Caută
Close this search box.

ADRA Romania castiga finantarea programului de granturi Raiffeisen Comunitati

Proiect câştigător
Proiect câştigător

ADRA România a ocupat primul loc în competiția privind obținerea unei finanțări în cadrul programului de granturi Raiffeisen Comunități, ediția 2012.

„Am avut o competiție serioasă, de peste 200 de proiecte, însă Dumnezeu ne-a ajutat să obținem locul I și să câștigăm această finanțare. Mulțumim ca echipă dar și în numele copiilor care vor beneficia de acest proiect celor care s-au implicat personal, prin vot direct, dar și celor care ne-au promovat și recomandat mai departe”

a declarat Sorin Goleanu, director executiv ADRA România.

Grantul obținut va asigura necesarul proiectului “Vreau la Școală” (unul dintre cele mai solicitante financiar) timp de trei luni, pentru 50, dintre cei peste 250 de copii incluși în proiect la nivel național.

„Cu toate acestea” a continuat Goleanu, „deși din anumite puncte de vedere sau privind din exterior situația este una care arată un succes deplin, proiectul nostru câștigând detașat cu peste 300 de voturi, personal sunt dezamăgit. Poate sună puțin ciudat în acest context, însa cred că în loc de 1604 voturi am fi putut să obținem cel puțin 5000 de voturi prin prisma potențialului pe care îl are rețeaua noastră de susținători.

Sper ca la competiția de anul viitor să reușim să conștientizăm mai bine susținătorii că dincolo de susținerea financiară regulată sau ocazională, pe care o apreciem, uneori, printr-un simplu vot poți oferi șansa unei alte entități, în cazul de față Raiffeisen Bank, să intre alături de tine într-un proiect social de impact”.

Programul de Granturi „Raiffeisen Comunitati”, aflat la cea de-a doua editie, este primul de acest gen de pe piața bancară românească și reprezintă un concurs online de proiecte de responsabilitate socială, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate de organizații neguvernamentale, școli sau spitale în localitățile în care Raiffeisen Bank își desfășoară activitatea.

Scopul principal al programului este de a încuraja organizațiile și instituțiile din România să dezvolte și să implementeze programe de responsabilitate socială în beneficiul comunității, care să ducă la îmbunătațirea nivelului de trai din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate