Echipa ADRA România

BIROU CENTRAL

41. Georgescu Robert a

Robert Georgescu

Director Executiv
E-mail: director@adra.ro

”Ținta vieții Întemeietorului creștinismului a fost să-i facă pe alții fericiți. Nu există obiectiv mai măreț decât acesta. Prin excelență, ADRA este echipa în care, în modul cel mai practic, poți experimenta stilul acesta de viață.”

Alina Țâțaru

Secretar Asistent Director. Consilier Juridic. Casier
E-mail: alina.tataru@adra.ro

”ADRA este locul unde principii precum credința în Dumnezeu, dragostea pentru oameni, integritate și implicarea cu toată inima se îmbină și poți experimenta lucruri frumoase. Văd în ADRA, modalitatea de a fi de ajutor aproapelui meu și de a-l ajuta să se dezvolte.”

foto pentru ADRA (2)Valentina Sturzu – Cozorici

Manager Proiect
E-mail: valentina.cozorici@adra.ro

”ADRA este locul în care gândim strategii, valorificăm oportunități, ne depășim limitele și identificăm instrumente – toate acestea în vederea diminuării unor probleme sociale cu care se confruntă cei de lângă noi. ADRA urmărește mai mult decât rezultate, ADRA urmărește impactul care succedă acțiunile ei.”

Monica Brînceanu

Asistent Manager. Inspector Resurse Umane. Responsabil Comunicare
E-mail: monica.brinceanu@adra.ro

”În fiecare an, ADRA România schimbă condițiile de trai și modul de viață a mii de persoane. Împreună cu donatorii, voluntarii și partenerii ADRA, formăm o echipă care lucrează pentru a aduce speranță și alinare prin îmbunătățirea vieții celor aflați în nevoie.”

Tanța Bebereche

Contabil Șef
E-mail: tanta.bebereche@adra.ro

”Pentru mine, ADRA nu reprezintă un birou sau un loc de muncă, ci un stil de viață, o familie de copii ai lui Dumnezeu – oameni extraordinari care într-adevăr sunt dedicați chemării pe care o simt, un loc în care să fiu de folos altora, un loc prin care Dumnezeu își duce planurile la îndeplinire. Cred că acesta este planul lui Dumnezeu pentru mine.”

Reinhard Suciu

Asistent Manager. Coordonator Proiecte Transilvania Sud
E-mail: reinhard.suciu@adra.ro

”Pentru mine, ADRA înseamnă privilegiul pe care mi-l oferă Dumnezeu de a face un bine semenului meu.”

Gabriela Istrate

Asistent Social. Coordonator Proiecte Moldova și Bucovina
E-mail: gabriela.istrate@adra.ro

”ADRA mi-a dat posibilitatea să fiu aproape de problemele oamenilor și am înțeles că fiecare viață contează, că trebuie să manifestăm un real interes pentru cei din jurul nostru. Doar împreună putem fi mai puternici! Doar împreună putem schimba vieți!”

IMG_0893

Daniel Neacșu

Asistent Manager. Coordonator proiecte Muntenia și Dobrogea
E-mail: daniel.neacsu@adra.ro

”În timp ce lumea este interesată de ceea ce pot realiza și acumula oamenii, ADRA este interesată de ceea ce pot deveni aceștia. ADRA este locul unde viziunea și acțiunea se împletesc. De aceea, acolo unde cei înfrânți văd bariere, ADRA zărește trambuline.”

Daniel Andrei

Coordonator Proiecte Oltenia
E-mail: office@adra.ro

”Sensibilitatea pentru strigătul de ajutor al celor de oriunde şi oricând devine grijă și preocupare din care se nasc planuri care devin acțiuni mișcătoare ce aduc alinare si vindecare ce nasc chipuri luminoase pe care înfloresc zâmbete. Aceasta înseamnă ADRA, util pentru cel de lângă tine și de aceea pe deplin satisfăcut.”

Paula Drăgan

Asistent Social
E-mail: paula.dragan@adra.ro

”ADRA România a reprezentat o oportunitate și o provocare; în scurt timp, a devenit asumarea unei vieți pe drumul spre schimbare, spre evoluție, drum în care trebuie să fii dispus să-ți faci prezentul și viitorul diferite de trecut. Fiecare nouă provocare la ADRA aduce lacrimi și mult efort, dar rezultatele și momentele de bucurie ne copleșesc.”

Claudia Năftănăilă

Psiholog în specialitatea psihologie clinică
E-mail: claudia.naftanaila@adra.ro

”Asumarea responsabilităților, empatia, viziunea și curajul de a se implica în cazurile aparent fără speranță sunt imperativele după care echipa ADRA România se coordonează.”

George Mitroi

Administrator
E-mail: george.mitroi@adra.ro

”Atunci când reușești să redai oamenilor puterea de a visa, primești în schimb mulțumirea și bucuria visului împlinit.”

RESPONSABILI REGIONALI

Gabriel Ișvan

Responsabil ADRA Muntenia și Dobrogea
Sediu: București
E-mail: office@adra.ro

”Prin inițiativele și proiectele echipei ADRA, oamenii primesc un spirit de înnoire și energie nouă pentru viață. Poți înțelege mult mai bine schimbările din inima acestor oameni fiind implicat mai de aproape în proiectele ADRA.”

Florin Istrate

Responsabil ADRA Moldova și Bucovina
Sediu: Bacău, BC
E-mail: office@adra.ro

”ADRA, prin proiectele sociale, atinge mulți oameni sărmani: copii săraci, orfani, văduve, bătrâni, oameni bolnavi. Prin generozitatea sponsorilor și prin slujirea din dragoste a voluntarilor, ADRA reușește să aducă un strop de speranță semenilor noștri greu încercați”

Viorel Răducan

Responsabil ADRA Oltenia
Sediu: Craiova, DJ
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este segmentul Bisericii Adventiste care a înțeles foarte bine ce înseamnă cuvintele Domnului „milă voiesc, iar nu jertfe” sau ” Adevărat vă spun că oridecâteori ați făcut aceste lucruri unuia dintre acești foarte neînsemnați frați ai Mei, Mie Mi le-ați făcut.””

Bogdan Vlad

Bogdan Vlad

Responsabil ADRA Transilvania Sud
Sediu: Târgu Mureș, MS
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este ochiul care vede nevoia, o analizează și, cu ajutorul sponsorilor și voluntarilor, este mâna întinsă și picioarele gata să alerge la cei din jur. De atâția ani, în această echipă frumoasă bate aceeași inimă: o inimă plină de dragoste pentru cei din jur.”

Ioan Feier

Responsabil ADRA Transilvania Nord și Maramureș
Sediu: Cluj – Napoca, CJ
E-mail: office@adra.ro

”ADRA, în fiecare pâine oferită celor sărmani, în fiecare pachet oferit copiilor care doresc să meargă la școală sau în fiecare cărămidă pusă la construirea unei case, lasă tot atâtea semne de apreciere pentru cei pe care îi iubește și îi dorește salvați.”

Daniel Bota

Responsabil ADRA Banat și Crișana
Sediu: Arad, AR
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este mai mult decât o organizație filantropică, este o familie de oameni mărinimoși care se implică cu determinare și dedicare pentru cei cărora viața le-a oferit mai puțin. ADRA este o mână de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate. Schimbă lumea alături de noi!”