Caută
Close this search box.

Fotografii

* reprezintă adresa de livrare a pachetului. Rugăm a se completa corect!

Campanie finalizată!

Veţi fi direcţionat către pagina de plată a euplatesc.ro după ce apăsaţi butonul Donează. Mulţumim!

Detalii generale ale campaniei

Ce este un bărbat adevărat? Mai există bărbați adevărați? Cum îi putem aprecia public pe aceștia astfel încât să arătăm că normalitatea arată altfel și că bărbații violenți nu sunt o generalitate?

Aceste întrebări stau la baza campaniei “Bărbați Adevărați” realizată de ADRA România și ne propunem încurajarea comportamentului pozitiv și aprecierea bărbaților adevărați care iubesc, prețuiesc și protejează bunul lor cel mai de preț: Familia!

Ca de fiecare dată, campania ADRA România încearcă să se detașeze de trendul victimizării, specifice campaniilor împotriva violenței în familie, și să ofere modalități mai creative și mai eficiente de a lupta împotriva acestui fenomen extrem de răspândit în România.

mai mult despre ADRA România


Simbolul campaniei

simbol2Simbolul acestui gest de apreciere este un fular de culoare albastră-regală, potrivit oricărui bărbat adevărat, caracterizat de noblețe și de grijă față de familie, și care își propune să devină un trend al noului sezon de iarnă.

Fularul, gândit ca un cadou ce poate fi oferit Bărbaților Adevărați de către soții, prieteni sau familii ca simbol al aprecierii și al încurajării comportamentului pozitiv, plin de iubire și respect față de cei apropiați, poate fi primit printr-o donație de doar 20 RON în contul campaniei și care acoperă strict cheltuielile de producție și expediere a produsului.

Desigur, pentru cei care doresc să contribuie mai consistent, aceștia pot selecta opțiunea „mai mult” din formularul de comandă.


[parteneri]

Sponsori și Parteneri principali

sanovitacarrefour

Parteneri naționali

evsconfortrinanaispolitiaprimarieamicussolwodi

Parteneri locali

Logo medinvestAGI Final

New life logo

siglalogoLogo

Mulțumim

antena3_roromania_tv_logo_27418000realitateasperanta

rvs

st

sigla altFM.

 
 
 
 

logo_iasi_tv_lifeSigla TV final, pngcampusTV Buzautacerea

bucovinatv

monitorultv

tv-radauti
tvplussuceava

voxtvrtt[/parteneri]

4 6 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
<
>

Privacy Policy Settings

Translate