru mine, ADRA reprezintă o oază de lumină într-o lume întunecată. Este un loc în care darurile primite de la Tatăl Ceresc de fiecare dintre membrii echipei se așază împreună pentru alinarea durerii semenilor, după exemplul Mântuitorului. ADRA este un mic detașament din Armata Iubirii, care luptă cu tot entuziasmul pentru extinderea Împărăției lui Dumnezeu.”

 

Alina Bordaș – Mohorea

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: alina.mohorea@adra.ro

””Schimbă o viață și vei schimba lumea” este ceea ce m-a motivat să fiu parte din ADRA România. Aici simt că îndeplinesc o misiune și în care visul de a contribui la schimbarea vieții celorlalți își găsește împlinirea. Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru beneficiarii întâlniți, pentru partenerii organizaționali și, nu în ultimul rând, pentru colegi căci împreună am reușit să răspundem provocării de a identifica soluții acolo unde părea imposibil.”

 

Mariana Roș

Psiholog în Specialitatea Psihologie Clinică
E-mail: mariana.ros@adra.ro

”ADRA este locul în care am început să experimentez planul Lui Dumnezeu punctual pentru tot restul vietii mele. Experiența mea laică de specialist în domeniul psihologiei este pusă în folosul oamenilor altfel decât până acum. În echipa ADRA, cu ajutorul lui Dumnezeu, colaborăm eficient și semnăm prețuindu-ne unul pe celălalt deoarece avem ingredientul principal: dragostea în slujire.”

 

Ramona Popa

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: ramona.popa@adra.ro

”ADRA este ajutorul acordat, împărtășit și primit. Alături de o echipă tânără și dinamică rezultatele însemnă zâmbete, frunți puțin mai descrețite, un psihic orientat spre progres și o stare de mulțumire sufletească drept recompensă a muncii noastre. Apropierea de oameni este și va fi un bun prilej de cunoaștere, empatie și ajutor pentru semenii noștri greu încercați pe cărările vieții.”

 

Claudia Andrei

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: claudia.andrei@adra.ro

”ADRA înseamnă compasiune, viziune și dedicare. Este o echipă implicată în multe proiecte, confruntată cu provocări inerente, motivată în a dezvolta, a ajuta și a oferi speranță. Și, poate mai mult decât orice, ADRA înseamnă conștiința că pentru a ne apropia adecvat de nevoile și necazurile semenilor avem nevoie să fim conduși de Dumnezeu.”

 

Roxana Cheroi

Psiholog Clinician
E-mail: roxana.cheroi@adra.ro

”Bunătatea și respectul ne definesc, ca oameni, iar dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin înnobilează ființa umană! ADRA România este o echipă cu entuziasm și energie inepuizabilă, un răspuns din partea lui Dumnezeu la rugăciunile oamenilor, un răspuns care are puterea să influențeze și să schimbe, în bine, viețile celor aflați în nevoi!”

 

Elena David

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: elena.david@adra.ro

”ADRA este o echipă de oameni care au interes în interesul celorlați. Noi totț avem un singur scop în ADRA: să-i găsim și să-i ajutăm pe acei oameni care au nevoie de ajutor, să le fim alături și să le oferim o rază de speranță.”

 

Mădălina Ghizu

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: madalina.ghizu@adra.ro

”Încântată să îmi îmbogațesc experiența profesională și în acest context.”

 

 

Iulia Grabovski

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: iulia.grabovski@adra.ro

„ADRA oferă posibilitatea de a aduce o schimbare în lume, o schimbare în care fiecare are șanse egale de a se dezvolta și de a atinge potențialul său superior. Deși drumul este plin de provocări și obstacole este, în același timp, plin de bucurii și gratitudine.”

 

Narcisa Ispas

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: narcisa.ispas@adra.ro

”ADRA reprezintă împlinirea mai multor vise: visul celui care întâlnește oportunitatea de slujire potrivită abilitaților sale, visul celui în nevoie de a fi ajutat, visul lui Dumnezeu de a mângâia pe cei aflați în suferință.”

 

Mariana Malacu

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: mariana.malacu@adra.ro

”Mai întâi de toate, ADRA este inimă… inima din care se revarsă dragostea și compasiunea lui Dumnezeu pentru oameni. Apoi ADRA este picior… piciorul care merge la cei în nevoie. În același timp, ADRA este mână… mâna care mângâie, ridică și susține. Este umărul pe care pot plânge cei întristați, este gura care rostește o rugăciune atunci când nu mai există speranță… De fapt, ADRA este un trup întreg, un vas de cinste întrebuințat de Dumnezeu pentru binecuvântarea celor din jur.“

 

Irina Mincă

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: irina.minca@adra.ro

”Alăturarea mea în marea și binecuvântata familie Adra reprezintă pentru mine o importantă izbândă și o primesc cu recunoștință. Este o onoare să fiu o sursă de încredere de sprijin și de îndrumare în viața fiecăruia dintre persoanele cu care lucrez. Rolul meu este să fiu cu tine ca egalul tău, să te ajut, să fiu martor și să te ghidez printr-un efort plin de compasiune și deplin angajat.”

 

Adela Nuțu

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: adela.nutu@adra.ro

”Pentru mine ADRA reprezintă un nou început, curaj spre schimbare, o provocare ce mi-a oferit încredere în propria persoană pentru depăşirea limitelor şi a îngrădirilor. ADRA este o familie unde te încarci sufleteşte cu zâmbetele şi bucuriile celor pe care îi poți ajuta.”

 

Laura Popescu

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: laura.popescu@adra.ro

”ADRA este locul în care se întâmplă minuni iar aceste minuni se întâmplă cu ajutorul unor oameni minunați. Sunt onorată și fericită să fac parte din această familie pentru că adevărata dăruire ia naștere din iubirea față de sine și de aproape.”

 

Simona Petreacă

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: simona.petreaca@adra.ro

”ADRA înseamnă familie, acel loc în care fiecare simte că aparține, își cunoaște rolul și și-l îndeplinește pentru ca totul să funcționeze.”

 

Oana Strugari

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: oana.strugari@adra.ro

“ADRA reprezintă pentru mine o organizație care unește oameni și deschide căi pentru oricine este în nevoie. Îmi este un spațiu familiar și munca depusă aici este una care îmi aduce bucurie pentru că pot fi de ajutor cu adevărat pentru aceia care caută ajutor.”

 

Vasiliki Tziamali

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: vasiliki.tziamali@adra.ro

”«Cele mai fericite slujbe, sunt cele care dau ceva altora.» – Platon.
După acest principiu a filosofului Platon ma ghidez și ma motivez in organizație-familie ADRA.”

 

 

Iuliana Constantinescu

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: iuliana.constantinescu@adra.ro

”«Fie ca înțelepciunea să strălucească prin mine
Fie ca iubirea să se răspândească din mine
Fie ca forța să curgă prin mine
Pentru ca în mine să se poată ridica
Un ajutor al umanității
Un slujitor dedicat
Generos și onest».

Pentru mine ADRA este locul în care am ocazia să simt de la o zi la alta că aceste versuri devin realitate! ”

 

Mihaela Oancea

Psiholog în Specialitatea Psihoterapie
E-mail: mihalea.oancea@adra.ro

Pentru mine ADRA înseamnă SPERANȚĂ. Există atâta suferință, atatea nevoi și dificultăți în multe comunități și pentru numeroase categorii sociale, încât uneori poate fi dificil să rămâi optimist și să crezi că poți face o diferență. ADRA îmi amintește că se poate și că fiecare dintre noi contribuim la crearea acestei speranțe.”

 

George Mitroi

Asistent Social
E-mail: george.mitroi@adra.ro

”ADRA este locul în care mereu te întâlnești cu provocări, locul unde trebuie să găsești soluții atunci când oamenii apelează cu speranță și încredere, locul unde poți vorbi despre oameni și valori. La ADRA reușești să redai oamenilor puterea de a visa, în schimb primești mulțumirea și bucuria visului împlinit.”

 

Viorica Bosnea

Asistent Social
E-mail: viorica.bosnea@adra.ro

ADRA pentru mine înseamnă a gândi și a acționa pentru oameni în orice conjunctură. Este un loc unde poți spune că ești acasă atunci când nu ai casă, pentru că întotdeauna va fi dispusă să-ți ofere un adăpost, indiferent de naționalitate, religie sau sex. Să slujești oamenilor împreună cu oameni înseamnă ADRA. Într-o astfel de slujire se atinge atât sublimul, cât și responsabilitatea: toate se fac cu Dumnezeu fără de care nimic din ceea ce este bun nu se poate duce la bun sfârșit.”

 

Paula Drăgan

Asistent Social
E-mail: paula.dragan@adra.ro

ADRA România reprezintă locul în care oamenii sunt valorizați și ajutați în mod concret. Mă bucur că am onoarea alături de echipa ADRA să ajut oamenii să se redescopere, să-și găsească identitatea, valorile, resursele etc.. Este minunat că pot ajuta oamenii oferind undițe și nu doar pește!”

 

Pamela David

Asistent Social
E-mail: pamela.david@adra.ro

”Pentru mine Adra reprezintă mai mult decât un simplu loc de muncă, reprezintă o misiune. Prin intermediul ei pot sa ajut oamenii într-un mod profesionist și de aceea îi mulțumesc că există!”

 

Lenuța Matei

Asistent Social
E-mail: lenuta.matei@adra.ro

„Pentru mine Adra reprezintă o floare mare și frumoasă cu o multitudine de petale. Acele petale sunt toți cei care au nevoie de sprijinul nostru. Zilnic noi echipa ADRA îngrijim această floare cu empatie, devotament, respect, alinare și speranța că petalele se vor desprinde ușor și vor învăța să fie îndependente.”

 

Roxana Popa

Asistent Social
E-mail: roxana.popa@adra.ro

”ADRA pentru mine înseamnă un suflet mare, un scop comun, oameni care radiază de fapte bune! Zâmbetele beneficiarilor, mulțumirea lor și schimbarea pe care o vedem în timp sunt cele mai mari împliniri sufletești. «Binele, din punct de vedere moral, este tot ceea ce se potriveşte cu firea omenească.» (Ioan Slavici)”

 

Lucreția Cătălina Fulgescu

Asistent Social
E-mail: catalina.fulgescu@adra.ro

”«Asistența socială este profesia care asigură sprijin pentru indivizii, grupurile și comunitățile dintr-o societate aflată în schimbare și creează condițiile sociale favorabile bunăstării oamenilor și societății.»
(Karla Krogsrud Miley).

ADRA România reprezintă pentru mine atât prima mea experiență de lucru în domeniul asistenței sociale (o experiență mult dorită și îndelung așteptată), cât și o a doua familie, a cărei prioritate este iubirea pentru semeni, indiferent de religie, gen, naționalitate ori apartenența la un grup.
Mă simt onorată să fac parte din această frumoasă echipă și și sunt profund recunoscătoare pentru că mi s-a oferit șansa de a mă dezvolta – ca asistent social, dar mai ales ca OM!

 

Diana Beșleagă

Asistent Social
E-mail: diana.besleaga@adra.ro

”ADRA Romania pentru mine reprezinta extinderea experienței si a cunoștințelor in capacitatea de a înțelege, de a simți emoțiile și gândurile unei persoane, mizând întotdeauna pe încredere, perseverență și empatie.”

 

Adina Matei

Asistent Social
E-mail: adina.matei@adra.ro

”ADRA este pentru oameni, o speranța pentru cei nevoiasi.
Echipa este formata din profesionalisti cu suflet bun și cu dăruire in proiectele din care fac parte.”

 

Simona Levitchi

Asistent Social
E-mail: simona.levitchi@adra.ro

”Tot ce găseşte mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta!” sau cu alte cuvinte, implică-te 100% în ceea ce faci. Suntem chemaţi să oferim din ceea ce avem, şi Dumnezeu oferă locuri unde există oportunităţi de implicare, dezvoltare şi ajutorare. ADRA reprezintă un asemenea loc.”

 

Naomi Nițu

Lucrător Social
E-mail: naomi.nitu@adra.ro

”ADRA este locul unde speranța își are sălașul pe pământ, iar dragostea și compasiunea nu sunt oferite doar pentru că reprezintă unul dintre instrumentele necesare în procesul de binefacere. Acestea sunt izvorâte din profunda dorință de a fi un umăr pe care să se sprijine nu doar semenii noștri, ci mai degrabă, toți oamenii – frații și surorile noastre!”

 

Sara Scarlat

Lucrător Social
E-mail: sara.scarlat@adra.ro

”Pentru mine, ADRA reprezintă mai mult decât o organizație. ADRA reprezintă familie, este locul unde am învățat că exista întotdeauna sprijin și înțelegere. Este locul unde reușesc să mă dezvolt și să valorific persoanele din jurul meu. Dumnezeu oferă tuturor o familie, iar eu sunt deplin recunoscătoare pentru familia din care fac parte.”

 

Andreea Toderiță

Lucrător Social
E-mail: andreea.toderita@adra.ro

”Adra este o poveste despre oameni, nevoi împlinite și emoții puternice. În acest cadru am pășit cu inima deschisă și cu dorința arzătoare de a mă pune în slujba binelui. M-am regăsit într-o mare familie care îmbrățișează preocuparea comună de a produce schimbări cu impact pozitiv, dedicându-și resursele celor aflați în dificultate, celor nedreptățiți, celor mai puțin norocoși, înseninând chipuri și dăruind raze de lumină și speranță. În tot acest timp, am fost și sunt învăluită într-un climat cald și primitor, în care sălășluiesc atenția, grija, empatia, compasiunea și respectul față de fiecare membru și care fac din locul de muncă, un loc terapeutic.”

 

Aurelia Cati

Lucrător Social
E-mail: aurelia.cati@adra.ro

”ADRA este locul unde oamenii pot vedea că Dumnezeu există și unde Dumnezeu poate să vorbească oamenilor prin oameni. Nimic nu este mai frumos decât atunci când realizezi că, prin dedicare personală, poți aduce speranță, curaj și bucurie acolo unde există întristare, debusolare și epuizare sufletească în fața provocărilor actuale. O astfel de misiune pe care o poți împlini în ADRA România este o onoare și o binecuvântare.”

 

Dănuț Dohotaru

Lucrător Social
E-mail: danut.dohotaru@adra.ro

”ADRA pentru mine, este unul din mijloacele pe care le folosește Dumnezeu ca să fim orbului ochi, șchiopului picior, orfanului să-i fim sprijin, iar în aceste vremuri tulburi, să înveselim inimile frânte și descurajate. Mandatul ADRA este unul solemn deoarece trăim vremuri unice, avem parte de provocări unice iar acum tot mai des se vede intervenția lui Dumnezeu în rezolvarea acestor provocări. Domnul să binecuvinteze echipa ADRA în totalitate cu putere și curaj de a merge mai departe. AMIN!”

 

Dana Levitchi

Lucrător Social
E-mail: dana.levitchi@adra.ro

”La fel de sigur cum ne-a fost pregătit un loc în ceruri ne este pregătit și pe pământ un loc special în care trebuie să lucrăm pentru Dumnezeu.ADRA unește divinul cu umanul având ca rezultat implicarea,compasiunea, mila și Intr-ajutorarea celor nevoiași.Fiecare faptă de dreptate,milă și bunăvoință produce o melodie in cer”

 

Marcian Ștefan

Lucrător Social
E-mail: marcian.stefan@adra.ro

”Pentru mine ADRA înseamnă un proiect care dacă se va lăsa în mâna lui Dumnezeu constant, va continua să împlinească Scripturile:«Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.» Iacov 1:27”

 

Larisa Levitchi

Lucrător Social
E-mail: larisa.levitchi@adra.ro

”A fi parte din slujirea altora este printre cele mai mari privilegii pe care le poate avea un om. Așa mă simt eu lucrând pentru ADRA și ori de câte ori am ocazia să ajut în cadrul acestei organizații. Împreună suntem mai buni, împreună suntem mai uniți, împreună facem lumea un loc mai bun.”

 

Iosif Cernușcă

Lucrător Social
E-mail: iosif.cernusca@adra.ro

”Mă simt onorat să fac parte din frumoasa echipă a organizației umanitare ADRA România. La ADRA poți observa dragostea pentru semeni și responsabilitatea în acțiunile de depășire și gestionare a situațiilor vulnerabile în care se află beneficiarii. Sper că împreună să facem lucruri care într-adevăr contează – Dreptate, Compasiune, Dragoste.”

 

Diana Cernușcă

Lucrător Social
E-mail: diana.cernusca@adra.ro

”ADRA pentru mine este o oportunitate de a realiza misiunea de slujire pe care ne-a încredințat-o Isus, de a ne educa pe sine și pe alții după exemplul Lui.”

 

Dănuț Bărcăcianu

Lucrător Social
E-mail: danut.barcacianu@adra.ro

”Pentru mine ADRA este organizația care face din creștinism o realitate practică zi de zi. Mereu printre oameni și alături de nevoile lor, ADRA este locul în care te simți parte a unei misiuni de împlinire a nevoilor și alinare a suferințelor.”

 

Tamara Cușnir

Traducător
E-mail: tamara.cusnir@adra.ro

”ADRA înseamnă un ecosistem social de sprijin larg pentru persoanele în nevoie. Aici, la ADRA România, mă simt un ambasador al speranței alături de o echipă plină de perseverență și credință implicată în proiecte de impact.”

 

Tatiana Vătămănescku

Traducător
E-mail: tatiana.vatamanesku@adra.ro

”ADRA România pentru mine este o provocare cu realizări și un sentiment de împlinire inegalabil. Am întâlnit o echipă isteață, îndrăzneață, frumoasă, muncitoare și cu entuziasm. Aici oamenii luptă pentru ceea ce cred. ”Nici un act de bunătate, indiferent cât este de mic, nu este vreodată în zadar” – Esop.”

 

Andrei Serebrian

Traducător
E-mail: andrei.serebrian@adra.ro

Slujire și consacrare sunt cuvintele care reprezintă ADRA România. Cel căruia aparține tot universul ne este cel mai bun exemplu. Slujirea și consacrarea erau scopul vieții Lui pe pământ. Echipa ADRA este la fel: o familie în care toți fac o mare lucrare în a ajuta pe cei în nevoie.”

 

Liudmila Mihaleico

Traducător
E-mail: liudmila.mihaleico@adra.ro

”Pentru mine ADRA este un număr mare de oameni care poarta în sufletul lor modestie, simplitate, speranță, credință și iubire. Acestea sunt cele mai valoroase comori umane.  Toți acești oameni s-au unit și lucrează împreună pentru un singur scop – să-și slujească și să-și ajute semenii. De aceea, pentru mine ADRA este strâns legată de cuvântul ”MULȚUMESC!”. Cuvânt spus în limbi și glasuri diferite, încărcat cu diverse nuanțe de emoții, un cuvânt ce răsună în întregul Univers.”

 

Natalia Trishchenko

Traducător
E-mail: natalia.trishchenko@adra.ro

ADRA este locul unde am găsit un sprijin pentru mine și familia mea. Este locul unde, ca traducător, sunt de ajutor multor ucraineni și este oportunitatea pe care ADRA România mi-a dat-o, misiune pentru care vreau să îi mulțumesc. Am simțit că ADRA își îndeplinește misiunea: de a ajuta și de a reface vieți, atunci când nu există speranță.”

 

Alina Budeanov

Traducător
E-mail: alina.budeanov@adra.ro

”ADRA – locul, unde serviciul, cu drag, devine a doua casă și beneficiarii devin familia ta. Locul, unde colegii devin atât de apropiați, încât nu ai răbdare să treacă weekend-ul, să vină luni, ca să revii cât mai curând la o nouă săptămână plină de emoții pozitive. ADRA? E simplu – din toată inima, cu toată căldura sufletului, pentru oamenii în impas!”

 

Aliona Lașcu

Traducător
E-mail: aliona.lascu@adra.ro

”ADRA este o binecuvântare pentru cei în nevoie, este o grijă a lui Dumenzeu pentru cei care sunt în suferință. Prin activitatea sa ADRA aduce o speranță, o rază de soare, un zâmbet fiecărui beneficiar și arată că Dumnezeu este alături de ei. Pentru mine ADRA este iubire și compasiune, implicare și acțiune.”

 

Georgiana Ciornei

Traducător
E-mail: georgiana.ciornei@adra.ro

”ADRA pentru mine înseamnă dedicare, empatie și dragoste față de semeni. O comunitate de oameni uniți pentru a ajuta și a face lumea mai bună.”

 

Olga Creanga

Traducător
E-mail: olga.creanga@adra.ro

“«Dacă vrei ceva , mai întâi trebuie să dai.» Mă bucur să fac parte din comunitatea ADRA, acești oameni fac ceea ce consider eu că este cel mai important pentru ca omenirea să supraviețuiască în pace – oferă dragostea și ajutorul semenilor.”

 

Valentin Gherghișan

Traducător
E-mail: valentin.gherghisan@adra.ro

“ADRA este mai mult decât o instituție. În primul rând este o familie creată din înțelepciune, spirit și prosperitate. ADRA a devenit a doua casă pentru multe inimi frânte din România și nu numai. ADRA, suntem aici ca să ajutăm!”

 

Iness Sobco

Traducător
E-mail: iness.sobco@adra.ro

”În drumul vieții mele, compatibilitatea valorilor colegilor din ADRA cu cele personale, au dus la încheierea unui parteneriat de suflet pentru mine, punându-mi la dispoziție toate resursele necesare. Aduc recunoștință echipei ADRA pentru oportunitatea acordată de a fi un ambasador al dragostei, bunătății și grijii față de oameni, astfel că, prin experiență mea profesională, integritatea spirituală, dedicația și dorința de a schimba calitatea oamenilor, pot să contribui la crearea condițiilor și posibilităților de a îmbunătăți sute și mii de vieți, iar în cele din urmă realizarea misiunii și scopului ADRA.”

 

Alina Trokhymenko

Traducător
E-mail: alina.trokhymenko@adra.ro

„ADRA este o oportunitate prin care învățăm să trăim și să lucrăm. Aceasta este munca multor oameni care sunt diferiți în preferințele lor, naționalități, religii, dar în ciuda diferențelor fiecăruia, suntem uniți în scopul nostru – să ajutăm, așa cum a ajutat Isus Hristos.”

 

Laura Nițu

Traducător
E-mail: laura.nitu@adra.ro

„Pentru mine, a face parte din echipa ADRA înseamnă a reda copiilor râsetele ce însoțesc o copilărie senină, a trezi pe chipul părinților zâmbetul speranței de mai bine, a oferi susținere și alinare celor încercați de viață. Deci ADRA reprezintă compasiunea, implicarea, speranța și credința ce stau la temelia unei vieți mai luminoase pentru fiecare dintre noi.”

 

Angela Bilețcaia

Traducător
E-mail: angela.biletcaia@adra.ro

„Într-o lume răvășită de războaie și suferință, ADRA vine să ofere speranță, alinare și ajutor pentru mii de oameni. M-am alăturat acestei echipe minunate în ideea de a-i ajuta pe semenii mei din Ucraina, și am descoperit cu umilință că, dincolo de religie, cultură și naționalitate, ADRA este despre OAMENI, despre implicare, dăruire și sacrificiu. Pentru mine, zâmbetele copiilor din centre reprezintă, în fapt, zâmbetul și mulțumirea lui Dumnezeu pentru toate sacrificiile și eforturile depuse în realizarea misiunii supreme, numită VIAȚĂ.”

 

Ana Nepiivoda

Traducător
E-mail: ana.nepiivoda@adra.ro

„Mă bucur să fiu membru al echipei ADRA. Pentru mine personal ADRA înseamnă ascultare de Dumnezeu și când se depun eforturi în scopul acesta. „Iată-mă, trimite-mă”: cred că fiecare membru al echipei ADRA, care a răspuns la această chemare, se poate compara cu un înger pământesc, care lucrează pentru cauza lui Dumnezeu. Așadar alergăm să împlinim necesitatea care ni se cere. Iar Tatăl ceresc ne binecuvântează alergarea.”

 

Violetta Sazhina

Traducător
E-mail: violetta.sazhina@adra.ro

„ADRA este pentru mine o plăcere din care primesc multă bucurie. Cea mai nobilă artă este de a face oamenii fericiți. În ADRA am putut să o simt. Mulțumesc creatorilor organizației noastre pentru inima lor uriașă, reverență, dragoste de puritate și bunătate! Împreună suntem capabili să oferim oamenilor zâmbete!”

 

Tamara Stratuța

Traducător
E-mail: tamara.stratuta@adra.ro

„ADRA România este o șansă la viață. O mână întinsă într-un timp de mare strâmtorare, nu doar pentru mine ci pentru toți ucrainenii. Să știm că cineva se gândește la noi cu dragoste, cu dăruire și că ne putem baza pe ADRA, este adevărul pe care îl spun întotdeauna ucrainenilor și o fac cu bucurie și încredere. Mulțumesc ADRA pentru că prin tine pot fi o binecuvântare și pentru confrații mei.”

 

Stela Munteanu

Traducător
E-mail: stela.munteanu@adra.ro

„Pentru mine ADRA, este acel loc unde nevoia este întotdeauna însoțită de suport și multe zâmbete, fapt rar regăsit în ziua de azi!
Apreciez extrem de mult deschiderea și bunăvoința de care am dat la momentul în care m-am alăturat echipei și mai presus de toate de mediu familiar construit.

Good bless ADRA!”

 

Alexandru Clodeanu

Administrator
E-mail: alexandru.clodeanu@adra.ro

”Se pot scrie multe rânduri despre ADRA și modul în care Dumnezeu lucrează prin această organizație, însă aș putea exprima totul în doar 3 cuvinte: dăruire, compasiune, dragoste. Simt o mare bucurie pentru că fac parte din această familie.”

 

Octavian Mihai

Administrator / Conducător auto
E-mail: octavian.mihai@adra.ro

ADRA România nu este doar o clădire sau un job, ci este locul unde oamenii în nevoie sunt sprijiniți și ajutați din toată inima. ADRA îmi deschide noi orizonturi și-mi oferă capacitatea de a reacționa pozitiv la nevoile semenilor noștri. Prin proiectele ADRA viețile oamenilor se schimbă radical, ajutându-i să treacă cu bine prin perioadele grele din viața lor.”

 

Luminița Ioniță

Agent Curățenie Clădiri și Mijloace de Transport
E-mail: office@adra.ro

”La ADRA îmi completez golul pe care doream să-l umplu de mic copil: să pot să-i ajut pe semenii mei în nevoie, într-un număr cât mai mare. De mult timp mi-am dorit lucrul acesta. ADRA este locul în care pot să folosesc șansa aceasta la maxim.”

 

RESPONSABILI REGIONALI

 

Gabriel Ișvan

Responsabil ADRA Muntenia și Dobrogea
Sediu: București
E-mail: gabrielisvan@adventist.ro

”Prin inițiativele și proiectele echipei ADRA, oamenii primesc un spirit de înnoire și energie nouă pentru viață. Poți înțelege mult mai bine schimbările din inima acestor oameni fiind implicat mai de aproape în proiectele ADRA.”

 

Willy Cotruță

Responsabil ADRA Moldova și Bucovina
Sediu: Bacău, BC
E-mail: willycotruta@adventist.ro

”Principala motivație de a mă implica în ADRA este faptul că sunt sănătos, am copii sănătoși, dar sunt lângă mine oameni care nu se pot bucura de această binecuvântare pe care noi o avem. Mă bucur că există oamenii care conștientizează importanța acestei forme de ajutorare a semenilor aflați în situații dificile. În ADRA învăț lecții de omenie, de creștinism și de ceea ce înseamnă să lupți din toată inima în această viață atunci când ai un vis, când ai un țel. ADRA reprezintă Acțiuni Dezinteresate și Răspunsuri Altruiste. Suntem alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru.”

 

George Sbîrnea

Responsabil ADRA Oltenia
Sediu: Craiova, DJ
E-mail: georgesbirnea@adventist.ro

”ADRA aduce raze de soare, speranță și liniște în sufletele multor copii, tineri sau vârstnici care se confruntă cu situații ce par imposibil de rezolvat. Consider că proiectele și intervențiile ADRA reprezintă răspunsul lui Dumnezeu la dorințele exprimate și neexprimate ale celor în nevoie.”

 

Elisei Nădășan

Responsabil ADRA Transilvania Sud
Sediu: Târgu Mureș, MS
E-mail: office@adra.ro

”ADRA înseamnă empatie, înseamnă oameni preocupați cu ceea ce pot oferi semenilor. ADRA înseamnă să atingi inimile oamenilor cu iubirea lui Isus, să transmiți speranță și să readuci zâmbetul pe fețele lor.”

 

Ioan Feier

Responsabil ADRA Transilvania Nord și Maramureș
Sediu: Cluj – Napoca, CJ
E-mail: ioanfeier@adventist.ro

”ADRA, în fiecare pâine oferită celor sărmani, în fiecare pachet oferit copiilor care doresc să meargă la școală sau în fiecare cărămidă pusă la construirea unei case, lasă tot atâtea semne de apreciere pentru cei pe care îi iubește și îi dorește salvați.”

 

Daniel Bota

Responsabil ADRA Banat și Crișana
Sediu: Arad, AR
E-mail: danielbota@adventist.ro

”ADRA este mai mult decât o organizație filantropică, este o familie de oameni mărinimoși care se implică cu determinare și dedicare pentru cei cărora viața le-a oferit mai puțin. ADRA este o mână de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate. Schimbă lumea alături de noi!”

https://www.youtube.com/watch?v=_Qldlhm-JqA&t=2s&ab_channel=ADRARomania

 

 

 

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate