Caută
Close this search box.

Campanie de informare cu privire la dreptul persoanelor juridice de a oferi 20% din impozitul pe profit pentru sustinerea ADRA Romania

Deși de obicei, ADRA România realizează campanii sociale pe diferite subiecte, cea mai recentă fiind campania „Ciocu’ MARE”, de data aceasta, campania este una de informare cu privire dreptul persoanelor juridice de a oferi 20% din impozitul pe profit pentru sustinerea unei entitati nonprofit.

Din discuțiile cu donatorii ne-am dat seama că legea prin care Statul român ofera dreptul persoanelor juridice de a oferi 20% din impozitul pe profit pentru sustinerea ADRA este necunoscută. Practic, sponsorizarea este suportată de către Stat, fiind scăzută direct din impozitul datorat. Astfel orice persoană juridică poate decide ce vrea să se realizeze cu o parte din banii datoraţi statului.

a declarat Sorin Goleanu, director ADRA România.

Acesta a continuat:

Ne-ar plăcea tare mult să fim sprijiniți în această campanie de strângere de fonduri, importantă pentru noi, prin trimiterea acestor informații către persoanele juridice mici sau mari împreună cu câteva date despre activitățile ADRA România.

De asemenea, detalii suplimentare se pot obține direct de la ADRA România, telefon 021-25 25 117, email office@adra.ro

PS: Share 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate