Caută
Close this search box.

Campania „Dăruiește o zi la școală”

S-a dat startul pentru campania numită „ Dăruiește o zi la școală”, campanie prin care ADRA ROMÂNIA oferă posibilitatea tuturor celor ce doresc, să se implice activ într-unul din proiectele desfășurate la nivel național. Este vorba de proiectul „Vreau la școală” prin intermediul căruia ADRA susține copiii din mediile foarte sărace dar cu rezultate bune la învățătură, să continue să meargă la școală.

În ultimul timp sărăcia și lipsa de educație a părinților a devenit principalul factor generator al abandonului școlar în România, cu precădere în zonele rurale. Considerând această problemă ca fiind de interes național, ADRA își cheamă colaboratorii să-și unească forțele și să spună Nu acestui fenomen nedorit. Prin proiectul “Vreau la școală” ADRA oferă consiliere copiilor și părinților și susținerea copiilor cu rechizite de două ori pe an, cu articole de igienă bilunar și cu hrană de bază lunar.

Campania „Dăruiește o zi la școală” vizează strângerea de fonduri necesare derulării proiectului pentru ca cei 170 de copii beneficiari (din judeţele Vaslui, Iași, Bacău, Galați, Dolj, Dâmbovița, Prahova, Călărași, Constanța și din București) să continue să meargă la școală.

Modalitatea prin care se realizează colectarea acestor fonduri este comercializarea de calendare. Se dorește astfel ca cei care dăruiesc prețul unui calendar echivalent cu costul de întreținere pentru o zi a unui copil la școală, să poată păstra tot timpul anului amintirea bucuriei specifice momentului dăruirii.
Calendarele se pot procura direct de la sediul ADRA :
Str. Pache Protopopescu, Nr. 85, Bucureşti, sector 2, Telefon: +40 21 25 25 117,
Email: office@adra.ro

Ne puteți găsi și pe :

http://apps.facebook.com/causes/409754/35982458?m=9e4cc0c7&ref=mf




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate