Caută
Close this search box.

ADRA reconstruiește alături de sinistrați

În perioada 16 -20 august, o echipă de voluntari ADRA condusă de pastorul Alin Apostol a fost prezentă la Călinești, județul Suceava, pentru a ajuta la construcția caselor pentru sinistrați.
Un număr de opt familii din Dărmănești și Călinești au rămas fără case în urma inundațiilor din luna iulie. Primăria a organizat cu rapiditate reconstrucția celor opt case, procurând materiale de construcție și terenul aferent, singura problemă nerezolvata încă fiind aceea a mâinii de lucru.
ADRA România în colaborare cu departamentul de tineret al Conferinței Moldova au organizat intervenția voluntarilor în lucrarea de reconstrucție, pentru a grăbi momentul de finalitate a lucrărilor.

Voluntarii au ajutat la lucrările de construcție a trei case alăturându-se proprietarilor care nu aveau ajutoare.
„Atmosfera instaurată pe șantier a fost una tinerească și plină de voioșie și putem spune că ne-am simțit mai bine decât în taberele din care tocmai ne întorseserăm, dat fiind rezultatul muncii noastre” ne-a mărturisit Alin Apostol, liderul grupului.
Pentru următoarele perioade ADRA și-a propus pe lângă intervenția prin voluntari la Milișăuți, Pătrăuți, Dorohoi, Mărgineni, Tulcea și acordarea de ajutor material pentru refacerea caselor din zonele afectate. Toți cei care se gândesc să ajute prin munca lor la înlăturarea durerii sinistraților o pot face, fiind siguri că ulterior vor fi răsplătiți cu bucuria unui ajutor dat la timp potrivit.
Cei care au trăit această experiență de viață, o confirmă din plin, cei care vor să încerce pot suna la telefonul ADRA 021 2525117, pentru detalii.
Schimbă o viață și vei schimba lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate