Caută
Close this search box.

Sprijină un copil în Africa!

Proiectul „Sprijină un copil în Africa!” este destinat copiilor din Matandani Secondary School, Malawi, Africa și se dezvoltă în două direcții: prima direcție are ca scop scăderea pragului de nesiguranță alimentară pentru un număr de 450 de copii prin îmbunătățirea și diversificarea alimentației, iar cea de-a doua direcție are ca scop creșterea accesului la educație prin plata diferitelor taxe școlare sau a căminului pentru elevii care provin din familii cu resurse financiare scăzute.


Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul „Sprijină un copil în Africa!” și să se implice, o pot face prin:

  • voluntariat
  • prin donații materiale, dar și prin
  • donații financiare în contul ADRA sau
  • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/doneaza, prin specificarea proiectului „Sprijină un copil în Africa!” la destinații sau
  • donând chiar acum 2 Euro prin SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA”.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

Mai multe despre Sprijină un copil în Africa:

ADRA România

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate