Caută
Close this search box.

De la mână la mână!

În perioada 2011 – 2019, în cadrul proiectului ADRA „De la mână la mână!”, care se încadrează în domeniul de expertiză „Asistarea Categoriilor Social Defavorizate” , au fost sprijinite 41.989 de persoane aflate la limita subzistenței. Obiectivul proiectului constă în oferirea de produse de primă necesitate și combaterea, în mod special a risipei alimentare, prin valorificarea și redirecționarea produselor către familii din medii defavorizate.

Beneficiarii proiectului ADRA „De la mână la mână” sunt persoane defavorizate (copii, tineri, familii cu venit mic și bătrâni singuri) care nu dispun de resurse financiare suficiente pentru a-și procura alimente necesare traiului zilnic și care primesc produse primite ca donație din partea diverșilor sponsori. Împreună cu finanțatori, parteneri, voluntari și lucrători sociali, ADRA România, prin proiectul „De la mână la mână” , reușește să răspundă concret strigătului de ajutor din partea familiilor aflate în nevoie.

Situația actuală care prelungește starea de alertă COVID-19 și generează o posibilă stare de urgență pe viitor face ca ADRA România, prin proiectul “De la mână la mână”, să reașeze zâmbetele pe fețele întristate și descurajate ale persoanelor defavorizate și, totodată, să ofere speranța unor zile mai bune.

ADRA România promovează un viitor mai bun!

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România prin proiectul “De la mână la mână!” și să se implice, o pot face prin:

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

Informații suplimentare despre acest proiect, puteți regăsi și în următoarele articole:

ADRA România

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate