Caută
Close this search box.

2 minute pentru ADRA pot schimba viața victimelor violenței în familie!

ADRA violenta in familie granturi TEIMPLICI.ROTimpul nu este pierdut: lasă-te provocat și ajută un copil sau un adult, victimă a violenței în familie, să-și găsească drumul cel bun în viață. Votul tău și motivarea altora pentru a vota înseamnă mult pentru proiectul “Campania de informare și conștientizare asupra fenomenului violenței în familie” promovat de ADRA România. În doar 2 minute, poți schimba viețile a sute de victime!

Conform Eurobarometrului 73.2 din 2010, în Europa, 1/4 femei este victimă a violenței domestice la un moment dat în viață. În ceea ce privește percepția asupra violenței în familie din țara noastră, nu se poate vorbi încă de progrese însemnate, românii considerând în proporție de 92% că pedepsirea agresorilor este principala măsură de stopare a violenței domestice. În Sondajul CURS (2008), în care se arată că peste 1,2 milioane de românce cad victime ale violenței în fiecare an, se precizează de asemenea că mai puțin de 1% intră în statisticile oficiale ca urmare a depunerii unei plângeri împotriva agresorului; violența în familie este percepută ca fiind un fapt obișnuit, iar o proporție destul de însemnată (60%) este tolerantă față de comportamentele violente din familie, unii considerând că astfel de fapte sunt justificate în anumite situații, în funcție de context, iar alții considerând că sunt justificate, chiar în toate situațiile.

Votează proiectul ADRA “Campania de informare și conștientizare asupra fenomenului violenței în familie” pentru a câștiga o finanțare la programul de Granturi „Te implici.ro” , dezvoltat de către Telekom România, și intră alături de noi într-un proiect social de impact. În felul acesta poți să ajuți sute de copii și adulți să depășească tratamentul inuman din familie și să-și găsească drumul cel bun în viață cu succes.

Ne exprimăm recunoștința pentru susținerea financiară constantă sau ocazională pentru ADRA România. Acum, printr-un simplu vot, poți oferi șansă unui copil sau unui adult pentru o viață mai bună.

Iată ce trebuie făcut pentru a sprijini ADRA România (DUREAZĂ DOAR 2 MINUTE):

  1. Completează acest formular pentru a te înscrie ca votant! (Pentru a vota proiectul preferat, trebuie să vă autentificați pe această platformă)
  2. După înregistrare, un mesaj va fi trimis pe adresa de e-mail introdusă. Pentru activarea contului, dă click pe link-ul trimis!
  3. Deschide fereastra „Autentificare” pentru a accesa programul de granturi şi tastează e-mailul și parola apoi apasă butonul “Autentificare”
  4. Caută la aria „Protecție socială” proiectul “Campania de informare și conștientizare asupra fenomenului violenței în familie” de la ADRA România și votează.
  5. Trimite această informație prietenilor tăi! Îți mulțumim pentru sprijin în numele sutelor de copii și adulți care vor beneficia de acest proiect!

ATENȚIE!

  • Doar până joi, 11 decembrie 2014 se poate vota.
  • O adresă de E-mail = un vot! Poți da un vot pentru fiecare adresă de mail personală având utilizator și parolă telekom diferite. Chiar dacă este permisă votarea de către fiecare membru al familiei, de pe conturi separate de email, este interzisă votul multiplu de pe același IP. Excepție fac companiile/instituțiile care, pentru a fi exceptate de la această regulă, trebuie să trimită o adeverință semnată și ștampilată către office@teimplici.ro, care să conțină numele companiei, numărul de IP, numărul maxim de persoane care ar putea vota și argumentarea solicitării de exceptare.

4 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate