Caută
Close this search box.

„Ceea ce s-a intamplat astazi aici a fost o lectie de solidaritate umana”

„Mă trezesc adesea noaptea și nu îmi vine să cred că acum avem iar o casă a noastră atât de frumoasă. Vă mulțumesc din inimă pentru că ați făcut acest gest pentru noi și mai ales pentru copiii noștri” a declarat celor prezenți la primirea cheilor noii locuințe doamna Doina Lacovici beneficiara proiectului „Reclădind speranțe” prin care ADRA România a construit o nouă locuință acestei familii cu cinci copii între 3 și 13 ani afectată anul trecut de un incendiu în cadrul căruia au pierdut tot ce aveau.

Prezent la inaugurare, domnul Botezatu Săvel, primarul comunei Udești a declarat „Ceea ce s-a întâmplat astăzi aici a fost o lecție de solidaritate umană. Sunt încântat că în comuna mea s-a desfășurat un astfel de proiect. M-aș bucura să știu că fiecare dintre locuitorii comunei mele își vor dori să facă și ei astfel de gesturi. Am fost bucuros sa vad atât de mulți voluntari de aproape și de departe care au simțit cu familia Lacovici, ajutându-i pe acești părinți și pe acești copii să aibă o nouă casă.”

Impresionat de gesturile celorlalți voluntari care au venit și l-au ajutat, Aurel Lacovici i-a anunțat pe cei prezenți că vrea să devină și el voluntar ADRA: „vreau să merg alături de voi și să ajut și eu pe alții atunci când au nevoie. Oricât de mult aș fi dorit și aș fi muncit, n-aș fi reușit niciodată să-mi mai ridic o casă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate