Caută
Close this search box.

Susține din nou ADRA România să câștige o finanțare Raiffeisen Bank pentru proiectul “Vreau la Școală”!

logoÎn competiția organizată pentru a treia oară consecutiv de către Banca Raiffeisen pentru finanțarea unor proiecte propuse de ONG-uri în mai multe domenii de interes pentru comunitate, a intrat din nou în faza finală proiectul ADRA România “Vreau la Scoala” prin care sunt susținuți la școală copiii săraci dar buni la învățătură!

După cum se cunoaște deja, organizatorii vor să lase decizia alegerii organizațiilor care vor primi finanțare în mâna publicului larg. Proiectele vor fi supuse votului public iar proiectele cu cele mai multe voturi sunt desemnate câștigătoare, în limita bugetului total al programului de granturi.

Alături de alte ONG-uri din țară, ADRA România va încerca să atragă cât mai mulți susținători pentru o finanțare Raiffeisen ce va asigura necesarul proiectului “Vreau la Școală” timp de trei luni, pentru 50, dintre cei peste 270 de copii incluși în proiect la nivel național, și de ce nu, să pună bazele unei viitoare colaborări pe termen mai lung.

Suntem bucuroși că din nou proiectul „Vreau la Școală”  al ADRA România a fost aprobat de către Banca Raiffeisen în cadrul acestui concurs. Având experiența competiției de anul trecut, în care s-a putut observa cum, datorită susținerii dumneavoastră, ADRA România a putut să câștige acest grant, clasându-se pe locul 1 cu 1604 voturi, avem încrederea că acest lucru se va repeta și de data aceasta, sperăm cu un număr și mai mare de voturi

a declarat directorul ADRA România, domnul Sorin Goleanu

IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A SPRIJINI ADRA ROMÂNIA (DUREAZĂ DOUĂ MINUTE)

IMPORTANT: Dacă ești deja inscris, in urma votului de anul trecut, trebuie doar să introduci numele de utilizator si parola. Caută în adresa ta de email sau reseteaza parola daca ai uitat-o! Treci direct la pasul 5!

 1. Completează acest formular pentru a te inscrie ca votant!
 2. După înregistrare, un e-mail va fi trimis pe adresa de mail. Pentru activarea contului fă click pe link-ul trimis! (Verificati si in SPAM daca acest mesaj de confirmare nu apare in casuta de email)
 3. În pagina care se va deschide apasă pe Log in pentru a accesa programul de granturi.
 4. Tastează numele de utilizator și parola și apasă butonul “Log in”
 5. Apasă acest link. Caută proiectul “Vreau la Școală și-n 2013/2014” și bifează căsuța din dreptul acestuia! (O altă soluție este să apăsați în cadrul site-ului “Proiecte propuse”. Se va deschide o hartă unde se pot vizualiza proiectele distribuite pe judetele in care se desfasoară. Sub hartă, puteti vedea lista cu toate proiectele din concurs, in ordinea voturilor obtinute  – click pe “Afisează toate proiectele“).
 6. Derulează pagina până jos și apasă “Votează
 7. GATA! Iți mulțumim pentru sprijin în numele copiilor care vor beneficia de acest proiect!
 8. Trimite această informație catre toți prietenii tăi, posteaza mesajul nostru pe FacebookTwitter etc!

Desi sustinerea ta financiara este binevenita in continuare, cu un singur click ACUM poti ajuta ADRA Romania sa castige o finantare importantă pentru un proiect educational deosebit.

70 de răspunsuri

  1. intelepciunea inseamna cunoastere,iar aceasta vine in urma unei munci continue de a invata,sau de a fi dispus sa te lasi invatat.

  2. Sustin proiectul „Vreau la scoala”! Este un proiect minunat!

 1. SUSTIN PROIECTUL VREU LA SCOALA…SI-MI DORESC CA TOTI COPILASII , AI CAROR PARINTI NU AU POSIBILITTI FINANCIARE DIN CAUZA SITUATIEI DE CRIZA A LOCURILOR DE MUNCA DIN ROMANIA,SA MEARGA LA SCOALA…NU ESTE VINA LOR

 2. si daca as avea averi pamantesti de lasat mostenire copilului, consider cea mai de pret avere este sa fim parteneri dimpreuna cu educatorii lor la formarea unui frumos caracter. fara educatie si prin scoala, este de departe foarte greu pt. zilele noastre.

  1. Sustin acest proiect cu mare placere,Dumnezeu sa VA binecuvanteze pt tot ce faceti

  1. Susțin acest proiect, succes si Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta lucrare.

  1. este foarte important acest proiect il sustin cu toata inima

 3. Adra este o organizatie ce imi este foarte cumoscuta si o apreciez pentru actiunile sale. Tinsa mentionez ca am aflat prin surse colaterale despre faptele mari pe care le-a facut si acest lucru definesc pe adevaratii binefacatori . Cinste dumneavoastra dragilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate