Caută
Close this search box.

Raport ADRA Transilvania Nord și Maramureș 2013 – 2017

Marți, 09 Mai 2017, în Aula Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea ”Speranța” din Municipiul Cluj-Napoca a avut loc Adunarea Generală Electivă a Conferinței Transilvania Nord cu un număr de 151 de delegați din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare și Sălaj. În cadrul întâlnirii, s-a validat raportul ADRA din zona Transilvania Nord și Maramureș din perioada anilor 2013 – 2017.

În urma analizei, ADRA și-a îndeplinit obiectivele propuse pentru mandatul celor patru ani, implementând cu succes, pe parcursul mandatului celor patru ani, 16 proiecte. Aria de implementare a proiectelor a avut în vedere ”Declarația de Acțiune” a organizației: ”ADRA România urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei aflați în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor, prin iniţiative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcţii principale, respectiv dezvoltare economică, educație de bază și sănătate primară, lupta împotriva violenței în familie, asistarea victimelor dezastrelor naturale și asistarea categoriilor sociale defavorizate.”

”ADRA, în fiecare pâine oferită celor sărmani, în fiecare pachet oferit copiilor care doresc să meargă la școală sau în fiecare cărămidă pusă la construirea unei case, lasă tot atâtea semne de apreciere pentru cei pe care îi iubește și îi dorește salvați” a declarat Ioan Feier, Responsabil ADRA Transilvania Nord și Maramureș.

În perioada anilor 2013 – 2017, în Conferința Transilvania Nord, activitatea socială a înregistrat asistarea a peste 2300 persoane prin intermediul a 16 proiecte existente în portofoliul ADRA România.

Implementarea cu succes a acestor proiecte a fost posibilă cu sprijinul a 1729 voluntari activi și a 166 parteneri care au fost alături de noi. Suntem conștienți de faptul că ajutorul material și financiar în implementarea proiectelor desfășurate nu este de neglijat, astfel că, în perioada acestui mandat, ne-am bucurat de susținerea celor 126 sponsori cu inimă mare. Prețuirea noastră și răsplata de sus!

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este organizaţia umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea şi reprezintă principala modalitate de implicare instituţională în activităţile caritabile ale acesteia. Cu toate acestea, ADRA se implică în proiecte de care beneficiază întreaga populaţie şi oferă sprijin în mod necondiţionat, indiferent de orientarea religioasă a beneficiarului. În plus, activitatea ADRA este clar separată de activităţile religioase şi nu oferă niciodată sprijin financiar sau de orice altă natură pentru a influenţa opţiunea religioasă a beneficiarilor.

Înființată în anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populaţie și oferă sprijin în mod necondiţionat indiferent de religia, rasa, etnia sau genul beneficiarilor. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Schimbă o viață și vei schimba lumea!”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane.

ADRA România urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor, prin iniţiative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcţii principale: dezvoltare economică, educaţie și sănătate de bază, lupta împotriva violenței în familie, asistarea victimelor dezastrelor naturale şi asistarea categoriilor sociale defavorizate.

Ioan Feier, Responsabil ADRA Transilvania Nord și Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate