Echipa ADRA Romania

BIROU CENTRAL

41. Georgescu Robert aRobert Georgescu

Director Executiv
E-mail: director@adra.ro

”Ținta vieții Întemeietorului creștinismului a fost să-i facă pe alții fericiți. Nu există obiectiv mai măreț decât acesta. Prin excelență, ADRA este echipa în care, în modul cel mai practic, poți experimenta stilul acesta de viață.”

.

Walter Creciuneac

Secretar Asistent Director. Casier
E-mail: walter.creciuneac@adra.ro

”ADRA este mâna întinsă din partea lui Dumnezeu pentru cei care au nevoie ca prin noi, mijloacele vizibile, să descopere acceptarea, bunătatea și susținerea pentru schimbare. Suntem aici, ca o familie, pentru ca viața să-și regăsească sensul dragostei pentru Dumnezeu și pentru oameni.”

.

Tanța Bebereche

Contabil Șef
E-mail: tanta.bebereche@adra.ro

”Pentru mine, ADRA nu reprezintă un birou sau un loc de muncă, ci un stil de viață, o familie de copii ai lui Dumnezeu – oameni extraordinari care într-adevăr sunt dedicați chemării pe care o simt, un loc în care să fiu de folos altora, un loc prin care Dumnezeu își duce planurile la îndeplinire. Cred că acesta este planul lui Dumnezeu pentru mine.”

.

Valentina Sturzu – Cozorici

Manager Proiect
E-mail: valentina.cozorici@adra.ro

”ADRA este locul în care gândim strategii, valorificăm oportunități, ne depășim limitele și identificăm instrumente – toate acestea în vederea diminuării unor probleme sociale cu care se confruntă cei de lângă noi. ADRA urmărește mai mult decât rezultate, ADRA urmărește impactul care succedă acțiunile ei.”

.

Dan Constantinescu

Manager Proiect
E-mail: dan.constantinescu@adra.ro

”Dacă, la prima vedere, ADRA pare a fi doar o mână de oameni entuziaști și idealiști, prin activitățile desfășurate ea reprezintă în fapt o mână întinsă către nevoile celor din jur, un model de «religie curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu».”

.

Adrian Ballai

Manager Proiect
E-mail: adiballai@gmail.com

”ADRA este laboratorul unde dragostea și binecuvântările lui Dumnezeu se transformă într-un curcubeu de miresme ale slujirii, prieteniei, într-ajutorării. Speranța și credința prind contur în sufletul semenilor, transformă inimi, salvează vieți, formează caractere. La ADRA, împreună sădim semințele bucuriei și recunoștinței în sufletele și casele oamenilor.”

.

Gabriela Istrate

Asistent Social. Manager proiect
E-mail: gabriela.istrate@adra.ro

”ADRA mi-a dat posibilitatea să fiu aproape de problemele oamenilor și am înțeles că fiecare viață contează, că trebuie să manifestăm un real interes pentru cei din jurul nostru. Doar împreună putem fi mai puternici! Doar împreună putem schimba vieți!”

.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este ADRA-Stanica-Bogdan-e1582560804146.jpgBogdan Stănică

Manager proiect
E-mail: bogdan.stanica@adra.ro

”ADRA este începutul, speranța și raza de lumină pentru un număr din ce în ce mai mare de oameni. Este lupta și motivația pentru lupta împotriva neajunsurilor de orice fel, este determinare, strategie, pasiune, devotament și multă muncă. ADRA este continuarea unui zâmbet pe buze și gustul unui ajutor uneori nesperat. Este forța de a continua când nimic nu mai oferea o speranță și certitudinea unui rezultat palpabil.”

.

Delia Fărâmiță

Asistent Manager Situații de Urgență. Responsabil marketing și comunicare
E-mail: delia.faramita@adra.ro

”Pentru mine ADRA nu este doar un loc de muncă, ci o vocație și un stil de viață ce reprezintă modul prin care oamenii întind o mână binecuvântată de Dumnezeu celor în nevoie. ADRA este definită de cuvintele implicare, emoție, empatie și rațiune. Însumând toate acestea, ADRA este un mijloc prin care Dumnezeu se face cunoscut oamenilor, așa cum este El: blând, milos, drept și plin de dragoste.

.

Iuliana Ivănuș

Manager Financiar. Inspector Resurse Umane
E-mail: iuliana.ivanus@adra.ro

ADRA este mijlocul prin care noi, copiii lui Dumnezeu, ne unim pentru a-i ajuta pe cei care sunt în nevoie. Atunci când eforturile noastre se unesc, impactul și ajutorul va fi unul consistent. ”Schimbă o viață și vei schimba lumea” la ADRA este mai mult decât un moto, este un stil de viață.

.

Nicoleta Răducan

Contabil
E-mail: nicoleta.raducan.A@gmail.com

”Este mai ferice să dai decât să primești…”: așa se întâmplă la ADRA cu Amabilitate, Devotament, Respect, Ajutor. Astfel, în cateva cuvinte am “tradus” ADRA pentru mine.”

.

Norela Costea

Asistent Manager. Responsabil Achiziții
E-mail: norela.costea@adra.ro

ADRA înseamnă să fiu aproape de oameni, să fac parte din evenimente care marchează indivizi, familii, națiuni sau continente, să fiu parte dintr-o echipă care inițiază proiecte ce contează în contextul social actual, să fiu acolo unde este nevoie de mine. La ADRA, eu pot face toate aceste lucruri. Sprijină, clădește, schimbă și tu vieți alături de ADRA!

.

Mihai Brașov

Asistent Manager Voluntar. Coordonator Proiect ”Speranță pentru Imigranți”
E-mail: mihai.brașov@adra.ro

”Îmi place să fac parte din această organizație activă și eficientă în majoritatea țărilor din lume. Prin ADRA putem fi “Mâinile lui Dumnezeu” care împart daruri nevoiașilor, “Zâmbetul lui Dumnezeu” care aduce speranță și alinare. ADRA are un loc special în inima mea, atât prin acțiunile realizate, cât și prin persoanele care se implică dând la o parte prejudecăți și punând de-o parte din timpul lor pentru semeni. Încă este nevoie de ajutorul nostru pentru a construi un viitor mai bun.”

.

Daniel Neacșu

Manager Proiect. Lucrător Social. Coordonator proiecte Muntenia și Dobrogea
E-mail: daniel.neacsu@adra.ro

”În timp ce lumea este interesată de ceea ce pot realiza și acumula oamenii, ADRA este interesată de ceea ce pot deveni aceștia. ADRA este locul unde viziunea și acțiunea se împletesc. De aceea, acolo unde cei înfrânți văd bariere, ADRA zărește trambuline.”

.

Ovidiu Burbulea

Coordonator Proiecte Moldova și Bucovina
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este o manifestare a principiului slujirii pe care Domnul Isus l-a trăit pe pământ, slujirea fiind efortul care aduce cu sine și răsplata. Aici redai speranța oamenilor, vezi lacrimile înlocuite cu zâmbete și ajuți semenii să-și regăsească echilibrul și demnitatea. Ca în primul secol, ADRA investește, se consumă și trăiește să îmbrace lumea cu haine, cu frumos și cu sens.”

.

Adina Nițu

Manager Proiect. Coordonator Proiecte Transilvania Sud
E-mail: adina.nitu@adra.ro

”Sunt bucuroasă și recunoscătoare Bunului Dumnezeu că îmi oferă, prin ADRA, cadrul perfect pentru a împărtăși iubirea Sa pe care a așezat-o în inima mea. Îmi doresc să fiu o binecuvântare pentru beneficiarii proiectelor noastre, iar eu, la rândul meu, să primesc binecuvântări și valoroase lecții de viață de la ei. Căci unii oameni apar în viața ta ca o binecuvântare, iar alții ca o lecție.”

.

Vasilica Mettler

Asistent Manager Voluntar. Coordonator Proiecte Transilvania Sud
E-mail: vasilica.mettler.a@gmail.com

”ADRA înseamnă pentru mine o echipă de oameni sufletiști care, mișcați de suferința umană, acționează în spirit creștinesc pentru nevoile celor marginalizați de ignoranță și intoleranță. Dacă cei mici pot merge la școală, dacă cei goi sunt îmbrăcați, dacă cei flămânzi se pot sătura, dacă cei obosiți au un loc pe care il pot numi “acasă”, dacă cei prigoniți pot găsi iubire și sunt acceptați într-o altă cultură, atunci toate acestea se pot realiza numai prin atingerea Divină a celor care sunt implicați în lucrarea ADRA.”

.

Daniel Bota

Coordonator proiecte Banat și Crișana
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este mai mult decât o organizație filantropică, este o familie de oameni mărinimoși care se implică cu determinare și dedicare pentru cei cărora viața le-a oferit mai puțin. ADRA este o mână de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate. Schimbă lumea alături de noi!”

.

Daniel Andrei

Coordonator Proiecte Oltenia
E-mail: office@adra.ro

”Sensibilitatea pentru strigătul de ajutor al celor de oriunde şi oricând devine grijă și preocupare din care se nasc planuri care devin acțiuni mișcătoare ce aduc alinare si vindecare ce nasc chipuri luminoase pe care înfloresc zâmbete. Aceasta înseamnă ADRA, util pentru cel de lângă tine și de aceea pe deplin satisfăcut.”

.

Daniel Gomboș

Coordonator Proiecte Transilvania Nord și Maramureș
E-mail: gombosdaniel@yahoo.com

”ADRA mă face să înțeleg mai bine termenul „iubire” pentru că aici iubirea se exprimă în modul cel mai practic, implicat și organizat, astfel că, de aproape trei decenii, ADRA România reface, dezvoltă și ajută. ADRA este modul contemporan de a exprima dragostea față de cei în nevoie.”

.

Alina Bordaș – Mohorea

Psiholog în specialitatea psihoterapie
E-mail: alina.mohorea@adra.ro

””Schimbă o viață și vei schimba lumea” este ceea ce m-a motivat să fiu parte din ADRA România. Aici simt că îndeplinesc o misiune și în care visul de a contribui la schimbarea vieții celorlalți își găsește împlinirea. Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru beneficiarii întâlniți, pentru partenerii organizaționali și, nu în ultimul rând, pentru colegi căci împreună am reușit să răspundem provocării de a identifica soluții acolo unde părea imposibil.”

.

Claudia Andrei

Psiholog în specialitatea psihologie clinică
E-mail: claudia.andrei@adra.ro

”ADRA reprezintă mijlocul prin care Dumnezeu oferă sprijin, schimbă vieți, creează perspective atât persoanelor asistate, cât și celor care se implică în proiecte. Prin activitățile sale, ADRA îți dă șansa de a colabora cu Dumnezeu și de a-ți depăși limitele. Asumarea responsabilităților, empatia, viziunea și curajul de a se implica în cazurile aparent fără speranță sunt imperativele după care echipa ADRA România se coordonează.”

.

Mariana Roș

Psiholog în specialitatea psihologie clinică
E-mail: mariana.ros@adra.ro

”ADRA este locul în care am început să experimentez planul Lui Dumnezeu punctual pentru tot restul vietii mele. Experiența mea laică de specialist în domeniul psihologiei este pusă în folosul oamenilor altfel decât până acum. În echipa ADRA, cu ajutorul lui Dumnezeu, colaborăm eficient și semnăm prețuindu-ne unul pe celălalt deoarece avem ingredientul principal: dragostea în slujire.”

.

Violeta Bărbulescu

Psiholog în specialitatea psihoterapie
E-mail: violeta.barbulescu@adra.ro

”ADRA este o aplecare spre cei căzuți sub greaua povară a zilei, este mâna întinsă spre cei ale căror mâini au obosit deja, este zâmbetul care înseninează o față peste care tristețea a poposit destul, este gândirea în perspectivă pentru un altfel de viitor, un viitor plin de speranță.”

.

Lucia Badea

Psiholog în specialitatea psihoterapie
E-mail: lucia.badea@adra.ro

”În trecut, am urmărit și am susținut activitățile ADRA în mod indirect, însă acum am înțeles că a te implica direct este cu totul diferit. ADRA reprezintă modalitatea prin care oamenii îi ajută pe oameni și acest ajutor funcționează în ambele sensuri: ajutându-i pe alții, te ajuți pe tine.”

.

Adina Mușat

Psiholog în specialitatea psihoterapie
E-mail: adinamusat777@gmail.com

”Am un vis acela de a fi oriunde și oricând un instrument înțelept în mâna lui Dumnezeu. Echipa ADRA îmi oferă posibilitatea de a-mi împlini visul, de a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor și speranță pentru o lume mai bună.”

.

Anca-Livia Țepuș

Psiholog în specialitatea psihoterapie
E-mail: ancatepus@gmail.com

”Deși mentalitatea este ca o picătură într-un ocean este nesemnificativă, totuși, împreună cu ADRA, putem oferi pentru sufletul celor împovărați stropi din binecuvântările cerului și astfel să pornim un izvor ce va angrena și alte elemente în ecuația sa.”

.

Monica Băluță

Asistent Social
E-mail: monica.baluta@adra.ro

”Trăim în postmodernism, într-o generație sătulă de demagogie și ipocrizie. Această generație de oameni caută modele, ceva concret, fapte. ADRA este creștinismul viu, care se implică, îi pasă, trăiește cu pasiune pentru ceilalți. Numai un astfel de creștinism mai poate fi relevant astăzi.”

.

Magdalena Ruscu

Asistent Social
E-mail: magdalenaruscu@ymail.com

”ADRA este definită de două cuvinte: teologie practică. În modul cel mai frumos, zi de zi, echipa ADRA România este chemată să susțină examenul la această disciplină. Urmând exemplul lui Isus Hristos, la ADRA am întâlnit slujire, compasiune, susținere și ajutor.”

.

Viorica Bosnea

Asistent Social
E-mail: bossvio@yahoo.com

”ADRA este o mână întinsă, un suflet deschis spre inimi zdrobite; este un loc unde poți spune că ești acasă atunci când nu ai o casă pentru că întotdeauna ADRA va fi dispusă să-ți ofere un adăpost, indiferent de naționalitate, religie sau gen. La ADRA am descoperit locul unde poți vedea că oamenii se pot iubi unii pe alții și se pot dărui unii pentru alții.”

.

George Mitroi

Asistent Social
E-mail: george.mitroi@adra.ro

”ADRA este locul în care mereu te întâlnești cu provocări, locul unde trebuie să găsești soluții atunci când oamenii apelează cu speranță și încredere, locul unde poți vorbi despre oameni și valori. La ADRA reușești să redai oamenilor puterea de a visa, în schimb primești mulțumirea și bucuria visului împlinit.”

.

Cristian-Nicolae Belei

Coordonator activitate monitorizare IMM. Expert monitorizare IMM
E-mail: cristi.belei@addvances.ro

”ADRA este organizația în cadrul căreia am descoperit că putem să schimbăm mersul lucrurilor pentru binele societății prin activitățile noastre. Pentru mine este foarte important ca valorile și principiile pe care le am să corespundă cu cele ale membrilor echipei cu care lucrez, de aceea apreciez deschiderea și orientarea către acțiune a oamenilor din cadrul echipei ADRA.”

.

Daniel Mogoșanu

Coordonator activitate monitorizare IMM. Expert monitorizare IMM
E-mail: daniel.mogosanu@addvances.ro

”Profesionalismul, eficiența și adaptabilitatea sunt doar câteva calități pe care le-am întâlnit în cadrul echipei ADRA. Dincolo de (re)numele organizației, există o comunitate de oameni uniți, care vin la muncă zi de zi pentru a face lucruri benefice societății în care trăim. Să fac parte din acestă echipă pentru mine reprezintă modul prin care pot să aduc o contribuție la nivelul societății chiar prin prisma profesiei pe care o am.”

.

Dorin Jula

Expert politici organizaționale și regionale
E-mail: dorinjulaproiect@gmail.com

ADRA răspunde unei realități complexe cu o paletă de politici care acoperă diversele segmente ale vieții sociale, folosind un instrumentar bogat și adecvat, de la intervențiile în situații de urgență la asistarea categoriilor defavorizate și de la implementarea unor proiecte educaționale la implicarea în programele de stimulare a antreprenoriatului.”

.

Marița Ionescu

Expert monitorizare IMM
E-mail: ionescu.marita@yahoo.com

ADRA este un exemplu bun pentru noi toți, un exemplu despre cum ar trebui să fim. Aici am învățat ca să fim mai buni. Prin ceea ce face ADRA pot să spun că fiecare viață contează în această lume. Sunt foarte mulți oameni cu diverse nevoi pe această lume care au nevoie de ajutorul nostru, al celor care mai mult fac decât spun.”

.

Fănică Coșman

Expert monitorizare IMM
E-mail: stefancosman@yahoo.com

”ADRA este locul în care putem să demonstrăm fapte de iubire către semenii noștri, unind cu credința noastră fapta, cu fapta cunoștința, cu cunoștința înfrânarea, cu înfrânarea răbdarea, cu răbdarea evlavia, cu evlavia dragostea. La ADRA se transmit vești bune și dacă trebuie folosim și cuvinte.”

.

Cosmin Crăcană-Iosub

Expert monitorizare IMM
E-mail: cosmin@naturalio.ro

ADRA înseamnă să vezi nevoile celorlalți prin ochii lui Dumnezeu, să simți împreună cu ei, să te gândești cum poți acționa pentru ca ei să pornească pe un drum al recuperării din situația de criză în care se află. Sunt convins că activitatea ADRA România reprezintă o picătură de “mai bine” atât pentru beneficiarii proiectelor sale, cât și pentru angajați și colaboratori.”

.

Marius-Nicolae Jula

Expert monitorizare IMM
E-mail: mariusjula@yahoo.com

”Nu poți să nu remarci faptul că este impresionant modul în care ADRA se străduiește să sprijine comunitatea și este remarcabilă dăruirea oamenilor pe care i-am întâlnit. Oamenii care fac parte din echipa ADRA au un scop comun, deosebit si nobil: ajutorarea comunității. Activitatea lor este dovada faptului că vorbele sunt însoțite de fapte, aducând pe cât este posibil un zâmbet celor care au mai multă nevoie.”

.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este ADRA-David-Andreea.jpgAndreea David

Expert monitorizare IMM
E-mail: andreea.david@adra.ro

ADRA înseamnă a te îndrepta asupra celor care au nevoie de ajutor, într-un moment al vieții lor lipsit de speranță. Înseamnă o lumină, un sprijin, un nou început. La ADRA, am oportunitatea ca în permanență să îmi îmbogățesc bagajul de cunoștințe îmbinând partea profesională cu partea emoțională.”

.

Alexandru Clodeanu

Administrator
E-mail: alexandru.clodeanu@adra.ro

”Se pot scrie multe rânduri despre ADRA și modul în care Dumnezeu lucrează prin această organizație, însă aș putea exprima totul în doar 3 cuvinte: dăruire, compasiune, dragoste. Simt o mare bucurie pentru că fac parte din această familie.”

.

Luminița Roibu

Agent curățenie clădiri și mijloace de transport
E-mail: office@adra.ro

”La ADRA îmi completez golul pe care doream să-l umplu de mic copil: să pot să-i ajut pe semenii mei în nevoie, într-un număr cât mai mare. De mult timp mi-am dorit lucrul acesta. ADRA este locul în care pot să folosesc șansa aceasta la maxim.”

.

RESPONSABILI REGIONALI

Gabriel Ișvan

Responsabil ADRA Muntenia și Dobrogea
Sediu: București
E-mail: office@adra.ro

”Prin inițiativele și proiectele echipei ADRA, oamenii primesc un spirit de înnoire și energie nouă pentru viață. Poți înțelege mult mai bine schimbările din inima acestor oameni fiind implicat mai de aproape în proiectele ADRA.”

.

Ovidiu Burbulea

Responsabil ADRA Moldova și Bucovina
Sediu: Bacău, BC
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este o manifestare a principiului slujirii pe care Domnul Isus l-a trăit pe pământ, slujirea fiind efortul care aduce cu sine și răsplata. Aici redai speranța oamenilor, vezi lacrimile înlocuite cu zâmbete și ajuți semenii să-și regăsească echilibrul și demnitatea. Ca în primul secol, ADRA investește, se consumă și trăiește să îmbrace lumea cu haine, cu frumos și cu sens.”

.

George Sbîrnea

Responsabil ADRA Oltenia
Sediu: Craiova, DJ
E-mail: office@adra.ro

ADRA aduce raze de soare, speranță și liniște în sufletele multor copii, tineri sau vârstnici care se confruntă cu situații ce par imposibil de rezolvat. Consider că proiectele și intervențiile ADRA reprezintă răspunsul lui Dumnezeu la dorințele exprimate și neexprimate ale celor în nevoie.

.

Bogdan Vlad

Responsabil ADRA Transilvania Sud
Sediu: Târgu Mureș, MS
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este ochiul care vede nevoia, o analizează și, cu ajutorul sponsorilor și voluntarilor, este mâna întinsă și picioarele gata să alerge la cei din jur. De atâția ani, în această echipă frumoasă bate aceeași inimă: o inimă plină de dragoste pentru cei din jur.”

.

Ioan Feier

Responsabil ADRA Transilvania Nord și Maramureș
Sediu: Cluj – Napoca, CJ
E-mail: office@adra.ro

”ADRA, în fiecare pâine oferită celor sărmani, în fiecare pachet oferit copiilor care doresc să meargă la școală sau în fiecare cărămidă pusă la construirea unei case, lasă tot atâtea semne de apreciere pentru cei pe care îi iubește și îi dorește salvați.”

.

Daniel Bota

Responsabil ADRA Banat și Crișana
Sediu: Arad, AR
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este mai mult decât o organizație filantropică, este o familie de oameni mărinimoși care se implică cu determinare și dedicare pentru cei cărora viața le-a oferit mai puțin. ADRA este o mână de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate. Schimbă lumea alături de noi!”

 
 

Privacy Policy Settings