Caută
Close this search box.

Comunicat de presă – Conferinţa de lansare a proiectului ” Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov”

fseMarți 17 Martie 2015, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România și partenerii săi: S.C. R4 Consultanță și Formare Profesională, Asociația Respiro, Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională, organizează conferinţa de lansare a proiectului ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov” ce va avea loc între orele 10.30 -13.00 la Events Hall McMonis, Salonul Mircea Eliade, Str. Dr. Primo Nebiolo, nr. 1 Sector 1, Bucuresti.

Proiectul se desfăşoară în perioada 06.02.2015 – 05.12.2015 şi este finanţat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 – Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor, Domeniul major de intervenție 3.1. – Promovarea culturii antreprenoriale.

Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov îşi propune să contribuie prin activitățile sale la promovarea culturii antreprenoriale în rândul a 400 de persoane peste 18 ani care doresc să inițieze o activitate independentă, în special persoane între 18-25 de ani, înmatriculate în sistemul de învățământ superior, prin consiliere, orientare, formare profesională, asistență pre și post înființare a 40 de firme în regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov și crearea a minim 80 de noi locuri de muncă.

În cadrul proiectului se desfăşoară: cursuri de dezvoltarea competențelor profesionale și abilităților antreprenoriale, servicii integrate de consiliere, orientare profesională, sprijin pentru inițierea afacerilor, formare profesională, activități de asistență și post-asistență în sprijinul inițierii afacerilor și a ocupării pe cont propriu.

Persoane de contact:

– Daniela Dorcea, Manager proiect: daniela.dorcea@r4consultanta.ro;

– Dana Calendatu- Expert Informare și Publictate: caledana@yahoo.com;

2 răspunsuri

  1. Buna ziua,
    Sunt student in Bucuresti, Politehnica,si doresc sa urmez cursurile din proiect ca apoi sa initiez o afacere proprie.
    Va rog sa-mi dati detalii pe mail sau sa fiu contactat la telefon 0730142238.
    Va multumesc anticipat,
    Cu espect,
    Anghel Dan

  2. Buna ziua,
    Sunt student in Bucuresti, Politehnica,si doresc sa urmez cursurile din proiect ca apoi sa initiez o afacere proprie.
    Va rog sa-mi dati detalii pe mail sau sa fiu contactat la telefon 0730142238.
    Va multumesc anticipat,
    Cu respect,
    Anghel Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate