Caută
Close this search box.

„Asculta Viata” aduce prin ADRA 20.000 lei Spitalului Clinic de Recuperare din Iasi

Asociația Audiologilor din România și ADRA România alături de ProConfort și Centrul de protezare auditivă și implant cohlear Audiologos cu sprijinul Karl Storz, Med EL și AGI – Construct au organizat miercuri, 14 decembrie, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor din București concertul umanitar “Ascultă viața”

Scopul principal al organizării acestui concert a fost strângerea de fonduri pentru Secția ORL a Spitalului Clinic de Recuperare din Iași, în cadrul căreia sunt efectuate în prezent, cu multe eforturi, operații de implantare cohleară, singurele în masură să redea auzul copiilor care suferă de hipoacuzie profundă. Datorită medicilor inimoși de aici, în fiecare an, tot mai mulți copii au putut să audă pentru prima oară vocile părinților lor.

În prezent, secția are nevoie de freze chirurgicale noi, instrumente medicale și aparatură performantă pentru a-și putea continua activitatea, dar și de condiții mai bune în sala de operație și în saloanele pacienților. Sunt fericit că în urma acestui eveniment am reușit să strângem suma de 20.000 RON cu sprijinul sponsorilor și a celor prezenți în sală

Sorin Goleanu, director executiv ADRA România.

Cine dă la timp, dă de două ori mai mult. Cine întârzie cu darul, nu dă nimic! Un copil cu asemenea probleme trebuie ajutat într-o anumită perioadă altfel rezultatele sunt din ce în ce mai slabe

a declarat Prof. Dr. Dan Mîrțu (Spitalul Clinic de Recuperare din Iași) în timpul cuvântului de mulțumire adresat Asociației Audiologilor din România și ADRA România, dorind să sublinieze astfel importanța unui asemenea eveniment și a donațiilor oferite.

Ceea ce a făcut acest concert diferit de oricare altul din această perioadă este faptul că el a fost susținut de copii hipoacuzici cu performanțe deosebite. Alături de aceștia au participat în mod benevol Trupa Studioului Coregrafic “Reverence”, soliștii vocali Luiza Spiridon, Ingrid Iorgulescu și Vili Dulă, orchestra de clopoței “Curcubeul”, formația vocală Phileo precum și dirijorul Filarmonicii din Pitești Tiberiu Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate