Caută
Close this search box.

Biserica Adventistă sprijină victimele inundațiilor din Moldova printr-o colectă la nivel național pentru proiectul ADRA ”Speranța mai presus de ape”

CLICK AICI pentru descărcare videoclip

img_5750Intervențiile Agenției Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România au continuat în regiunea afectată de inundații și în această săptămână. Marți, 25.10.2016, Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, Domnul Ștefan Tomoiagă, împreună cu voluntarii ADRA România au distribuit alimente, articole de igienă și de curățenie și haine persoanelor afectate din 4 localități din județul Galați, respectiv: Pechea, Cuza Vodă, Costache Negri și Slobozia Conachi, în cadrul proiectului ADRA ”Pod peste ape”.

img_5785Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România și Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România sunt solidare cu sinistrații, implicându-se și îndemnând la un răspuns plin de compasiune pentru situația existentă. Prin hotărârea Comitetul Uniunii de Conferințe a Bisericilor Adventiste din România, sâmbătă, 29 octombrie 2016 va fi realizată o colectă națională în cadrul căreia vor fi strânse sume pentru repararea și reconstrucția caselor afectate de inundații, în proiectul ADRA ”Speranța mai presus de ape”.

img_5737-copy”Și de această dată, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România este aproape de cei ce suferă și răspunde cu dragoste la nevoile sinistraților aflați în criză. O bătrânică de 85 de ani care a rămas doar cu hainele de înmormântare sau o femeie care și-a îngropat soțul și fratele în ultimele 4 luni și care, sub ploaia care nu se mai oprea, a văzut cum se îngroapă și avuția de o viață și rămâne doar cu fetița ei, sunt doar două din multele situații. Îi chem pe frații mei să-și ridice privirea spre Tatăl nostru care a oferit totul și să-și aducă aminte de cuvintele Mântuitorului care a spus: ”Este mai ferice să dai decât să primești!”. Astăzi este invitația la împreună simțire pe care ne-o adresează Tatăl nostru ceresc!” a declarat Ștefan Tomoiagă, Președinte Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România.

img_5724”ADRA România se alătură cu toată inima apelului la solidaritate împreună cu sinistrații din Moldova și a oferit, în prima instanță, intervenție umanitară de urgență în completarea eforturilor autorităților. Suntem chemați să fim brațele întinse pentru semenii noștri greu încercați. Pe lângă donațiile materiale și financiare – de care este atâta nevoie în zilele acestea – , nu există voluntar care să nu-și găsească locul în această intervenție umanitară” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România.

img_5811În completarea eforturilor autorităților în vederea ajutorării sinistraților, ca de fiecare dată, ADRA România implementează proiectul ”Speranța mai presus de ape” prin care susține victimele inundațiilor. Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România și să se implice o pot face prin:

img_5833

  • voluntariat;
  • donații materiale (atât produse alimentare, produse de igienă și de curățenie, dar și materiale de construcție);
  • donații financiare în conturile ADRA;
  • donând direct pe site ul adra.ro/doneaza pentru proiectul ”Speranța mai presus de ape”;
  • dăruind la colecta din 29 Octombrie 2016 care va avea loc în toate bisericile adventiste din România.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate