Caută
Close this search box.

Raport ADRA Romania 2011

„Ca de fiecare dată, mulțumim celor ce ne-au sprijinit în dezvoltarea proiectelor noastre. ADRA România este o forță doar datorită generozității „umerilor” și a finanțelor oferite de fiecare dată de cei ce ne susțin. Din respect pentru aceștia oferim un raport video care arată binecuvântările aduse de ADRA prin intermediul celor ce ne sprijină” – Sorin Goleanu, director executiv ADRA România.

Pune umărul și 2% pentru ADRA!

Pe lângă ajutorul pe care ni-l oferiți de fiecare dată când este nevoie, prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcționa 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către ADRA România. Practic, în acest fel, dumneavoastră transmiteți Statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul pe venit

Dacă doriți ca, prin direcționarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ați plătit Statului pentru salariile din anul 2011, să sprijiniți activitatea ADRA România, completați și transmiteți, până la data de 25 mai 2012 formularele puse la dispoziția dumneavoastră la Administrația Finanțelor Publice din localitatea de care aparțineți
Datele de completare a declarațiilor:

Denumire entitate nonprofit: Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România
Cod de identificare fiscala: 14355291
Cont bancar (IBAN): RO73 RNCB 0074 0292 1540 0001 – BCR sector 3 București

Despre ADRA România

Înfiinţată în 1956, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este organizaţia umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea şi reprezintă principala modalitate de implicare instituţională în activităţile caritabile ale acesteia.

Cu toate acestea, ADRA se implică în proiecte de care beneficiază întreaga populaţie şi oferă sprijin în mod necondiţionat, indiferent de orientarea religioasă a beneficiarului. În plus, activitatea ADRA este clar separată de activităţile religioase şi nu oferă niciodată sprijin financiar sau de orice altă natură pentru a influenţa opţiunea religioasă a beneficiarilor.

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea este printre cei mai activi promotori ai libertăţii religioase şi de conştiinţă la nivel mondial şi consideră că alegerea unei religii ţine de convingerea personală, iar convertirea este o experienţă a credinciosului ce are loc sub influenţa Duhului Sfânt, nefiind în niciun fel legată de oferirea şi primirea de avantaje materiale, aşa cum o demonstrează şi una dintre declarațiile oficiale ale Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea

Expertiză

ADRA România urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor, prin iniţiative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcţii principale: asistarea categoriilor sociale defavorizate, asistarea victimelor dezastrelor naturale, sănătate primară, educaţie de bază şi dezvoltare economică.

De asemenea, în caz de dezastre, ADRA România intervine în regim de urgenţă, imediat ce acest lucru este posibil, fiind furnizor de servicii sociale acreditat pentru Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Victimele Dezastrelor Naturale şi partener în, probabil, cel mai amplu proiect de pregătire a salvatorilor voluntari în caz de dezastru, demarat împreună cu Asociaţia Salvatorilor Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă în 2010.

Din 2009, ADRA România conduce Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în Familie – Casa ADRA –, având cea mai mare capacitate din această parte a ţării, victimele beneficiind gratuit de cazare şi de consiliere de specialitate.

Afilieri

ADRA România este

ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, una dintre cele mai răspândite organizaţii neguvernamentale din lume, fiind activă în 125 de ţări şi conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios. Datorită promptitudinii cu care ADRA a răspuns la nevoile oamenilor de pe întregul glob, în 1997, Consiliul Economic şi Social al Naţiunilor Unite (ECOSOC) i-a conferit statutul de membru consultativ

Date de contact ADRA România

Adresa: B-dul Pache Protopopescu 85, Sector 2, 021408 Bucureşti, România.

Telefon: +40 21 25 25 117
Fax: + 40 21 25 28 690
Email: office (@) adra.ro

Website: https://www.adra.ro

Cod fiscal: 14355291

Donatiile financiare le puteti face, pe baza de chitanta fiscala, la sediul ADRA Romania sau in conturile ADRA Romania, deschise la Banca Comerciala Romana, sucursala Sect. 3, Bd. Decebal, nr. 11, Bl. S14, Bucuresti:

RO73 RNCB 0074 0292 1540 0001- LEI
RO46 RNCB 0074 0292 1540 0002 – USD
RO78 RNCB 0074 0292 1540 0008 – EUR
RO89 RNCB 0074 0292 1540 0004 – GBP

SWIFT Code: RNCBROBUXXX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate