Caută
Close this search box.

ADRA România „Pod peste ape” în județul Iași

În Moldova, în județul Iași, comuna Țibănești, satele Glodenii Gândului, Răsboieni și Țibănești, apele au lovit cu furie producând mai multe pagube materiale, însă nu există victime omenești. În cele 3 localități, mai multe familii au fost afectate de inundații cu distrugeri totale sau parțiale ale grădinilor, ale serelor și ale familiilor de stupi și cu pagube multiple cauzate de inundațiile caselor de locuit și anexelor.

În urma centralizării situațiilor în ce privește fenomenele meteorologice (vânt puternic, ploi abundente, inundații) din România, din informațiile primite până acum de la echipele regionale ADRA din toate zonele țării, nu se impune intervenție de urgență ADRA.

În cadrul proiectului ADRA „Pod peste ape” se realizează intervenții în zonele afectate de inundații, prin oferirea necesarul supraviețuirii victimelor dezastrului natural, cum ar fi: alimente, kituri de igienă, produse de curățenie, materiale de construcție.

Deși nu se impune intervenție de urgență ADRA, cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul ”Pod peste ape” și să se implice, o pot face prin:

  • prin donații materiale (materiale de construcție pentru refacerea solarelor), dar și prin
  • donații financiare în contul ADRA (cu precizarea proiectului) sau
  • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/doneaza, prin specificarea proiectului la destinații;
  • donând chiar acum 2 Euro prin SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA”.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate