Caută
Close this search box.

Mulțumim pentru susținerea în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor

Sigla ADRA Romania - vertical STANDARD 100 mareMarți, 14 Decembrie 2016, la Palatul Ghica Tei din București a avut loc cea de-a șasea ediție a Galei Naționale a Voluntariatului, eveniment organizat de Federația Volum, având ca slogan ”Bunătatea se cultivă cu drag”. La eveniment au fost prezenți peste 300 de reprezentanți ai societății civile, ai companiilor și ai instituțiilor publice. Ediția din acest an a adus în centrul atenției valori ca: respectul pentru oameni și mediu, incluziunea și solidaritatea socială, încrederea în oameni, integritate, perseverență și viziunea unei lumi schimbate în bine, cu umanitate.

În cadrul Galei, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România a fost prezentă și reprezentată la categoria: secțiunea voluntarul anului 2016, în domeniul social, prin Domnul Mihai Brașov, pentru implicarea și susținerea proiectului ADRA ”Speranță pentru imigranți”.

”Vă mulțumim foarte mult tuturor pentru susținerea, atât prin vot direct, cât și prin recomandarea susținerii lui Mihai Brașov, ca voluntar, prin canalele social-media, în cadrul acestei competiții. Cultivarea bunătății cu drag va continua și-n 2017, atât în cadrul proiectului ”Speranță pentru imigranți”, cât și în celelalte proiecte sociale ale ADRA România, aducând dezvoltare, refacere și ajutor în viețiile beneficiarilor asociației” a declarat Monica Brînceanu, Asistent Manager ADRA România.

gala-nationala-a-voluntarilorProcesul de selecție în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor s-a desfășurat pe o perioadă de 2 luni, debutând cu lansarea apelului pentru nominalizare, în data de 26 Septembrie 2016. În urma perioadei de preselecție, dintre cele 188 de aplicații, au fost selectați 108 finaliști, astfel: 52 de nominalizări pentru categoria Proiectul de Voluntariat al anului, 46 de nominalizări pentru categoria Voluntarul anului, 7 nominalizări pentru categoria Coordonatorul de voluntari al anului și 3 nominalizări pentru categoria Centrul de voluntariat al anului. În timpul Galei Naționale a Voluntarilor au fost premiați 78 finaliști și 30 câștigători din cadrul competiției, alături de cele patru Premii ale Publicului și de Premiile Speciale ”No Hate”.

Proiectul ”Speranță pentru imigranți” este modalitatea prin care Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în sprijinirea oamenilor care pleacă din țara lor, fugind de persecuție sau de conflictele armate, sperând să găsească liniște și alinare în alt loc decât în propria țară.

Schimbă o viață și vei schimba lumea!

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate