Caută
Close this search box.

Record de voturi pentru ADRA România

Dragi prieteni ADRA România,

logo-Raiffeisen-ComunitatiVă mulțumim foarte mult tuturor pentru susținerea atât prin vot direct cât și prin recomandarea proiectului ADRA ”Vreau la școală și-n 2014!”, acum la încheierea urnelor de votare pentru Programul de Granturi ”Raiffeisen Comunități”.

Uniți am putut mai mult, astfel că cele 4242 de voturi obținute cu ajutorul vostru au reprezentat un record pentru ADRA România și ne-au asigurat detașat locul 1, respectiv nota 10 – un etalon de notare.

Din cele 219 scrisori de intenție din partea aplicanților, printre care s-a aflatat și proiectul ADRA ”Vreau la școală și-n 2014!”, 93 au fost eligibile în etapa a doua și au trimis propunerea de proiect. În ultima etapă a programului au rămas 62 de proiecte, votul publicului așezând ADRA România pe locul fruntaș cu un record de susținători.

Ne manifestăm speranța ca jurizarea internă, pe 3 octombrie 2014, să păstreze ADRA România pe locul căștigător, în felul acesta oferind finanțare proiectului ADRA ”Vreau la școală și-n 2014!” în care sunt ajutați să depășească dificultățile și să promoveze cu succes în anul școlar 50 de copii din familii numeroase, monoparentale cu risc de abandon școlar din cauza sărăciei, dar cu potențial educațional.

Cu prețuire,

În numele echipei ADRA România,

Robert Georgescu, Director Executiv

2 răspunsuri

  1. Am dori niste explicatii legate de cauzele pt.care s-a obtinut o nota asa de mica.
    Dar sa fie realiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate