Caută
Close this search box.

ADRA Romania intervine in zonele afectate de ninsori

În urma căderilor masive de zăpadă, ADRA România a intervenit deja în câteva zone unde accesul încă era posibil împărțind alimente de primă necesitate și apă celor afectați.

Din nefericire, există multe cazuri de bătrâni și familii cu mai mulți copii blocați în localități izolate și care se află pe lista noastră de priorități.

În Vrancea, drumurile sunt impracticabile deocamdată și așa vor rămâne cel puțin încă o zi sau două, unele zone sunt chiar blocate, fiind situație de urgență. Aici am hotărât să intervenim cu maximă urgență și să oferim imediat alimente neperisabile (cumpărate direct prin ADRA de către voluntarii locali) imediat ce se vor debloca căile de acces. De asemenea, pregătim un stoc de alimente pentru ca împreună cu cele aduse de cei care vor să se implice, imediat ce se va putea, să formăm echipe de voluntari și să intervenim pentru ajutoararea lor.

Am solicitat deja formarea unor grupe de voluntari care să intervină imediat ce accesul va fi posibil pentru a ajuta la dezăpezirea locuințelor celor bătrâni sau bolnavi pentru ca aceștia să aibă acces la lemne sau să poată fi preluați de rudele din alte localități.

Cei care doresc să se implice, pot face acest lucru fie oferindu-se ca voluntari sau oferind alimente (în mod special cei care sunt în apropierea zonelor afectate) fie oferind bani în unul dintre conturile ADRA deschise la BCR sector 3:

RO73 RNCB 0074 0292 1540 0001 – LEI
RO46 RNCB 0074 0292 1540 0002 – USD
RO78 RNCB 0074 0292 1540 0008 – EUR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate